- Konu Sahibi karamellitrilece
-
canım ben aileme "arkadaşlarımla" tatile gideceğimi söyleyeceğim. yalan da değil, arkadaşlar da olacak, zaten yurtdışında kaldığım için uzun süre, çok da karışmıyorlar artık bana, güvenirler, ben de güvenlerini asla boşa çıkarmam zaten.. nereye gideceğimize karar vermedik canım ya o da ayrı bir dert :) biz sessiz sakin bir yer istiyoruz ama denize yakın olsun istiyoruz bir de. bilemedik :)
Yunanistan! Nisiyros adasını tavsiye ediyorum!! Kavala'da olabilir sonra Parga da olabilir. Ama Türkiye sınırları dersen Bozcaada olabilir.
callidora, mükemmel tavsiyeler vermişsin, bu yerlerin tümüne gittim ve bayıldığım yerlerdir tek kelimeyle.. bozcaada'da bildiğin, deniz kenarında bir pansiyon var mı canım? odalarından denizi görebileceğimiz çok rahat bi şekilde, balkonu vssi olan? ben bozcaadaya her gittiğimde aynı yerde kalıyorum; ama orası da uzaktır biraz denize.
callidora, mükemmel tavsiyeler vermişsin, bu yerlerin tümüne gittim ve bayıldığım yerlerdir tek kelimeyle.. bozcaada'da bildiğin, deniz kenarında bir pansiyon var mı canım? odalarından denizi görebileceğimiz çok rahat bi şekilde, balkonu vssi olan? ben bozcaadaya her gittiğimde aynı yerde kalıyorum; ama orası da uzaktır biraz denize.
Aynen bende cnaım, denize yakın pansiyon istiyorum.. Avşa veya bozcaada da bildiğiniz pansiyonlar varmı? Biz zaten rezervasyon yaptirmadan gidicez illa ki bi yer buluruz güzelce
Bu arada cevap veren tüm arkadaslarima teşekkür ediyorum.
bişey olmaz kuzumm ..
çok romantik oluyo.
kızlarr biz de karar verdik gideceğimiz yere, kuzey ege'de bir pansiyon tuttuk, 5 gün orda kalıcaz :)))
Bizim yerimize de bol bol dinlen, eğlen. Bol bolda aşkk diliyorum sizeee
Bizde 24ünde Avşaya gidiyoruz, Allah izin verirse seneye Güneye gitmek istiyorum. Ama önceliğim Avşa cok merak ediyorum orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?