Erkek arkadaşınızın facebooktaki engellenenler listesi

Eşimin engellenenler listesine hiç bakmadım.
Bakmak da hiç aklıma gelmedi.

Oyun oynamak için eşimin facebook'una girerim ama ne o listeye ne de mesajlarına bakmadım.

ben bakmıştım çünkü kendisine güvenmiyordum engel listesi boştu ama bakmakta haklıydım bana o güveni verememişti ve zaten aldatıldım tamamen çiftlerin birbiriyle olan güven ilişkilerinden kaynaklanıyor kimileri o kadar emindir ki karşısındaki kişiden hiç umursamaz tam tersi olanlar böyle şeylere kalkışabilir.

hiiç umursama bile boş yere aranızda tartışma çıkar sebebini sorarsın söylemek istemez en güzeli bakmamak sormamak

Erkek arkadaşınızın engellenenler listesine bakar mısınız hiç? Engellediklerinin kim olduğunu merak edermisiniz?
Baktım tabi ki. Didik didik araştırdım. Sonuç ; kendim mutsuz oldum. Yani zaten engellemişse bitmiştir o kişilerle diyaloğu , kurcalamamak en iyisi...

Hiç bakma gereği duymadım. Açıp facebookuna bile girmedim. Ne gereksiz işler ya..

Ya onun face yle işim ne?
bu kadar kurcalicaksam vay halime
bigün açıp bakmisligim yok onunda aklına geldiğini sanmam zira bilgisayarda açık birakmisligimiz çoktur... gel kapat bunu deriz birbirimize.

Ben de erkek arkadaşım da facebook ya da başka bir sosyal medya kullanmiyoruz kafalar rahat en iyisi olsa da bakmam ama ilişki ve evliliklerin de azimsanmayacak kadar kısmı sosyal medya yüzünden bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…