Erkek arkadaşların birbirlerinde kalması..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

portakalfidani

⛈⛄️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
135
685
18
Kafama taktığım şeyler bitmiyor. Nişanlım her gün bir arkadaşında kalıyor, ya da arkadaşları onda kalıyor. Sabah 7 gibi uyuyorlar, öğleden sonra 3 gibi kalkıyorlar. Tüm gün oyun,film,fifa pes ne zıkkımsa.. Yakın zamanda işten çıktı bazı önemli özel sebeplerden dolayı. Tüm düzeni bu şekilde şuan.. İş yokken hep böyle açıkçası, hep böyleydi.. Hele yaz olsun.. Eve girmek ne mümkün..

Şuanda çalışmadığı için ailesiyle de arası pek iyi değil. Evde durmaktan da bu yüzden hiç hoşlanmıyor ailesi laf ettiği için. Yeter ki gezsin arkadaşlarıyla eve girmesin..Ve morali aşırı bozuk sanırsınız yetmiş yaşında. Öyle bitik bitkin.. hayattan ümidi kesmiş sanki. Bakışları bile öyle üzgün ki inanılır gibi değil. Benimde enerjimi sömürüyor, hep bayık yahu.. Kendini yetersiz görüyor, işe yaramaz biri gibi.. Özellikle şu arkadaşlarında kalmasına yada eve hep gece 2 gibi gelmesine aşırı sinir oluyorum. Sırf beni uyuz ediyor diye bende ona dar ediyorum geçirdiği vakti, zırt zırt arıyorum. Bende normal değilim artık yani. Saçma salak bir durumun içindeyiz. Diyorum ki insan gibi gez dolaş evine gel aşırı geç olmadan. Oralarda harcadığın vakti iş arayarak geçir diyorum. Sizce çok mu abartıyorum? Annesi rolünü üstlenmiş gibiyim. Bana bir yol gösterir misiniz? Kafam çok karışık acaba ben mi çok sıkıyorum bunaltıyorum abartıyorum? Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Aşırı mutsuzum..

Annesi rolünü üstlenmiş gibiyim. Bana bir yol gösterir misiniz?
Öncelikle o toplara girmeyin. Bu adam düzene girse de bunun keyfini siz sürmezsiniz. Öyle olur çünkü genelde.
Ayrılmayı düşünmüyorsanız koyvereceksiniz.
Gördüğünüz ilgi ile yetinip daha fazlasını beklemeyecek, ona annelik de etmeyeceksiniz. Beraberken maksimum mutluluğu anca böyle bulursunuz.
Ama daha basiti ayrılmak.
Yaşlar kaç?

Nisanlanmak icin biraz erken davranmissiniz. Bu adamin evlilik sorumlulugu alacak bir kafasi yok henuz. Evlilik yoluna girmis ama ergen ergen hareketler. Yasi cok genc galiba. Uzgunum ama evlenmek hata olur. Olgunlasmamis bir adamla nereye kadar...

Ayrılmayacaksanız şayet canınızı sıkmaya değmez. Anlattıklarınız kadarıyla bu adamdan koca olmaz canım. Bak daha evleneceksin bunun kv derdi var görümce derdi var elti derdi var. var da var yani. Ustune bir de tembel koca hic cekilmez .

24 yaşındayız..
Ben yüksek lisans yapıyorum, bu süreçte bir işte çalışıyordum ama bir süreliğine ara verdim.
Evlenince mutlaka çalışacağım. Şuan onun boş durması benim canımı sıkıyor sanırım. Bilemiyorum sadece çoooook üzgünüm.

Eeee ablacim calismazsan zaten ac kalacak gibisiniz
Adam 5 para etmez, sorumsuz, derdi calismak degil oyun oynamak cocuklar gibi. Bu adamdan koca moca olmaz. Ille de bundan koca yapicam dersen 5 yil bekle olgunlassin derim

Töbe ben de adamı terkediyordum oyun oynuyor diye. Bu ne böyle zaten evlenince de böyle devam eder. Ne demek gece 2de eve gelmek. Her gece birinde kalmak. Bu evlenince de adam olmaz ben sana söyleyeyim.
Bu arada ne kadar üstüne düşersen o kadar köpek çekiyorlar haberin olsun.
Bir de iş bulmadan evlenme sakın. Hatta iş bulsun az da birikim yapsın sonra.
Sen de bırak bunu yerinde karpuz gibi büyüsün azcık.

Yani sorumsuz bi adamla evlenmeyi düşünüyorsun eminmisin

Evlenince sen çalışırsın o evde pes oynar artık. Nişanlı bir insan işten çıkmış biraz kafasını iki elinin arasına koyup düşünmesi lazım biz ne yapacağız geleceğimiz ne olacak diye. İş arar en azından. Ama adamda geçim derdi yok heralde. Ayıptır sorması ne yiyip ne içiyor bunun kirası olur elektrik suyu olur. Ailesiyle arası iyi değilse değirmenin suyu senden gelmiyordu inşallah

Ben universitedeyken ayni bolumden biriyle görüşmüştüm flort tarzi uc bes kez. Surekli oyun pesinde elinde tlf yanyana gelince ölmüş balik gibi surwkli uykusuzdu. Yanimda afra tagra acilarin adami olan bu sahis arkadaslariyla sabahlara kadar gezerdi. Bende kendimi bildim bileli calisirim o hep bahane bulurdu. Bir gun defettim bunu. Yillar sonra karsilastik makina muhendisi olmasina ragmen is bulamamis. Hala elinde telefon sacma salak hallerde. Boyleleri adam olmaz. Gerci sonra evlendigimde pek bi halt cikmadi. Belkide elime attigim cop kaderim galiba bu

Yaşlar kaç?

24 se o da yaklaşık senin yaşlarında. Aslında normal yani daha gözlerinin yeni açıldığı arkadaş delisi oldukları zamanlar. Sorumsuz. Sorumsuz çünkü evlilik ciddiyeti yok adamın. İş bulacak kendine gelecek birikim yapacak bekle bekle de yapsın. Ha yaşı 30 falansa bırak. Sorumluluk alamaz evlenince hergun kavga edersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…