benim erkek arkadaşımla tanışmam da bir ay oldu konsol alacakmış. elli tl si eksikmiş benden istedi yarın havale yaparım dedi bu arada kendi karakalem yapıyor bu konsol için para biriktiriyor biran önce almak istiyorum dedi. yollasam mı yoksa bende bitirsem mi işi yok çalışmıyor
bugun nekadar kotu bır gunhemen olayı anlatıyorum . benı gecen sene benden habersız bırıyle tanıstırmaya kalktı aıleler bende nazıkce cocuga olmasının mumkun olmadıgını soleyıp konuyu kapattım tabı benımkıne solemıstım bu olayı . bugun faceıne gırdım bıde ne gorueyım onbes yasındakı bır kızla gayet samımı konusmalar bıtaem demeler falan . sonra kız askını ılan etmıs falann... benımkı cevap vermrmıs tabıkı cunku ondan once ben gordum . soledım bana dıyo kı ben senı affetmıstım senın bunun muhabbetını bıle yapmaman lazım dıyo . yok boyle bısey ya sankı ben elın adamıyla abuk sabuk seyler konustum . yaa napmalıyım lutfen bısey dıyın ??
selam arkadaslar
Erkek arkadasım devamlı benden para istiyor.ilk ilişkiye başladıktan ıkı hafta sonra kredı borcum var 1200 lıra kapatmam lazım sana ıkı ayda oderım dedı bende ıste enayı gibi hemen verdim.Daha sonra işi yoktu beraber bulusalım dıye devamlı arabasına benzın koyuyodu yemek parası verıyodum . daha sonra bır kac sefer daha 500 lira verdim . evlenıcez dıye buz dolabı aldı babası parasını ıstemıs 1000 lirasını benden aldı .en ilginc olanı ıse ailem laf soluyo senın hesabından ıkıbın lıra aktaralım gorsunler hesabımda sana tekrar aktarırım dedi tamam dedım uzuldum aktardım sonra hesap numaramı ıstemek ıcın aramıs bende duymadım . bagırdı sınırledı bana gıdıp o ıkıbın lırayıda babsına vermıs . gecen gun yıne ıstedı acıgını kapatmıs 200 lira daha istedi tekrar verdım . sımdıde bın lıra ıstıyor . off napıcam bılmıyorum kenımı enayı gıbı hıssedıyorum ama aklındada kotu bır dusunce olmadıgını dusunuyorum . siz olsanız napardınız . bırde evlenınce de bole parasız kalmaktan korkuyorum .
NOT:MAASININ HEMEN HEPSINI AILESINE VERIYOR.
canım nasılsın birkaç gündür giremiyorum 100 olsun msjlaşcmda daha var ...
hayırdır bişeyler mi oldu ??
kıyamam sana, senin erkek arkadaşın çok uyanık bir tip.
olanı biteni aklında tutuyor ki ilerde birgün lazım olursa hemen söylemek için.
geçmişteki olayları direk yüzüne vuran,sanki hata yapmışsın gibi hissettirmeye çalışan
üste çıkmaya çalışan veee senden para tırtıklayan bu adamdan ayrıl lütfen.
benim erkek arkadaşımla tanışmam da bir ay oldu konsol alacakmış. elli tl si eksikmiş benden istedi yarın havale yaparım dedi bu arada kendi karakalem yapıyor bu konsol için para biriktiriyor biran önce almak istiyorum dedi. yollasam mı yoksa bende bitirsem mi işi yok çalışmıyor
kıyamam sana, senin erkek arkadaşın çok uyanık bir tip.
olanı biteni aklında tutuyor ki ilerde birgün lazım olursa hemen söylemek için.
geçmişteki olayları direk yüzüne vuran,sanki hata yapmışsın gibi hissettirmeye çalışan
üste çıkmaya çalışan veee senden para tırtıklayan bu adamdan ayrıl lütfen.
50 tl çok küçük bir miktar ama daha 1 aylık adamların bunu istemesi bence devamının geleceğini gösterir.
yani zamanında bizde yaptık aynı hataları kızlar,para konusunda ketum olun,
param var demeyin,istediğinde tamam ben yollarım demeyin,alıştırmayın.
1 aylık adamları tepenize çıkartmayın,kullandırmayın.
ahh eski günler aklıma geliyor,üzülüyorum.
bana aynen oyle hıssettırıyon ama bı hatam oldugunu dusunmuyorum
konu şaka gıbı. adam resmen senı yıyor sen hala kotu nıyetı yok dıyosun. ya arkadaşım delı mısın senınanamıyorum ya
canım önceki sayfada yazdığınıda okudum,bırak beni yaaa yeter yaa diye mesaj atmışya.
bence bu senden alacağını aldı,ayrılmaya bahane arıyor.
sana tavsiyem buna verdiğin paraları alabilyorsan al,bişey uydur
ailem para istedi,hastaneye gitcem para lazım filan.....
al paranı ve ayrıl hemen.
haklısın bır sekılde paramı almaya calısıcam alamazsamda bıtsın bu ıs onu kar sayıcam kendıme
buarada kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin
aynen öyle canım, olanla ölene çare yokmuş derler.
Bende böyle bir adamdan paçamı kurtardıktan sonra 1 sene borç ödemiştim ama üzülmüyorum
ders oldu bana,herkesi kendimiz gibi iyi bilmeyecekmişiz bunu öğrendim.
seninde kandilin mübarek olsun canım,bu gece kendin için dua et
bir daha böyle insanlarla karşılaştırmasın allah.
iyiym canım sen nasılsın yazdım yukarıya son yaptıklarına
bende çalışıyorum iyi durumlar. okuyup yorum yazcam yaptıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?