Erkek arkadasmi ilgisiz ben mi abartiyorum

mesela o size merak etse sorsa anlatacak bir şeyiniz var mı?
mesela doktora gittiniz de sormadı mı?
mesela önemli bir dava sonucu bekliyorsunuz da sormadı mı?

yani hayatınızda rutin dışı ev-iş-TV gibi şeyler dışında adamın merak edip sorması gereken birşeyler var mı?

yoksa öyle havadan sudan "ee sen ne yaptına aşkım" desin her aradığında mı demek istediniz? böyle bir beklentiniz mi var?
biz tam anlamadık sizi.

evet calisiyorum
Sormamın sebebi şuydu; siz evde sevgilinizden bir haber beklerken zaman geçmez diyecektim. İşe gidiyorsanız en azından işte zaman hızlı geçmeli. Sevgiliniz ile haftada bir görüşürken böyle hissetmemeniz lazım. Sıkıntıyı çözemedim. Çalışmıyor olsanız size öyle geliyor diyecektim.

Selam kizlar

size bi derdimi anlatmak istiyorum. Cunku artik ferah dusunemiyorum bu konu hakkinda. Benimki simariklik degil belki benimle ilgili sorun yada belki hakliyim.

erkek arkadasimla bi senedir birlikteyiz. Gelecek sene evlenmek istiyoruz. Kendisi su son siralar cok yogun, isiyle, annesinin evi insaatta onunla ugrasiyo, cokta dirdir annesi.
ben gidip gordum ve cidden uzuldum erkek arkadasima. Bide bunca seyin icinde birde ben ilgi istiyorum diye. Ama soyle ki son zamanlar fazla kafasi yogun mesgul. Gorusuyoruz tabiki konusuyoruz ariyoruruz birbirimizi ama cok ilgili degil. Herseyi halledip, maddi yondende yogunlasip benimle evlenmek istedigini biliyorum. Sadece cok bosluyo beni, haftada en az bi kere gorusuyoruz bi saatlik mesafe var o yuzden, bazende daha fazla.
sevgiye ihtiyacim var, ilgisine ihtiyacim var. Ben bencilmiyim yoksa bu yogunluk buna sebeb olmamali mi?

kendisi biraz fazla otonom, ilgi konusunda dengelemeye calisiyo. Ustunede girmek istemiyorum her defasinda ama kendimi iyi hissetmiyorum huzursuzum bu konuda ve sizin fikrinizi almak istedim.
İlgi görüşme sıklığı ile ölçülmez mühim olan size kendinizi nasıl hissettirdiği.

Kafaya takacağınız bir sorun görmüyorum . Yani adam her saniye size yazsın sizi arasın mı istiyorsunuz? Sonuç itibariyle akşam konuşuyor musunuz konuşuyorsunuz. Ortada bir sıkıntı problem yok bence siz kendi kendinize problem yaratmaya çalışıyorsunuz. Gün sonunda hiç aramasa yazmasa haklısınız ama oda yok. Benimde sevgilim öyle ne yapabilirim adama işini bırak bana ilgi göster diye baskımı yapayım. Hele ki şu zor dönemde insanlar geçinme derdine düşmüşken bu kadar aşırı ilgi beklemeyin. Herşey dozunda güzel ve güzel giden ilişkinizi kendi kuruntularınızla sabote etmeye çalışmayın 👍

Back
X