demek ki hala farkında değil. Erkekler bu konuları pek bizim kadar düşünmüyorlar sanırım :)o engellemedi ama ben onun facesinden eski kız arkadaşını bir güzel engelledim... farkında mı değil mi? inanın bilmiyorum sevgiliyken yapmıştım halen daha sormadı :))
aynenndemek ki hala farkında değil. Erkekler bu konuları pek bizim kadar düşünmüyorlar sanırım :)
Maşallah sizden korkulur dedektif gibi çalışmışsınızBen baktm hatta facesinide kapattım kızqınliktan o da ne telefonda arama enqellemeye listesine mesaj sppam kutusuna bulduqum numaralari tek tek sordum
Hah işte ben de onun için dedim şifresi yok zaten diye.Şifre gerekiyor, yani erkek arkadaşının facesine girmen gerekiyor bakabilmen için.
eyvaaah benim engelllenenler listeme bakacak olursa adam kafayı yer. ite kopuğa engeli basar geçerim ben
yani zaten bi halt karıştıracak olsam engellemem demihepsini araştıracak hali yok yaa :))))
yani zaten bi halt karıştıracak olsam engellemem demi
Valla canım ben ortak hesapları da saçma buluyorum, kız arkadaşıma birsey yazıcam kocasının bakmayacağı ne malum, buram buram güvensizlik kokan birsey ortak hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?