Erkek Arkadasıyla Tatil Yapanlar?

Ben de gittim erkek arkadaşımla 4 günlüğüne Bodrum'a ama ailem o sırada yurt dışında olduğu için çok korkmamıştım giderken. Nitekim bi problem de olmadı :) Hayatımın en güzel 4 günüydü ama risk almaya kesinlikle değerdi. Bir de hafta sonu 2 günlüğüne büyükadaya gitmiştik önceden ama o zaman zaten yurtta kalıyor olduğum için hiç problem olmamıştı.

Son düzenleme:
erkek arkadaşla tatile gidilirde ayrı odada kalınırmı yav
sabah yanında uyanıcaksın

Ben aynı odada kaldım,ama eşim sağolsun hiç aşırıya kaçmadı ikimiz de orta yolu bularak tatilimizi geçirdik
bi de yine 3 günlük erdek maceramız var
anneme söylediğim 2 yalan oldu hayatımda o da bu ikisi avşa ve erdek :)
annem anladı diye düşünüyorum hiç bahsetmedi çünkü naptın,nasıl geçti diye çünkü tanıyordu eşimi..
benim ki de deli cesareti gibi bişey...

avşa ve erdek çok güzeldir
Herşey anneye babaya söylenmez.

Beni daha fazla cesaretlendirdiniz vallahi :) Bende cok güzel olacağına inaniyorum.. İnsallah hic sorun cıkmadan bende sizin gibi ileride güzel bi anı olarak anlatabilirim
Buradan daha güzel kaçamaklar çıkacağı kesin

amaç cesaretlendirmek diildi elbette ama bende birkaç kaçamak yapmışken burada ahkam kesemezdim
kaçamak hoş bişeymi elbetteki hayır. keşke buna mecbur kalmasaydık.. :26:
nişanlıyım şu anda ben ona rağmen kaçamağa devam
ınsallah ilerde kızım olursa bana yalan sölemez

Birşey daha sorucam, gittiğinizde pansiyonda mı kaldınız otelde mi ? Ben balıkesir taraflarına gitmek istiyorum. Pansiyonların bazıları evlilik dışı müşteri kabul etmiyor diye duymuştum.

Nasıl bir çelişki dimi sen söyleyip tatilini yapiyorsun kızın olunca olmaz Hemde biz o yüzden yemeyiz bu numaraları heheh

avşa ve erdek çok güzeldir
Herşey anneye babaya söylenmez.

evet gerçekten süperdi,bi de sevgiliyken gidince daha da bir güzel oluyo

canım annen baban zarara uğramayacaksa ve cesaret edebilirim diyorsan canım 2-3 günlüğüne kaçın bi yerlere
gerçekten anlatılmaz yaşanır
ama dikkatli ve düzeyli olmak şartını koy sevgiline..

Otel daha sorunsuz olur doğru.

ay evet ya kızımızın bi arkadasimda kalacağım demesinden bile korku duyarız az söylemedik biz o yalanları Yemeyeceğimiz kesin

bence gitmek isteyen gitsin. cok romantık oluyoo. nedense sole bi his geliyoo bu tür kacamklarda ortaya cıkacakmıs ve buyuk bi dram yasamacakmıs gıbı geliyo insana. rahat olunn

Hey gidi hey eski günler.

Yok canım, ordan öylemi görünüyorum

heheh evett

bence gitmek isteyen gitsin. cok romantık oluyoo. nedense sole bi his geliyoo bu tür kacamklarda ortaya cıkacakmıs ve buyuk bi dram yasamacakmıs gıbı geliyo insana. rahat olunn

Aynen öyle oluyor vallahi normalde ben bu konularda cok cesaretliydim öyle kacamaklar cok yaptim ailem memleketteyken ama artık büyüdüm galiba daha cok önemsemeye basladim böyle şeyleri

Sen kiminle gidiyorsun ki canım ? Avşa, Ayvalık veya civarlarını düşünüyoruz

Arkadaslar karar verdik bu arada erkek arkadasım kardesi ve ben gidiyoruz.. Hem benim için de daha iyi oldu böylesi. Biraz olsn içim rahatladı. Ben zaten pansiyon istiyordum pansiyonda ikisi ayrı oda da kalacak ben ayrı oda da. En azindan briaz da olsun içim rahatlamış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…