Erkek Arkadasıyla Tatil Yapanlar?

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar,
Forumu cok uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olma fırsatım oldu.
Konuyu tatil veya buraya acma konusunda kararsız kaldım yanlış yere actıysam kusura bakmayın.

Erkek arkadasımla bu yaz bi kac gün tatil yapmak istiyorum.. Ama cok da korkularım var..
Aileme ne derim, basima bir iş gelir mi kısacası kendimi kötü hissediyorum..

Hic erkek arkadasiyla tatil yapmış olanlar varmı? Merak ediyorum nasıl gittiniz?

Başına ne gibi bir iş geleblir anlamadım?

Sonucta istanbuldan uzak bi yere gideceksin, yolda basima bir iş gelebilir.. Trafik kazası falan yani.
Endişelerim var o yüzden.

Eşimle sevgiliyken 3 günlüğüne avşa'ya kaçmıştık hatta arkadaşlarımız da vardı,o kadar tatile gittik eşimle ama o avşa tatilini hiç unutamam,çok eğlenmiştik
ben şöyle kaçmıştım,halamın yazlığına gitmiştim ordan da üniv.den ev arkadaşımın halasının yazlığı vardı selimpaşa da oraya gitmekti niyetim hep giderdim çünkü o an bi anlık kararla eşimle (o zaman ki manitam ) avşa'ya kaçmıştık allahtan annemler de 2 haftalığına köye (sivas) gitmişlerdi köylerinde tel de pek çekmiyordu
annem beni o 3 gün selimpaşa da sanmıştı
affet beni annecim şimdi evliyim ama ben sevgilimle
ama sorun yapmam diyorsanız heyecanı bambaşka oluyor..

canım senin de dediğin gibi dünyanın bin türlü hali var. ya gözlerini kapayıp tüm cesaretini toplayıp gideceksin ya da bu riskleri almayıp oturacaksın uslu uslu ailenin yanında. gidersen de zaten huzursuz olacaksın. telefon her çaldığında annem mi, ne dicem, sesimden anlar mı vs. korkuları ayrı, dediğin gibi Allah korusun kaza geçirme vs. korkuları ayrı. dersen ki korku iyidir, adrenalini severim yolun açık olsun. ben üniversitedeyken erkek arkadaşımın da içinde olduğu bir grup arkadaşımla gitmiştim tatile, annemlere de söylemiştim kız-erkek karışık gidiyoruz diye. o yüzden bir problem olmadı, çok şükür başımıza kötü birşey de gelmedi. sen şimdiden kendini kötü hissediyorsan, tatil iyice burnundan gelecek demektir. bence hiç bulaşma gizli-saklı bu işlere. tabii yine de karar senin.

Skopca : Ben erkek arkadasımla 5 senedir birlikteyim ona güvenim tam. Ama ailem falan da öğrenir diye ayrı odalarda kalmayı da düşünüyorum.

Niltt : Off ama cok güzel anlatttin beni daha cok imrendirdin. Buralardan biraz uzaklaşmayı o kadar istiyorum. Cok sıkıldım bu sene..
Ama aileme yalan söylemek de istemiyorum gerci söyledim izin verdiler ama vicdanımın sesi Birde o güzel tatil cok celişkideyim..

Belki bu durumda bazı arkadaslara ters gelebilir ama insan bazen böyle küçük kacamaklar istiyor ya

onun için demedim ki canım sonuçta insanız ateşle barut misali yani.. sen bilirsin tabi

Yarenay dediğin gibi şimdiden huzursuzum adranelin de istemiyorum ama biraz buralardan uzaklaşmak da cok istiyorum. Sen beni gene de anlayabilmişsindir. Off

Skopca , tabi ki doğru söylüyorsun onu da düşünüyorum. Çok çelişkide kaldim ya

Son düzenleme:

ben gittim sevgilimle tatile. aslında tatil denilmez sevgilimin yaşadığ yere gittim. bizimkilere gezi dedim de gittim. üstelik ben oraya varıncaya kadar kalcak
yerimiz de yoktu ama güvenim tamdı. dışarda da kalsam o beni korurdu. evlerinin tam dibindeki otelde kaldım. ne onun ailesi ne benim ailem anlamadılar.
riskli iş ama biraz cesaret arkadaşım. keşke gitseydim diyeceksin sonra. evet çok doğru bir iş değil gizli saklı ama tadı başka. yine olsa koşa koşa giderim

froqqie , yazdıklarınıza cok güldüm.. Biraz cesaret evet :)))
Doğru olmadığını bildiğim için bu kadar düşünüyorum yaa Teşekkür ederim

Erkek arkadaşınıza güveninizin tam olması çok güzel...
Fakat bir şeyi merak ettim.

Ama aileme yalan söylemek de istemiyorum gerci söyledim izin verdiler ama vicdanımın sesi Birde o güzel tatil cok celişkideyim..

yazmışsınız. İzin verdilerse problem ne ben çözemedim bir şeyi mi kaçırdım?

Canım şöyle kalabalık kızlı erkekli grup olarak gitseniz ne ailen yanlış anlar ne de sen ailene karşı kötü hissedersin keşke öyle bir durumunuz olsaydı gerçi diğer sayfada ailem izin verdi tarzı birşey yazmıştın kafam karıştı

Kusura bakmayın doğru açıklayamamışım. Aileme iş arkadaslarımla gitmek için izin aldım ama bu da yalan sayıldığı için kendimi huzursuz hissediyorum işte.

Öyle çift olarak arkadasimiz vardi bir tane onlarda bu hafta sonu evleniyor yani balayına gidecekler.

ee öyle ama

ben gittim ailemede sölemedim. hiçbirşey yapmasanda (ki yapsanda kime ne ) ailene sölesen kafalarında bin tane seneryo yazarlar

he ben git demiyorum , içinde korku varsa gitme iç sesini dinle ama için rahatsa herşeyi söylemene gerek yok. kim herşeyi anne babasına anlatıoki

Evet cevremde tatile giden cok olduğu için sanırım biraz o yüzden cesaretlendim..
Birde korkum şu yüzden ben bi pansiyonda kalsam ailem illaki telefonunu isteyecektir aksilik sökerlik olur diye, ya pansiyonu aramaları gerekirse ve yanında bi erkekle kalıyor derlerse, bu yüzden ayrı oda istiyorum.Otel de kalsak o zaman oteldeki görevlililer söylemez heralde kiminle kaldiğimi. Ailem sormaz ama ne olur ne olmaz işte.

ailen görevliye öyle birşey sorarmı?
seni rencide etmezler diye düşünüyorum ama öyle bi ailen varsa en iyisi gitme sen :26:

Anladım, aklımdaki soru işaretleri gittiğine göre artık konuna cevap verebilirim

Kalabalık arkadaş grubu oluşturmaya çalış, hem aklın rahat olur hem için...

Esen77 , Hayır ailem kesinlikle böyle birşeyi sormaz ondan eminim ama gene de korkuyorum işte, sanırım cok da korkuyorum
Joule, evet en iyisi dediğin gibi ama kimi bulacağım bilmiyorum ki hepsi evlendiler tatillerini ayarladılar

Beni dinlediğniz için cok teşekkür ederim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…