kolay değil arkadşı sevince biraza da yumuşak başlıysan ben her gün ağlardm ama yinede evlendm malesef bana para yok neyle evlencez derdi 1 hafta sonra amcasının 1 mlyar borcunu öderdi yatıyo simdi yanmda allah belasını versin bi de soruyo bna ne yazıyn dye
Ya nasıl o kadar para verdin anlamadım :O
Resmen kullanmış seni yok öyle yok ailem laf söylüyo bilmem ne diye
Ve her defasında vermişsin para
Peki sen nasıl geçiniyosun ona o kadar para verip ?
Ailen bişi demiyor mu ?
Erkek dediğin elini cebine attırmaz yaa :) hadi parası olmasın biraz çekinir istemeye
Bu ne böyle yüzsüz yüzsüz istemiş.
Bence kes para vermeyi hatta ilişkinide kes
selam arkadaslar
Erkek arkadasım devamlı benden para istiyor.ilk ilişkiye başladıktan ıkı hafta sonra kredı borcum var 1200 lıra kapatmam lazım sana ıkı ayda oderım dedı bende ıste enayı gibi hemen verdim.Daha sonra işi yoktu beraber bulusalım dıye devamlı arabasına benzın koyuyodu yemek parası verıyodum . daha sonra bır kac sefer daha 500 lira verdim . evlenıcez dıye buz dolabı aldı babası parasını ıstemıs 1000 lirasını benden aldı .en ilginc olanı ıse ailem laf soluyo senın hesabından ıkıbın lıra aktaralım gorsunler hesabımda sana tekrar aktarırım dedi tamam dedım uzuldum aktardım sonra hesap numaramı ıstemek ıcın aramıs bende duymadım . bagırdı sınırledı bana gıdıp o ıkıbın lırayıda babsına vermıs . gecen gun yıne ıstedı acıgını kapatmıs 200 lira daha istedi tekrar verdım . sımdıde bın lıra ıstıyor . off napıcam bılmıyorum kenımı enayı gıbı hıssedıyorum ama aklındada kotu bır dusunce olmadıgını dusunuyorum . siz olsanız napardınız . bırde evlenınce de bole parasız kalmaktan korkuyorum .
NOT:MAASININ HEMEN HEPSINI AILESINE VERIYOR.
bir erkekkk açılktan ölse bile kadından para istemesin yaa !!!! ne bu böle asalak tipler türedi birdee nerde gurur oınur sereff haysıyett...hadı o asalak da arkadasımmmmm sen daha hala nıe sömürmesıne ızın verıyorsun kendıne zorunn mu varrr!!!! evlilik vaadiyle alttan altta sömürülüyorsunnnn...
selam arkadaslar
Erkek arkadasım devamlı benden para istiyor.ilk ilişkiye başladıktan ıkı hafta sonra kredı borcum var 1200 lıra kapatmam lazım sana ıkı ayda oderım dedı bende ıste enayı gibi hemen verdim.Daha sonra işi yoktu beraber bulusalım dıye devamlı arabasına benzın koyuyodu yemek parası verıyodum . daha sonra bır kac sefer daha 500 lira verdim . evlenıcez dıye buz dolabı aldı babası parasını ıstemıs 1000 lirasını benden aldı .en ilginc olanı ıse ailem laf soluyo senın hesabından ıkıbın lıra aktaralım gorsunler hesabımda sana tekrar aktarırım dedi tamam dedım uzuldum aktardım sonra hesap numaramı ıstemek ıcın aramıs bende duymadım . bagırdı sınırledı bana gıdıp o ıkıbın lırayıda babsına vermıs . gecen gun yıne ıstedı acıgını kapatmıs 200 lira daha istedi tekrar verdım . sımdıde bın lıra ıstıyor . off napıcam bılmıyorum kenımı enayı gıbı hıssedıyorum ama aklındada kotu bır dusunce olmadıgını dusunuyorum . siz olsanız napardınız . bırde evlenınce de bole parasız kalmaktan korkuyorum .
NOT:MAASININ HEMEN HEPSINI AILESINE VERIYOR.
benim anlamadığım nokta siz bu adamdan soğumuyor musunuz ? Ben de hiç esirgemem eğer cidden sıkışıksa elimden geleni yaparım amaaaa kendi maaşını ailesine verip de benden para isterse kusura bakmasın. Bir de para vermeyince sanki mecburmuşsunuz gibi trip yapması ... Buz gibi soğumanız lazım o adamdan, saygınlığı kalmaz ki.. Bu ne güven, bu ne rahatlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?