- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi citos59nev
-
Benim sölenenin aksine hep tuzlu et türü şeyler canım istedi başlarda tabi sonradan tatlıda yedim:) keseye göre tahmin yapılıyo ona baktınızmı bende tutmuştuErkek bebek bekleyenler
Hamileliğinizde ne gibi belirtiler yaşadınız
Bilgilendirirseniz iyi olur
Keseye gore tahmin nasil yapiliyorki?Benim sölenenin aksine hep tuzlu et türü şeyler canım istedi başlarda tabi sonradan tatlıda yedim:) keseye göre tahmin yapılıyo ona baktınızmı bende tutmuştu
Benim sölenenin aksine hep tuzlu et türü şeyler canım istedi başlarda tabi sonradan tatlıda yedim:) keseye göre tahmin yapılıyo ona baktınızmı bende tutmuştu
Burda sırf bu konu için bi başlık var 6-7 haftalık usg resmine bakarak yorum yapılıyor. Soldayda erkek sağdaysa kız ama karın usgsi için geçerli bu vajinalsa tam tersi. Biraz karışık mı oldu sankiKeseye
Keseye gore tahmin nasil yapiliyorki?
6-7 haftalık usgde bebeğin yerine göre tahmin yapılıyor. Sırf bunun için bi sayfa var burda bakarsanız daha iyi anlarsınız ama şölemsöleyim bebek kesenin içinde soldaysa erkek sağdaysa kız karın usgsi için böle vajinalsa tam tersi. Biraz karışık oldu galibaKese görüldü bende
Hangi tahmin????
Yok normal zaten usgde solda gözüken karnınızda sağda oluyo :)Tuhaff kizima hamileyken kizim hep solumdaydi taş gibiydi hic kimildamiyordu ama bu bebegim hep sagimda atiyor hep bnm hamileligim anormal oxamn ☺☺
Bebegin kalp atışı 140 uzeriyse kız daha düşükse erkek oluyor bende ve kardeşimde tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?