- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar,
Forumu cok uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olma fırsatım oldu.
Konuyu tatil veya buraya acma konusunda kararsız kaldım yanlış yere actıysam kusura bakmayın.
Erkek arkadasımla bu yaz bi kac gün tatil yapmak istiyorum.. Ama cok da korkularım var..
Aileme ne derim, basima bir iş gelir mi kısacası kendimi kötü hissediyorum..
Hic erkek arkadasiyla tatil yapmış olanlar varmı? Merak ediyorum nasıl gittiniz?
Skopca : Ben erkek arkadasımla 5 senedir birlikteyim ona güvenim tam. Ama ailem falan da öğrenir diye ayrı odalarda kalmayı da düşünüyorum.
Niltt : Off ama cok güzel anlatttin beni daha cok imrendirdin. Buralardan biraz uzaklaşmayı o kadar istiyorum. Cok sıkıldım bu sene..
Ama aileme yalan söylemek de istemiyorum gerci söyledim izin verdiler ama vicdanımın sesiBirde o güzel tatil cok celişkideyim..
Belki bu durumda bazı arkadaslara ters gelebilir ama insan bazen böyle küçük kacamaklar istiyor ya
canım senin de dediğin gibi dünyanın bin türlü hali var. ya gözlerini kapayıp tüm cesaretini toplayıp gideceksin ya da bu riskleri almayıp oturacaksın uslu uslu ailenin yanında. gidersen de zaten huzursuz olacaksın. telefon her çaldığında annem mi, ne dicem, sesimden anlar mı vs. korkuları ayrı, dediğin gibi Allah korusun kaza geçirme vs. korkuları ayrı. dersen ki korku iyidir, adrenalini severim yolun açık olsun. ben üniversitedeyken erkek arkadaşımın da içinde olduğu bir grup arkadaşımla gitmiştim tatile, annemlere de söylemiştim kız-erkek karışık gidiyoruz diye. o yüzden bir problem olmadı, çok şükür başımıza kötü birşey de gelmedi. sen şimdiden kendini kötü hissediyorsan, tatil iyice burnundan gelecek demektir. bence hiç bulaşma gizli-saklı bu işlere. tabii yine de karar senin.
Skopca : Ben erkek arkadasımla 5 senedir birlikteyim ona güvenim tam. Ama ailem falan da öğrenir diye ayrı odalarda kalmayı da düşünüyorum.
Niltt : Off ama cok güzel anlatttin beni daha cok imrendirdin. Buralardan biraz uzaklaşmayı o kadar istiyorum. Cok sıkıldım bu sene..
Ama aileme yalan söylemek de istemiyorum gerci söyledim izin verdiler ama vicdanımın sesiBirde o güzel tatil cok celişkideyim..
Belki bu durumda bazı arkadaslara ters gelebilir ama insan bazen böyle küçük kacamaklar istiyor ya
ee öyle ama
ben gittim ailemede sölemedim. hiçbirşey yapmasanda (ki yapsanda kime ne ) ailene sölesen kafalarında bin tane seneryo yazarlar
he ben git demiyorum , içinde korku varsa gitme iç sesini dinle ama için rahatsa herşeyi söylemene gerek yok. kim herşeyi anne babasına anlatıoki
Evet cevremde tatile giden cok olduğu için sanırım biraz o yüzden cesaretlendim..
Birde korkum şu yüzden ben bi pansiyonda kalsam ailem illaki telefonunu isteyecektir aksilik sökerlik olur diye, ya pansiyonu aramaları gerekirse ve yanında bi erkekle kalıyor derlerse, bu yüzden ayrı oda istiyorum.Otel de kalsak o zaman oteldeki görevlililer söylemez heralde kiminle kaldiğimi. Ailem sormaz ama ne olur ne olmaz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?