Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa canım :)))) tebrik ederim yaaa çok sevindimmm.... buraya pek gelen yok diye bakmıyordum birden gözüm takıldı sen yazmışsın...

slm kıslarrr bende geldim aranıza tabi kabul edilirsem benimd ebi tane aslanım var sen ebnim neyimsin diyorum tabii babası ve kendi de cimbomlu oldugu için asalnım dio o benim asalanım daha 2,5 yaşinda allah nasip ederse ama iki aslan daha gelicek onlarda karnımda daha 23 haftalıklar evde hep aslan bend edişi aslan tatlicadiarzusırnaşık şey

Benim de 2 aslanım var biri 8 yaşında diğeri 15 yaşında 16 nın içinde.... Ben aslan burcuyum 2 aslanım var....Zor ama çok güzel onlarla gurur duyuyorum.

:teytey:slm ben siteye yeni kayıt oldum sayılır.10 aylık bi oğluşum var.her zaman siteye ziyaret edemiyorum.ama bendeeeeeeeeeee varım....a.s.

hoşgeldi canımmmmmmmmmmmmm

Ben de bir aslan parçası annesiyim. Oğluşum henüz yaşına girmedi,13 gün sonra aramıza katılışını kutlayacağız.İyi ki var...

iyi geceler aslan anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın aslan anneleriiiiiiiiiiiiiii

aslan anneleri nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz

bende hem aslan annesiyim hemde aslan kız annesiyim ikitane aslan var bende oğlum ve kızm :teselli:

AHHH AHH BENDEDE VAR BİR Aslan parçası öle bi aslanki parçalıyo valla hepimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…