Erkek Arkadaşınız Sapık Olsa Ne Yapardınız ?

Neseli_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
103
0
0
İstanbul
Kızlar şimdi bir arkadaşımla telefonda konuştum. Nişanlısı tam bir sapık olduğu meydana çıktı. Neler yaptığını söyleyemeyeceğim ama düğünlerine 2 hafta kaldı. Çok masraf yapıldı ayrılayim mi diye sordu. Bende kararsız kaldım ama ayrılman en mantıklısı dedim. Sizce?

Yanı hatırı sayılır bır masraf yapıldı dıye tum omrunu heba etmeyecek arkadasınız degıl mı? Nisanlısının bi sapık oldugundan emınse hemen ayrılmalı dıyorum ben...

Kızlar şimdi bir arkadaşımla telefonda konuştum. Nişanlısı tam bir sapık olduğu meydana çıktı. Neler yaptığını söyleyemeyeceğim ama düğünlerine 2 hafta kaldı. Çok masraf yapıldı ayrılayim mi diye sordu. Bende kararsız kaldım ama ayrılman en mantıklısı dedim. Sizce?

Sapık derken ne denli olduğuna bağlı.. Yani olay ne boyutta ve ne tür bir sapıklık? Bayanlara karşı mı sapık? yoksa sübyancımı??:47: Türlü Türlü sapıklık var.. ne bilim biraz açıklasaydın bizde ona göre yorum yapsaydık..

bu ne böyle süpriz yumurtadan çıkar gibi

yeni mi anlamış sapık olduğunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nişanlının sapık olduğu nasıl öğrenilmiş merak ettim :) Falda mı cıkmış :D

Bir de arayıp sana soruyo, kendi fikri de yok :D

şimdi herkesin sapıklık olarak adlandıracağı hareket birbirinden farklıdır.
belki arkadaşınız farklı anlamıştır ya da gerçekten ayrılmaya sebep olacak kadar büyüktür bilemeyiz.
biraz anlatırsan belki yardımımız dokunur.

Back
X