erkek arkadasınız para isterse

sende vehbi koçun kızısın maşallahh nasıl verıyosun o kadar parayı anlamadım ?

senın gibi saflar olmasa akıllılar nerden geçinir yavrum .sanırım yaşın küçük

bu adamın sana yemek ısmarlıycak parası yokmuş nasıl evlencek ? sende yedın afferımmm senı kullanıyor basssssss bassssssss bagrıyorda senı kullanıyorummmmmmm diye
ya sen çok kolay para kazanıyorsun ,ya çok zengınsın ,çalışmanın ne demek oldugunu bılıyorsun

ben olsam 50 kere sogmuştum böle adammı olurya ? adam dedigin öle olmaz tatlım çok degıl 1kere para verme tavır yapıcaktır 2.ye ayrılır zaten senden

Akıllılık etmişsin ne güzel. Bu kadar da güvenmesinler sırtlarını dayanamasınlar birlikte oldukları kadınlara yani.. Tamam hayat müşterektir, senin benim olmaz 'bizim' olur artık ama aşırı rahatlığa hiç gerek yok

kendi durumunu kendin dile getirmişsin canım zaten. kendini öyle hissetmen normal daha bi iki haftalıkken çıkarıp para vermişsin. yasın kaç. ne işle mesgulsun

buraya yazıyorum kusura bakma,özel mesaj hakkım yok.yani çakma üyeliklerle doktor reklamı yapıyorlar dedi.olabilir diyorum en doğru kararı yaptığı burunlar ve tarzına bak,bide olumsuz konu başlıklarından doktorlar hakkında bilgi edinebilirsin.şansın bol olsun arkadaşım umarım memnun kalırsın.

saol cnm inş senin sorununu da bi çözüm sunar doktor bey. senden başka memnun olmayan hastası varmı doktor beyin biliyormusun?

saol cnm inş senin sorununu da bi çözüm sunar doktor bey. senden başka memnun olmayan hastası varmı doktor beyin biliyormusun?

İnan hiç bilmiyorum zaten farklı bir şehirdeyim 10 saatlik bir yol diyeyim,kimseyi tanımam.ama 1-2 kişi okumuştum bir benmiyim mrmnun olmayan diye sonrası gelmedi o yorumların,birde bazı hastaların ikici ameliyatları hatta cü 3cü 4cü ama öncekini söylemeyeyim diyorlar.hangi mantıkla anlamadım.bence herkes olumlu olumsuz paylaşımda bulunmalı her doktorla ilgili.ben o ameliyat parasını nasıl ödedim ben biliyorum,2 tanede çocuğum var 5 ve 3 yaşlarında. hadi kafama göre beni revizyona al ama işim var çocuklar var vs.o kadar kolay değil yani.birisi %1 lik hata payı olurmuş normalmiş dedi,terbiyesiz diyorum başkada birşey demiyorum o kişiye.iyi araştır acale etme.

kirada oturmuyolasr kendı evlerı ama tabıkıde cok ta ıyı degıl durumları demesıne gore verıyomus babasıda oda bankaya yatırıyomus veyada eve harcıyolar bılmıyorum . zor durumda oldugunda tabıkıde destek oluyorum ama bazen kullanılmıs gıbı hıssedıyo ınsan. benı anlayan tek kısı sensın :)

25 yasındayım . ama ıste akıl yasta degıl basta benım bu konuda aklım yasta degıl , bende soguyorum . ayrılmak ıstedım bırakmadı bende hemen yelkenlerı suy ındırdım zaten bu huyumu hıc sevmıyorum

bes yıldır calısıyorum , cok sukur maasım cok kotu degıl kendımede harcamıyorum uc bes kurus bırıktırdım onlarda uctu

elinede her ay 1500 - 1600 hemen hemen , bende madem verıyosun bazen 800 ver bazen 1000 ver dıyorum o hep bın verıyor gerısıde ona kalıyo zaten . evde gecındırmıyo neye bukadar harcıyo anlamadım . ıkı yuz bıle yeter ınsana . nereye harcadın dıyorum senın yanına geldım dıyo . zaten haftada bıkere gorusuyoz tas catlasa 20 en fazla 30 harcar o bıle olmaz

neye güvenerek verdin o kadar parayı
millet babasına bile para vermeye korkuyo
sen sevgiline veriyosun

çok iyi niyetliyim herhalde bide hayır diyemiyorum hiç.yok zaten vermedim.vermemde

arkadaşım aynı şey benim başımda da vardı 2 sene kurtulamadım evimin önüne geliyordu geş konşalım dye annem ble şaşırmıştı çok şükür ayrıldım vede kurtuldum bir kere baştan cüzdanını kabarık gördü mü zaten çok gezdirmeye çalışıyo ben yanıma almamışım falan nakit yok bıdı bıdı yok eşşenn gıçı nasıl böyle insanları bulrz nerde ağzı kokmuş sefl var tembel var bizi buluyo ... düşün daha ben çaılşıyorum hemde okuyorum staj görüyorum beyfendiye bir sürü de salak gbi pahalı hediyeler aldım ... aldıklarımı toplasam ondan dha değerliydi ...neyse canım sen benim hatama düşme ve ayrıl derim çalışkan ekmeğini taştan çıkaran boyaı olsun inşaat işçisi olsun farketmez bile... üniversteli gençler ve buna benzer tiplerden uzak durrr lütfen bir çoğu baba parası yemekle meşgül!!!!

oooohh vallla iyi yapmışsın canım ya :))) dizginleri alman iyi olmuş

yavrum senı bırakırmı aaaaaaaa.... bırakmaz tabıkııı nıye bıraksın adam akıllı dıcemde ortada adam yok

yazık degılmı sana çalışıyosun kendıne harcamıyormuşsunya yemeyenın malını yemişler valla

hala bırakmadınmı bu kadar akıldan sonraya ??

erkek dediğin para istemez evlilite ayrı konular olur destek olursun ayrı hemen ayrıl ayrılmazsan her üzüntüyü hakedeceğine inanıyrm bide bağırıyo bırak yaa şunu

yazık bazıları yardım etmeyi maddi olarak fazla abartmışlar

yani birbirinize maddiyat sözü mü verdinizki binlerce tl isteniyo

gerçektende bırakmıyor seviyorum diye aglıyo ayrılımak ısteyınce bende anlamıyorum

tavsıyen ıcın teşekkürler

Son düzenleme:
çok zor şeyler gerçekten . vermedim ama ben hep hayır diyemediğimden oldu . o utanmıyor benmi utancam dedim ve vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…