Erkek Arkadasıyla Tatil Yapanlar?

Yunanistan! Nisiyros adasını tavsiye ediyorum!! Kavala'da olabilir sonra Parga da olabilir. Ama Türkiye sınırları dersen Bozcaada olabilir.

Yunanistan! Nisiyros adasını tavsiye ediyorum!! Kavala'da olabilir sonra Parga da olabilir. Ama Türkiye sınırları dersen Bozcaada olabilir.

callidora, mükemmel tavsiyeler vermişsin, bu yerlerin tümüne gittim ve bayıldığım yerlerdir tek kelimeyle.. bozcaada'da bildiğin, deniz kenarında bir pansiyon var mı canım? odalarından denizi görebileceğimiz çok rahat bi şekilde, balkonu vssi olan? ben bozcaadaya her gittiğimde aynı yerde kalıyorum; ama orası da uzaktır biraz denize.

Aynen bende cnaım, denize yakın pansiyon istiyorum.. Avşa veya bozcaada da bildiğiniz pansiyonlar varmı? Biz zaten rezervasyon yaptirmadan gidicez illa ki bi yer buluruz güzelce

Bu arada cevap veren tüm arkadaslarima teşekkür ediyorum.

Yazdığım yerler tamamen şahane ötesi yerler.. Valla bozcaadaya ben de hep motorsiklet ile gittim, ondan illa deniz kenarı diye pansiyon bakmamıştık. Hep farklı yerlerde kaldım ben. Ada merkezinde kalmıştım bir pansiyonda adını hatırlamıyorum sonra boş bulduğumuz yer adanın dışındaydı... Valla çok yardımcı olamayacağım ben bu konuda. Çünkü her gittiğimde rezervasyonsuz gittim nere boşsa orada kaldım Motor da olunca plaja mlaja her yere gidiyorduk yani fırt diye. Ayazma plaj yakınında olabilir bence pansiyonlar. Benim en son kaldığım Adabahçe Pansiyon'du memnun kalmıştım ama öyle plaj kenarında değil. Ama temiz güzel odalar var.
Bence gidin elinizi kolunuzu sallaya sallaya deniz kenarından giderken illa kalınacak yer bulursunuz. Öyle keşif tarzı olayları ben hep sevdiğimden genelde öyle yaparız biz arkadaşlarla bir yere gidince. Yok yer bulamazsak zaten çadırlarımız yanımızda oluyor :)

ben de bozcaadada mükemmel bir pansiyon biliyorum; ama deniz kenarında değil, sanırım yine oraya gideceğim; çünkü tadı damağımda kalmıştı. çok şeker de bir işletmecisi var, ismi eflatun konukeviydi, ben de orayı tavsiye edebilirim canım :)

Kızlaaaar kimler gitti tatile sevdiceğiyle aileye ne yalanlar söylendi tecrübelerinizi paylaşırmısınız 10 gün sonra bizde gidecek fakat daha aileyi ayarlayamadıııık

Bende 20 gune erkek arkadasimla tatile gidecegim. Erkek arkadasimla beraber hep yazliginda kaliyoruz zaten normlalde annem izin veriiyor. Tatile gidecegim dedim onunla ilk bilmiyorum dedi. bende konuyu kapattim. Sonra yeniden soyledim kiz arkadaslarimda gidiyor onlarda var dedim vs. Dusundum yalan soylemek istemiyorum diye gittim anlattim kizlar vazgecmis gelmiyorlar ben erkek arkadasimla gidecegim diye oda bir sey demedi. Yalan soylemeyin derim yinede. Tabi illaki bir sey gelmeyecek basiniza ama ne bileyim isler ters gitse bir sey olsa yakalansaniz bence ondan sonraki olaylar daha kotu. Daha ilerde izin alipta gidebileceginiz zamanlar olabilir boyle bir durumda buna engel olmus olabilirsiniz neyse yinede en kisa yol kiz arkadaslarimla vs gidecegim diyebilirsiniz aileniz telefonda onlarla konusmak istemedigi müddetce cokda sakincali durmuyor

ben erkek arkadaşımın yanın:119:a gideceğim bir hafta kalıcaz birlikte 3,5 yıl çıktık ayrıldık ve şimdi yine eskisi gibi

ben geçen sene gittim iyiki de gitmişim
karşındaki insanı anca tatilde tanırmışsın
hastalandm bütün gece gözünü kırpmadan yanımda bekledi
gece 4 te kalktıgımda başımdaydı :123:
ben üni okuyorm alanya tatili vardı ona gittik biz ailemede nereye gittigimi söyledim tabi kimle gittiğimi bilmiyolardı
5 senedir birlikteymişsiniz güzel bi tatil bencede hakkınız

Ne yaptınız siz yaa
Bi haller oldu bana:119:
Çocuğu kaçırıp tatile gitmek istiyoruuummmmm
Beraber uyumak, balkonda sarılıp denizi izlemek, sokaklarda elele gezmek... Ah aahhhh

Biz de erkek arkadşımla 3 yıldan sonra ilk kez geçen mayıs ayında 5 gece 6 gün Bodruma gittik. Annem, arkadaşlarım ve erkek arkadaşımın geldğini biliyordu babamın o zaman erkek arkadşımdan zaten haberi yoktu sadece arkadaşlarımla gidiyorum diye bildi onun dışında nereye gittiğimi, hangi uçak firmasıyla hangi günler hangi saatlerde gittiğimizi biliyordu ailem ama yine de Bodruma'a inene kadar hep bir tedirginlik yaşadım çünkü ben ailemle birlikte yaşıyorum üniversite son sın sııftayım ama bu zamana kadar başka bir arkadaşımın evinde bile kalmadım düşün. Haliyle biraz tuhaf oluyor insanın içi ama cidden değer 3 yıldan sonra ilk defa kimse olmadan başbaşa kalmak, her şeye kendimizin karar vermesi ve beraber uyumak uyanmak çok güzel ve o 5 gün acayip çabuk geçti hiç bir şey anlamadım. Tabi erkek arkadaşıma duyduğum güven de çok önemliydi güvenmediği biri olsaydı içimde biraz şüphe olsaydı gitmezdim herhalde ama çok anlayışlı kendisi ve bana o güveni verdi. Başbaşa kalan ya da tatile giden her çift illa her şeyi yaşayacak diye bir kural yok karşılıklı güvene ve karşındaki insanın da doğru insan olmasına bağlı bence her şey. Bir daha da sanırım bekarken başbaşa tatile gidemeyeceğiz askere filan giedecek ben kpssye hazırlanıcam sonra nişan düğün derken artık balayına gideriz. İlk ve son oldu gibi bir şey bizim için ve çok da güzel oldu pişman değilim hiç.

Son düzenleme:
Bizde 24ünde Avşaya gidiyoruz, Allah izin verirse seneye Güneye gitmek istiyorum. Ama önceliğim Avşa cok merak ediyorum orayı

sevgiliyle gidilen tatilin tadına doyum olmaz tabi kıskancın teki değilse :)

biz erkek arkadaşımla zaten tatilde tanıştık 4 yaz önce :) hala da beraberiz çok şükür... her tanışma yıl dönümümüzde aynı yere tatile gideriz hatta bu salı gecesi yolcuyuz :)))

tabi bu durumdan ailemin haberi yok,, annemle babam yazlığa gittiklerinde ben de pııııırrrr sevgilimle tatile.... etik mi? değil.. ama bundan aldığım mutluluk sonsuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…