erkek arkadasınız para isterse

güçlü ol ve vermemekte ısrar et sen onun sevgilisisin bankamatiği değilsin canım

Sürekli kız arkadaşından para isteyen birinin ileride (Allah korusun)evlenirseniz filan o zamanki durumunu gözünün önüne getirirsen terketmen daha kolay olur canım:)
Böyle bir durumda "erkek"? arkadaşım lafı da biraz abes kalıyo o kişi için kusura bakam tatlım.

yok canım kusura bakmam gercek olan sey .:)

ailemde izin vermiyoki zaten . onu düşünüyorum zaten para sıkıntısı çekmek istemem açıkcası ailesinin yanında şimdi böyleyse diyorum ozaman nolur acaba ? bazen diyorum biz nasıl geçiniriz diyede korkma aç bırakmam seni diyo mesele sadece açlık değilki bunu anlamaz tabı

sevgisine inanıyorum ama ne yapmaya çalışıyo pek anlamadım . bir müddet daha tavırlarını tartıcam

Canım sakın yanlış anlama bu normal değil. Tamam Zor durumda olur gerçekten o an bulamaz ama yine en son aklına geleceği sen olmalısın. bu 1 değil 2 değil 3 artık alışkanlık yapmış. Verme bi müddet ve sana olan tavırlarına bak eğer kötü giderse ilişkin üzgünüm ama gerçekten sevmiyodur. Sadece Paran için kullanıyormuş derim. Bi arkadaşım vardı senle aynı durumdaydı.Erkek arkadaşı durmadan para isterdi. Kıza ne desem olmazdı hala bildiğini okur para verirdi. umarım sende öyle olmassın tatlım

"Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" derler ya aynen o hesap.
Tabi ki kalkıp sana "evlenince ben yatcam sen de çalışıp bana bakıcaksın" diyecek hali yok ama inan şimdi bunu yapan evlenince seni çalıştırıp paranı bile yer,o kapasite var bu vatandaşta bence:)
Ayrıca mesele sadece para sıkıntısı filan çekmek değil de,sürekli kadın gibi para ver şunu alıcam para ver bunu alıcam
diyen bir erkeğe benim erkek olarak asla saygım kalmaz zaten.

şuanda bekliyorum tekrar aynı konu olduğunda bitiricem bu ilişkiyi. bir anda bitti demekte istemiyorum son bir şans daha verdim kendi içimde

cnmm görünen köy klavuz istemiyor ama kullanıyor seni bence kanma artık seninde bir dur demem lazm. benm de yakın arkadaşımın başına böle bişi geldi polisim diyodu sevgilisi şehir dışında kredi çektirdi kıza ve sonrası polis değilmiş ödemedi hatta hapse girmiş vs. sende çok dikkat et lafla hiç bir şey olmaz cnm

tabi canım dogru diyosun . ben şuanda gelecek kaygısı yaşıyorum yani . daha çok çalısıyım kazanıyım sunu da yapıyım maaşım yukselsın dıye ugrasıyorum çünkü sıkıntı cekmek ıstemıyorum bu durumda bence beni güçlendiriyo onu ise dahada düşürüyor.

hiç umru değil zaten onun ben ondan daha yüksek maaş alıyorum bir çaba gösteriyimde biyerlere geliyim diye umrunda değil daha çok ben düşünüyom aman ezilmesin para konusunda diye

evliliğimizin ilk zamanlarında sadece eşim çalışıyordu
maaşını alır bana verirdi
ben de tüm kredi, taksit, fatura öderdim
kalan da market ve diğer harcamalara giderdi
zaten geriye pek bişi kalmıyordu
mağlum düğün borcu

sonra şirket kurduk ortak, para banka da
eşim ödemeleri yapar o hesaptan
kıyafet veya beyaz eşya falan ekstra bir şey alınacaksa ayrıca çeker
birkaç yüz lira harçlık ayırır, harçlık bittikçe tamamlarız

ikimizde maaşlı işte çalışsaydık
bankaya koyardık lazım oldukça aynı mantıkla çekerdik herhalde
ben para meselelerini önemsemiyorum
eşim de önemsemiyor

ama daha evlenmeden
üstelik sürekli tek taraflı olsaydı cy2580 gibi
o zaman topu atmıştım

Valla o hallediemez hala soluyor baskasındanmı ıstıyım dıyo o konuşurken hep dendikleriniz aklımdaydı yelkenlerı suya ındırmedım herseyı söyledim

bence erkek sevdiğinden para ısteyemez sevdıği kızı etkılemeye calısır ona kendını küçük düşüremez sende aılenden hemen biri icin amelıyat olacak acil para lazım de al belırledın parayı sen ona zorda kalınca yardım ettın bakalım o ne yapacak

çok iyi bir fikir gerçekten teşekkürler

:) kendini hiç kullanmıdrma inşallah yöntem işe yarar...

merhaba arkadaşlar ben bu basımdakıyle napıcam ya . para ısı harıcınde bugun bana yaptıgını anlatıyım yorum sıze kalmıs ben hakszsam soleyın

bugun oglen tatılıne yakın bızım ısyerının karsısındakı dukkanda depo var . oraya gıttım bunada dedım kı oglen yemegıne gıderken haber ver cıkarım bende dedım ( işyerlerımız yakın )tamam dedı 11:55 te ben cıktım dıye mesaj atmıs bende acele acele ındım hemen 11:57 de inerken dusuyodum hatta . tabı bu ben ınenekadar gıtmıs ve bana yazdıgı mesajı aynen sıze yazıyorum

''yaa bi git işine yaaa ben okadar çağırmalarına rağmen arabaya binmedim yürüyerek geldimmmm senin yaptığına bakkk rahatt bırakkk beniii''

şimdi bunda benim suçum ne

benim erkek arkadaşımla tanışmam da bir ay oldu konsol alacakmış. elli tl si eksikmiş benden istedi yarın havale yaparım dedi bu arada kendi karakalem yapıyor bu konsol için para biriktiriyor biran önce almak istiyorum dedi. yollasam mı yoksa bende bitirsem mi işi yok çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…