erkek arkadasınız para isterse

Gercekten hıc kolay değil , hata yaptığını bılıosun ama engel olamıyor

Benım para ya ıhtıyacım olmuyor aılemle kalıyorum bankada bırıktırıyom tabı oda bılıyor bunu aılemın haberı yok tabıkı

Burada söylerdim aılene verme borcunu ode bu ay vermedın dıye öldürmezler ya senı dedın nebılıyIm ıcım rahat etmıyo dedım , etmıyo ama sende böle borçlanıyorsunuz ben vermem dedım bısey söyleyemedı

insanlar sadece eğlenmek,iyi vakit geçirmek için birlikte olmuyor.elbette maddi anlamda insanlar yardımcı olmalı birbirine ama bu adam seni kullanıyor.açık ve net. paranı al,kolay kazanılmıyor.

bir de ortak araba ha......yok canım araba kurtarmaz ev alsaydın bari paşaoğluna..........kabullenemiyorsun ama bende de vardı bunun gibi........işi bırakacakmış ben ona bakacakmışım......bir ilerki adımları bu oluyor canım........para mara verme artık.......verdiklerinde başının gözünün sadakası olsun

bir erkekkk açılktan ölse bile kadından para istemesin yaa !!!! ne bu böle asalak tipler türedi birdee nerde gurur oınur sereff haysıyett...hadı o asalak da arkadasımmmmm sen daha hala nıe sömürmesıne ızın verıyorsun kendıne zorunn mu varrr!!!! evlilik vaadiyle alttan altta sömürülüyorsunnnn...

Kısacası erkek arkadaşınız sizi sponsoru finansörü filan olarak görüyor hem de daha ilişkinin ilk başından itibaren.

Artık para vermemekten ziyade verdiklerini geri almaya bak bir an önce. Allah korusun bi de yarın bir gün ayrılınca çamura yatar, ödemez falan. Zararınıza mı yanacaksınız, güvendiğinize mi, ilişkinizin bittiğine mi? Bir de ailenizin haberi yokmuş. Bence bir an önce paranızı alın ve bu ilişkiyi bi gözden geçirin.

bir kaç kez söyleim ama pek ödeyceğini zannetmiyorum . dediğiniz gibi başımın gözümün sadakası olsun benden bir daha istemesinde . ben vermem dedikçe hala daha vermek istemdin diye bide trip yapıyor dün akşam sanki zorunluluğum varmış gibi

sizlerden bu yorumları gördükçe daha çok uyanmaya başladım . ben hep düşünsemde yine iyi tarafını buluyodum . teşekkürler

Sadece para için senin yanında anlaşılan.
İki üç kere daha para verme kendiliğinden uzaklaşır senden.
Ama bu kadar paranı kaptırana kadar neden düşünmedin anlamadım adam resmen kullanmış seni.

Ablacım sen bu adamı evlat edinmişsin :26:
Bi daha verme sakın atm misin sen alışmış resmen oda ay sinir oldum

kendi durumunu kendin dile getirmişsin canım zaten. kendini öyle hissetmen normal daha bi iki haftalıkken çıkarıp para vermişsin. yasın kaç. ne işle mesgulsun

Benm eşim de arkaşımda böyleydi maasını ailesine yedirrdi ben de hesabı telefon faturalarımızı öderdm öğrenci olduğum halde
ve ne akılsızlık gitim evlendm akılsız gibi

Benim anlamadığım nokta siz bu adamdan soğumuyor musunuz ? Ben de hiç esirgemem eğer cidden sıkışıksa elimden geleni yaparım amaaaa kendi maaşını ailesine verip de benden para isterse kusura bakmasın. Bir de para vermeyince sanki mecburmuşsunuz gibi trip yapması ... Buz gibi soğumanız lazım o adamdan, saygınlığı kalmaz ki.. bu ne güven, bu ne rahatlık..

şu aşk dediğin şey var ya insana kirpiyi pamuğum diye sevdiriyo ama ben sonradan çıkardm acısını bi kuruş yoktu nişanlandığımızda evimin her şeyini gittim en kalitelisinden aldm 30 milyar doldrdm kartlarını 2,5 mlyar maas alıyo verecek bi kurus kalmıyo tabi ona harcadğm paraları da söke söke aldm maasmdan da bi kurş vermcm

Sanırım yüz verince astarı istemek deyiminin örnekli açıklaması oluyor erkek arkadaşınız, bir de hala para vermediniz diye trip atıyormuş ya pes diyorum yüzsüzlükte son nokta, sizin yerinizde olsam sen önce verdiklerimi bir geri öde derdim, anlamadım ki sizi hayır kurumu falan mı belledi :)

canımm seni çok iyi anlıyorum sen o zor durumda kalmasın diye yapıyosun. benimde 4 yıldır sevgilim var bi yere gittiysek bişeyi o aldıysa ikinci şeyi ben alıyorum parada veriyorum parası bitmişse tabiki her zaman parasının olması beklenemez. ailesinin durumu nasıl kötü mü belki onlara yardımcı oluyodur ev kirasi evin masrafları faturaları fln eğer onları ödüyosa napsın çocuk bide sana kızmasını ben anlamadım ben arkadaşlarımdan bile para isterken çekinirim bide niye kızayımkii. ailen bilse senin için kötü olabilir hem vermek zorunda değilsin az para değil o hepimiz ne kadar maaşa çalışıyoruz belli gidip kendine harcamadığın yerde ona veriyosun sence sevgilin bunu hakedecek biri mi? bunun cevabını kendine ver tatlım eğer zor durumdaysa tabiki destek çık ama seni kullanıyosa o paralar onun boğazında kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…