erkek arkadasınız para isterse

Allahım uzak tutsun böyle erkeklerden!!!

ailesini tanıyorum bır kac sefer gittim ablasını falan tanıyorum . . benden zaten ondan korkuyorum evlilik işi devamlı ertelıyorum . samsunlu kendısı

Evli olsan bile sakin bir erkekle ortak birsey almayin,
benim bir arkadasim eski esiyle beraber ev almisti,
bosandilar, adam hala o evde kaliyor ama kadin borcu mecbur odemek zorunda..

vara yoka harcıyo . Bıde sımdılerde tutturdu ortak araba alalım dıye yarı yarı oderız dıyo ama asla almam onuda bana ödetir

bence de o bulmuş yağlı kapıyı haysiyetsiz kimsin sen kızdan para istiyosun evlenmeden ne ortaklığıymış bu kendini geçindiremiyon yarı evini nasıl gecndirecen borcun var ailene ne para gönderyn benim eşim de böyleydi giyecek 2. Pantonu yoktu astsubay olcak gerizekalı hep ailesine yedrdi onlada yan gelip yatp para istyolar hala çekyrm ben boşancam sn kısa yoldan dön

Evli olsan bile sakin bir erkekle ortak birsey almayin,

ayrılmayı düşündüğümden zaten hiç böle şeylere kalkısmam , zaten başka kötü huylarıda var ama ben salak gibi berbaerım işte

babam tanıyo cocugu zaten onlarda istemiyorlar

borcunu kapatıyomus . yettıremıyomus falan .

borca girerken sanamı güvenmiş.. ohh ne güzel ya , erkek olsaydım da böyle sevgilim olsaydı.. canım sevsen bile sana böyle yaklaşmasına , seni bankamatik olarak görmesine müsaade etme.. musluğu kes bakalım , sana tavırları aynımı.. işin özünü ancak o zaman fark edeceksin..

evli olsan bile sakin bir erkekle ortak birsey almayin,

ahir zamandayız valla erkekler kadın kadınlar erkek olmuş

Hangı akla hızmet 2 haftalık sevgılıne 1200 tl verıyorsun kı cok kolay para kazanıyorsun galıba ...hayır o gelmeden bıde ustune daha da vermıssın ınanamıyorum

tavsiyen için teşekkürler . birilerinin bana göstermesi lazım yoksa ben daha çokk kullandırırm kendımı

teşekkürler canım asla vermicem bakalım ozaman nolcak

ayrılmayı düşündüğümden zaten hiç böle şeylere kalkısmam , zaten başka kötü huylarıda var ama ben salak gibi berbaerım işte

babam tanıyo cocugu zaten onlarda istemiyorlar

allahım ya hele ailen onaylamıyosa hiç devam etme bak allhh sanin karşına başka insanları çıkarıyor uyan diye

işi yokken yardımcı olmaya çalıştım ama çıgrından cıktı.hala aklıma geldıkce sinir oluyorum.

Yol yakınken kaç kurtar kendini.İyi niyetini daha fazla suistimal etmesine izin verme ayrıl gitsin.Sevgilim yok ama benim babam bile benden bu şekilde para istemez.Daha şimdiden böyleyse evlenince vay haline.

kolay değıl ama bırıkmısım vardı . ınandım sadece
bundan sonra verme ona para ... verdıklerını ıstedınmı hıc ?
ya ınanmayın bu erkeklere boyle valla o kdr uzuluyorumkı okuyunca
bnm bı sevgılım vardı 18 yasındaydım bna kredı ceksene dedı araba alacakmıs babasına ölürmusun öldururmusun

İnsanın kullanıldığı görmesi için kör olması lazım bu ne ya
Daha iki haftalık sevgiliyken yüklü miktarda para vermek ?
2 haftada neyine güvendiniz de verdiniz bu kadar para ve üstüne daha sonra verilen paralar...
Şimdi sizden para istese ve siz vermiyorum deseniz anında ayrılır sizden hem de küfürler ederek ayrılır..
Biraz gözlerinizi açın adam gibi adam olsa para istemeye utanırdı...

kolay değil arkadşı sevince biraza da yumuşak başlıysan ben her gün ağlardm ama yinede evlendm malesef bana para yok neyle evlencez derdi 1 hafta sonra amcasının 1 mlyar borcunu öderdi yatıyo simdi yanmda allah belasını versin bi de soruyo bna ne yazıyn dye

Adam seni tabiri caizse yemiş yemiş bitirememiş... Bu kadar da kullanılmaz ki...
Ama hata onda değil sende...
Adam mı yok böyle sülük tipli adamları nasıl olur da bulursunuz bağlanır bu kadar sömürülmeye müsaade edersiniz.
Hayretlerim şaştı gerçekten.

Ya nasıl o kadar para verdin anlamadım :O

Resmen kullanmış seni yok öyle yok ailem laf söylüyo bilmem ne diye
Ve her defasında vermişsin para

Peki sen nasıl geçiniyosun ona o kadar para verip ?
Ailen bişi demiyor mu ?

Erkek dediğin elini cebine attırmaz yaa :) hadi parası olmasın biraz çekinir istemeye
Bu ne böyle yüzsüz yüzsüz istemiş.
Bence kes para vermeyi hatta ilişkinide kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…