şu aşk dediğin şey var ya insana kirpiyi pamuğum diye sevdiriyo ama ben sonradan çıkardm acısını bi kuruş yoktu nişanlandığımızda evimin her şeyini gittim en kalitelisinden aldm 30 milyar doldrdm kartlarını 2,5 mlyar maas alıyo verecek bi kurus kalmıyo tabi ona harcadğm paraları da söke söke aldm maasmdan da bi kurş vermcm
kendi durumunu kendin dile getirmişsin canım zaten. kendini öyle hissetmen normal daha bi iki haftalıkken çıkarıp para vermişsin. yasın kaç. ne işle mesgulsun
buraya yazıyorum kusura bakma,özel mesaj hakkım yok.yani çakma üyeliklerle doktor reklamı yapıyorlar dedi.olabilir diyorum en doğru kararı yaptığı burunlar ve tarzına bak,bide olumsuz konu başlıklarından doktorlar hakkında bilgi edinebilirsin.şansın bol olsun arkadaşım umarım memnun kalırsın.
saol cnm inş senin sorununu da bi çözüm sunar doktor bey. senden başka memnun olmayan hastası varmı doktor beyin biliyormusun?
Benm eşim de arkaşımda böyleydi maasını ailesine yedirrdi ben de hesabı telefon faturalarımızı öderdm öğrenci olduğum halde
ve ne akılsızlık gitim evlendm akılsız gibi
canımm seni çok iyi anlıyorum sen o zor durumda kalmasın diye yapıyosun. benimde 4 yıldır sevgilim var bi yere gittiysek bişeyi o aldıysa ikinci şeyi ben alıyorum parada veriyorum parası bitmişse tabiki her zaman parasının olması beklenemez. ailesinin durumu nasıl kötü mü belki onlara yardımcı oluyodur ev kirasi evin masrafları faturaları fln eğer onları ödüyosa napsın çocuk bide sana kızmasını ben anlamadım ben arkadaşlarımdan bile para isterken çekinirim bide niye kızayımkii. ailen bilse senin için kötü olabilir hem vermek zorunda değilsin az para değil o hepimiz ne kadar maaşa çalışıyoruz belli gidip kendine harcamadığın yerde ona veriyosun sence sevgilin bunu hakedecek biri mi? bunun cevabını kendine ver tatlım eğer zor durumdaysa tabiki destek çık ama seni kullanıyosa o paralar onun boğazında kalsın
sende vehbi koçun kızısın maşallahh nasıl verıyosun o kadar parayı anlamadım ?
senın gibi saflar olmasa akıllılar nerden geçinir yavrum .sanırım yaşın küçük
bu adamın sana yemek ısmarlıycak parası yokmuş nasıl evlencek ? sende yedın afferımmm senı kullanıyor basssssss bassssssss bagrıyorda senı kullanıyorummmmmmm diye
ya sen çok kolay para kazanıyorsun ,ya çok zengınsın ,çalışmanın ne demek oldugunu bılıyorsun
ben olsam 50 kere sogmuştum böle adammı olurya ? adam dedigin öle olmaz tatlım çok degıl 1kere para verme tavır yapıcaktır 2.ye ayrılır zaten senden
çok iyi niyetliyim herhalde bide hayır diyemiyorum hiç.yok zaten vermedim.vermemde
şu aşk dediğin şey var ya insana kirpiyi pamuğum diye sevdiriyo ama ben sonradan çıkardm acısını bi kuruş yoktu nişanlandığımızda evimin her şeyini gittim en kalitelisinden aldm 30 milyar doldrdm kartlarını 2,5 mlyar maas alıyo verecek bi kurus kalmıyo tabi ona harcadğm paraları da söke söke aldm maasmdan da bi kurş vermcm
25 yasındayım . ama ıste akıl yasta degıl basta benım bu konuda aklım yasta degıl , bende soguyorum . ayrılmak ıstedım bırakmadı bende hemen yelkenlerı suy ındırdım zaten bu huyumu hıc sevmıyorum
bes yıldır calısıyorum , cok sukur maasım cok kotu degıl kendımede harcamıyorum uc bes kurus bırıktırdım onlarda uctu
selam arkadaslar
Erkek arkadasım devamlı benden para istiyor.ilk ilişkiye başladıktan ıkı hafta sonra kredı borcum var 1200 lıra kapatmam lazım sana ıkı ayda oderım dedı bende ıste enayı gibi hemen verdim.Daha sonra işi yoktu beraber bulusalım dıye devamlı arabasına benzın koyuyodu yemek parası verıyodum . daha sonra bır kac sefer daha 500 lira verdim . evlenıcez dıye buz dolabı aldı babası parasını ıstemıs 1000 lirasını benden aldı .en ilginc olanı ıse ailem laf soluyo senın hesabından ıkıbın lıra aktaralım gorsunler hesabımda sana tekrar aktarırım dedi tamam dedım uzuldum aktardım sonra hesap numaramı ıstemek ıcın aramıs bende duymadım . bagırdı sınırledı bana gıdıp o ıkıbın lırayıda babsına vermıs . gecen gun yıne ıstedı acıgını kapatmıs 200 lira daha istedi tekrar verdım . sımdıde bın lıra ıstıyor . off napıcam bılmıyorum kenımı enayı gıbı hıssedıyorum ama aklındada kotu bır dusunce olmadıgını dusunuyorum . siz olsanız napardınız . bırde evlenınce de bole parasız kalmaktan korkuyorum .
NOT:MAASININ HEMEN HEPSINI AILESINE VERIYOR.
yazık bazıları yardım etmeyi maddi olarak fazla abartmışlar
yani birbirinize maddiyat sözü mü verdinizki binlerce tl isteniyo
arkadaşım aynı şey benim başımda da vardı 2 sene kurtulamadım evimin önüne geliyordu geş konşalım dye annem ble şaşırmıştı çok şükür ayrıldım vede kurtuldum bir kere baştan cüzdanını kabarık gördü mü zaten çok gezdirmeye çalışıyo ben yanıma almamışım falan nakit yok bıdı bıdı yok eşşenn gıçı nasıl böyle insanları bulrz nerde ağzı kokmuş sefl var tembel var bizi buluyo ... düşün daha ben çaılşıyorum hemde okuyorum staj görüyorum beyfendiye bir sürü de salak gbi pahalı hediyeler aldım ... aldıklarımı toplasam ondan dha değerliydi ...neyse canım sen benim hatama düşme ve ayrıl derim çalışkan ekmeğini taştan çıkaran boyaı olsun inşaat işçisi olsun farketmez bile... üniversteli gençler ve buna benzer tiplerden uzak durrr lütfen bir çoğu baba parası yemekle meşgül!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?