güçlü ol ve vermemekte ısrar et sen onun sevgilisisin bankamatiği değilsin canım :16
Sürekli kız arkadaşından para isteyen birinin ileride (Allah korusun)evlenirseniz filan o zamanki durumunu gözünün önüne getirirsen terketmen daha kolay olur canım:)
Böyle bir durumda "erkek"? arkadaşım lafı da biraz abes kalıyo o kişi için kusura bakam tatlım.
sevgisine inanıyorum ama ne yapmaya çalışıyo pek anlamadım . bir müddet daha tavırlarını tartıcam
yok canım kusura bakmam gercek olan sey .:)
ailemde izin vermiyoki zaten . onu düşünüyorum zaten para sıkıntısı çekmek istemem açıkcası ailesinin yanında şimdi böyleyse diyorum ozaman nolur acaba ? bazen diyorum biz nasıl geçiniriz diyede korkma aç bırakmam seni diyo mesele sadece açlık değilki bunu anlamaz tabı
Canım sakın yanlış anlama bu normal değil.Tamam Zor durumda olur gerçekten o an bulamaz ama yine en son aklına geleceği sen olmalısın. bu 1 değil 2 değil 3 artık alışkanlık yapmış. Verme bi müddet ve sana olan tavırlarına bak eğer kötü giderse ilişkin üzgünüm ama gerçekten sevmiyodur. Sadece Paran için kullanıyormuş derim. Bi arkadaşım vardı senle aynı durumdaydı.Erkek arkadaşı durmadan para isterdi. Kıza ne desem olmazdı hala bildiğini okur para verirdi. umarım sende öyle olmassın tatlım
şuanda bekliyorum tekrar aynı konu olduğunda bitiricem bu ilişkiyi. bir anda bitti demekte istemiyorum son bir şans daha verdim kendi içimde
"Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" derler ya aynen o hesap.
Tabi ki kalkıp sana "evlenince ben yatcam sen de çalışıp bana bakıcaksın" diyecek hali yok ama inan şimdi bunu yapan evlenince seni çalıştırıp paranı bile yer,o kapasite var bu vatandaşta bence:)
Ayrıca mesele sadece para sıkıntısı filan çekmek değil de,sürekli kadın gibi para ver şunu alıcam para ver bunu alıcam
diyen bir erkeğe benim erkek olarak asla saygım kalmaz zaten.
hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini eminim çok kötü hissediyorsundur.
Mrb arkadaşlar. Aranızda evli olanlar varsa onların fikrini ve düşüncesini almak istiyorum bu para konusunda. Evli ve çalışan bayanlara sormak istiyorum. Eşinizle hesaplarınız ayrı mıdır? Yoksa parayı ortaya koyar ortak mı harecarsınız yada parayı eşinize mi verirsiniz evin geçimini yapsın diye eger harçlık alıyosanız na miktarda. Hesaplarınız ayrı mıdır bunu sormak istiyorum yoksa maaşınızı çekip ona mı verirsiniz ev idare etmesi için ????
zaten vermedim bidahada lafını açmadı ben hallederim bir şekilde dedi nasıl halletcek acaba :)
bence erkek sevdiğinden para ısteyemez sevdıği kızı etkılemeye calısır ona kendını küçük düşüremez sende aılenden hemen biri icin amelıyat olacak acil para lazım de al belırledın parayı sen ona zorda kalınca yardım ettın bakalım o ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?