ya varya çok üzülüyorm böyle ii insanların kendini bilmezlerle karsılasmasına bak ben 24 yasındayım 2 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır ben bende deglim 6 ay oldu evleneli çok seviyodm evlennce kafamda şimsekler çektı insan gelinliğiyle o evden çıkınca anlıyo yol çok yakın ailesini kendini tanımadan sakın evlenme bunla hiç evlenme ağzımı bozcam çok sinirlendm nereli bu
Peki kagit ustunde hic ispatladimi? Ben olsam inanmazdim.
Hem bir insan durduk yere borclanmaz neyin borcu bu?
vara yoka harcıyo . Bıde sımdılerde tutturdu ortak araba alalım dıye yarı yarı oderız dıyo ama asla almam onuda bana ödetir
Evli olsan bile sakin bir erkekle ortak birsey almayin,
benim bir arkadasim eski esiyle beraber ev almisti,
bosandilar, adam hala o evde kaliyor ama kadin borcu mecbur odemek zorunda..
borcunu kapatıyomus . yettıremıyomus falan .
evli olsan bile sakin bir erkekle ortak birsey almayin,
benim bir arkadasim eski esiyle beraber ev almisti,
bosandilar, adam hala o evde kaliyor ama kadin borcu mecbur odemek zorunda..
bence de o bulmuş yağlı kapıyı haysiyetsiz kimsin sen kızdan para istiyosun evlenmeden ne ortaklığıymış bu kendini geçindiremiyon yarı evini nasıl gecndirecen borcun var ailene ne para gönderyn benim eşim de böyleydi giyecek 2. Pantonu yoktu astsubay olcak gerizekalı hep ailesine yedrdi onlada yan gelip yatp para istyolar hala çekyrm ben boşancam sn kısa yoldan dön
borca girerken sanamı güvenmiş.. ohh ne güzel ya , erkek olsaydım da böyle sevgilim olsaydı.. canım sevsen bile sana böyle yaklaşmasına , seni bankamatik olarak görmesine müsaade etme.. musluğu kes bakalım , sana tavırları aynımı.. işin özünü ancak o zaman fark edeceksin..
ayrılmayı düşündüğümden zaten hiç böle şeylere kalkısmam , zaten başka kötü huylarıda var ama ben salak gibi berbaerım işte
babam tanıyo cocugu zaten onlarda istemiyorlar
Hangı akla hızmet 2 haftalık sevgılıne 1200 tl verıyorsun kı cok kolay para kazanıyorsun galıba ...hayır o gelmeden bıde ustune daha da vermıssın ınanamıyorum
işi yokken yardımcı olmaya çalıştım ama çıgrından cıktı.hala aklıma geldıkce sinir oluyorum.
bundan sonra verme ona para ... verdıklerını ıstedınmı hıc ?kolay değıl ama bırıkmısım vardı . ınandım sadece
insanın kullanıldığı görmesi için kör olması lazım bu ne ya
daha iki haftalık sevgiliyken yüklü miktarda para vermek ?
2 haftada neyine güvendiniz de verdiniz bu kadar para ve üstüne daha sonra verilen paralar...
şimdi sizden para istese ve siz vermiyorum deseniz anında ayrılır sizden hem de küfürler ederek ayrılır..
Biraz gözlerinizi açın adam gibi adam olsa para istemeye utanırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?