erkek arkadasınız para isterse

Senin hayır diyememenden kaynaklanıyor.ayrıl kesinlikle.seni kullandıgı çok açık.yıllardır erkek arkadaşım bir kere olsun para ver demedi.anca bi terslik olur bozugu çıkmaz 3 - 5 lira alır o da yine bize harcanır ekmegidir kolasıdır..evlilik muhabbetine de inanma .evlenmek istese bile para icindir.

Sakın sakin 1 lira bile verme.paranin lafı mı olucak aramızda derse ona da kanıp verme

gercekten ıgtıyacı varmıydı dıye dusunuyorum hadı onceden bıraz verıyodum cunku calıstıgı yer maasını vermıyodu ama suanda oyle bır durumda yok cok sınır bozucu gercekten . okadar olur zaten ortak verılır bazen

bırde hafta sonu sakayla karısık dıyokı senın paran benım pararm benım param yıne benım param dıyıp guluyo içten içe nasıl uyus oldum

baynruja katılıyorum çok haklı canım kesinlikle bteceğini anladı üste çıkmak için..sorunlu kşinin sen olduğunu yansıtmaya çalışıyo ayrılınca senin kötü olduğunu bile idda edebilir (halbuki kendisi). bahane bunlar bahane parayı vermemek için senle kavgalı olup konuşmamaya çalışıyo ... tbi paranı almaman için hem gözü dışarda bu çocuğun facede kızlarla konuşmalar falan ne cesaret ya ben asla kabul etmez ayrılırdım bu bile sebep alrıl ama paranı al sonra ilk işin paranı alamk olmalı ... ondan sonra vur tekmeyi canımm bu insanla ömür geçmez aldaltmaya 100 de 100 meyilli biri malesf

Hatta ben senin yerinde olsam hiç úşenmem dava açarım geri alırım ama iste hem kendı rızan var hem belge falan istenir belki.gerci pek anlamam bu işlerden.

ona sorsa bana delı dıvane aşık . bırkeresınde ayrıldım ben aylarca agladı bana . kesınlıkle oncelıkle param baktım alamıyorum oda basımın sadakası olsun dıcem artık

sen naptın ya bu adam sevmiyo seni kızma bana yoluncak kaz gibi görüyo seni, bende üniversitede çok para yedirdim hep iyi niyetimizden hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.

hemen ayrıl daha ötesi yok

ona sorsa bana delı dıvane aşık . bırkeresınde ayrıldım ben aylarca agladı bana . kesınlıkle oncelıkle param baktım alamıyorum oda basımın sadakası olsun dıcem artık

canım bankaya borcum var maaşıma haciz gelcek acil para lazım dyebilirsin yada sen ondan ne için para istesen verir önce alcağn ne kadar para var en azından bir kısmına al ya yazıktır sokaktn mı topladn sanki parayı

bu arada sinir oldum o adama ümüğünü sıkıveresim geldi bide ailesine veriyomuş parayı akşamlarıda gülüyorlardır arkandan

bır kac sefer ıstıcem baktım vermeye yanasmıyor babamdan cok korkar babamın paraya ıhtıyacı var dıcem .

aa bıde ne dedı . ne zaman oducen dedım evlenınce onumuze takılan paralarla oderım dıyo dalgamı gecıyosun sen benımle bır an once ode dedım

Bence ayrıl.sonra da ailesine anlat herseyi.dava acmasanda tehdit et ya ver ya da dava açıcm diye.

Insanlara paragöz gbi görünmek istemiyo gbi olabilirsin ama onun yaptgnın yanında seni yargılamalarına izin verme

Son düzenleme:

ayyy delircem ya toplaşıp dövelim mi çok piss kinlendim n...h alırsın deseydin birde recp ivedk hareketi çekseydin:) babandan korkuyosa iyi fikir paramdan haberi vardı şimdi ihtiyacı varmış babma vercem o bna sonra geri vercekmş sana verdiğimi öğrenirse kötü olur dersen verir belki

vallahı bende yardıma gelırım :) evet oyle yapıcam

Bi deyim vardır eşek olursan semer vuran çok olur diye...
Hayır sen kör kütük aşık mısın ?
Yoksa ne bileyim anlayamadın mı bazı şeyleri?
Tamam sevgili eş arasında üçün beşin lafı olmaz ama senin ki resmen seni sömürüyor.
Aptal olma ve bu çocuktan ayrıl kendini kullandırtma bu seni banka gibi kullanıyor resmen.Sen onun için sevgili değil para makinesisin resmen...

Bence ayrıl.sonra da ailesine anlat herseyi.dava acmasanda tehdit et ya ver ya da dava açıcm diye.

Insanlara paragöz gbi görünmek istemiyo gbi olabilirsin ama onun yaptgnın yanında seni yargılamalarına izin verme

evet zaten oyuzden bu zmanakadar ısteyemedım ya aman ne meraklıymıs paraya demesın dıye ama artık maynun gözünü açtı

gercekten anlayamadım hep ıyı tarafını bulup kenndımı ona ınandırdım aptallık ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…