Örgü erkek atkısı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ybaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
35
0
36
Diğer
arkadaşlar bişe sorabilirmiyim koskoca internette dogru duzgun erkek atkı modeli anlatımı yok. ben sade kahverengi ip aldım bildiginiz erkek atkısı için sade bir model biliyormusunuz.

tatlım erkek atkısı genelde 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz... ipine göre 3 ters 3 düz olucak şekilde örülür... bilmiyorum nasıl bişey düşünüyosun... ortasına saç örgü atılan modellerde var ama ondada 2 tarafını kullanamıyosun...

Ben ce keısnlıkle atkının ortasına sac orgusu koy erkek atkısında cok guzel duruyor

tatlım erkek atkısı genelde 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz... ipine göre 3 ters 3 düz olucak şekilde örülür... bilmiyorum nasıl bişey düşünüyosun... ortasına saç örgü atılan modellerde var ama ondada 2 tarafını kullanamıyosun...

ben bu modelden örmüşdüm o kadar kullanışlı olduki lastik kısmı boyunda yumuşacık dururken saç örgüsü kısımları salınık bırakılıyor yada kıravat tarzı gibi değişik şelillerde bağlanıyor modelide anlatmama gerek yok sanırım kolay
$imagesCAX9WMKL.webp

birde normal düz örnek örüp aralara kısım kısım renk ekleyebilirsiniz buda güzel oluyor onada bir örnek ekliyim

$imagesCAEHO1Z5.webp

Ben sevgilime kırmızı siyah bir atkı örmüştüm. Yanları siyah ortadan kırmızı ile saç örgüsü modelini uygulamıştım. Uç kısımlarında baş harflerimizi işlemiştim tavsiye ederim.

Back
X