Erkek bebegim icin kiyafet yardimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste tam burda hata yapiyosunuz . Insanlarin hayatlarini bilmiyosunuz. Onyargili davraniyosunuz. Benim icin okumak lukstu benim annem beni 8 aylikken ablamla birlikte terketti amcamin evinde uvey anneyle buyudum . 8 sinifi bile bitirmeden calismak zorunda kaldm . Cunku kimse okula gitmwmi istemedi. Calisip para getirceksin denildi. Lutfen bilmeden yorum yapmayn . Keske sizin dediginiz gibi dertlerim olsaydi ama benim dertlerim cok daha buyuktu. Erkwn yasta anne olmayi guzell demiyorum. Herkez okusun meslegini eline alsin tabi. Ama daha bebekken terkedilmis bi kadin olarak bebegime bagliligimi kimse sorguluyamaz
Tatlım kimse senin bebeğine sevgini sorgulamiyor zaten...Hatta nasıl ki şimdi sen çocuğunun temel gereksinimlerini bile kendin karsilayamiyorsun, eşinin veya yabancıların eline bakıyorsun, belki senin annen de çok sevdi sizi ama terketmeye mecbur kaldı....senin durumunda genç bir kadın ve bebegi için uzulmemiz çok doğal bu yüzden. Çünkü eğitim olmadan kader devir daim ediyor....

Tatlım kimse senin bebeğine sevgini sorgulamiyor zaten...Hatta nasıl ki şimdi sen çocuğunun temel gereksinimlerini bile kendin karsilayamiyorsun, eşinin veya yabancıların eline bakıyorsun, belki senin annen de çok sevdi sizi ama terketmeye mecbur kaldı....senin durumunda genç bir kadın ve bebegi için uzulmemiz çok doğal bu yüzden. Çünkü eğitim olmadan kader devir daim ediyor....
Hee canim hee bi siz egitimliler dogurun . Siz 10 numara bakarsiniz ihtiyacalrjni karsilarsiniz hatta kendiniz calisip bebegide bakiciya baktirirsiniz . Isin dogrusu budur cunku . Arkadasim sende anlama kitligi var senin o asagilayan tavirlarina da baslarim cik benim konumdan yazma

Iste tam burda hata yapiyosunuz . Insanlarin hayatlarini bilmiyosunuz. Onyargili davraniyosunuz. Benim icin okumak lukstu benim annem beni 8 aylikken ablamla birlikte terketti amcamin evinde uvey anneyle buyudum . 8 sinifi bile bitirmeden calismak zorunda kaldm . Cunku kimse okula gitmwmi istemedi. Calisip para getirceksin denildi. Lutfen bilmeden yorum yapmayn . Keske sizin dediginiz gibi dertlerim olsaydi ama benim dertlerim cok daha buyuktu. Erkwn yasta anne olmayi guzell demiyorum. Herkez okusun meslegini eline alsin tabi. Ama daha bebekken terkedilmis bi kadin olarak bebegime bagliligimi kimse sorguluyamaz
Sizin için üzgünüm.
Ama lütfen bundan sonrası için çok iyi düşünün ve öyle hareket edin.
Bebek büyüyünce yine çalışmaya devam edin derim. Kendiniz de diyorsunuz, bebeğime bağlıyım diye. Onun geleceğini kurmak da artık sizin göreviniz.
Ne diyeyim, umarım başarılı olursunuz.

Hee canim hee bi siz egitimliler dogurun . Siz 10 numara bakarsiniz ihtiyacalrjni karsilarsiniz hatta kendiniz calisip bebegide bakiciya baktirirsiniz . Isin dogrusu budur cunku . Arkadasim sende anlama kitligi var senin o asagilayan tavirlarina da baslarim cik benim konumdan yazma
Evet mumkunse sadece eğitimliler dogursun❤️

Dusmez kalkmaz bir allah . Kimin basina ne geldi ne gecti ne biliyosunda yorumluyosun .

Git cop kenarlarina birakilan annesiyle dilencilik yapan cocuklara uzul

Siz o kadınların başından ne geçtiğini nereden biliyorsunuz? Burada size yapılan yorumların sizin yaptığınız yorumdan bir farkı yok. Ne bu sinir?

Yardım istemek ayıp değil ama burası yeri değil. Belediye ya da muhtarla görüşürseniz yardımcı olurlar sanırım.

Gayet bakamadığınız anlamına gelir.

O kadar ihtiyacınız yoksa istemeyin o zaman insanlar da daha ihtiyacı olan kişilere versin, neden sizinle değerlendirsin? Değerlendirmek demişsiniz ya buna. Yok ihtiyacım var diyorsanız da evet bakamayacağınız çocuğu doğurmuşsunuz işted
Ewet dogurdum bakamiyorum ac bezsiz yavrucak aglamaktan bi hall .

Sizin için üzgünüm.
Ama lütfen bundan sonrası için çok iyi düşünün ve öyle hareket edin.
Bebek büyüyünce yine çalışmaya devam edin derim. Kendiniz de diyorsunuz, bebeğime bağlıyım diye. Onun geleceğini kurmak da artık sizin göreviniz.
Ne diyeyim, umarım başarılı olursunuz.
Arkadasim niye anlamiyosnz bebegimin herseyi var herseyi tam cok mutlu bi bebek. Esimle problemim yok adam calisiyo isinde gucunde. Buraya bu konuyi actimi bile bilmiyo. Varsa elinde olan gondersin bi mevsim giyer bende baskasina veririm . Bu is hep boledir. Ben kimseden bise dilenmiyorum .

Gayet bakamadığınız anlamına gelir.

O kadar ihtiyacınız yoksa istemeyin o zaman insanlar da daha ihtiyacı olan kişilere versin, neden sizinle değerlendirsin? Değerlendirmek demişsiniz ya buna. Yok ihtiyacım var diyorsanız da evet bakamayacağınız çocuğu doğurmuşsunuz işte.
Daha ihtiyaci olan kisilere verirken. Bakamicagin cocugu dogurma . Caresiz erken evlenmis anadklu kadini demeyide unutmasinlar

Arkadasim niye anlamiyosnz bebegimin herseyi var herseyi tam cok mutlu bi bebek. Esimle problemim yok adam calisiyo isinde gucunde. Buraya bu konuyi actimi bile bilmiyo. Varsa elinde olan gondersin bi mevsim giyer bende baskasina veririm . Bu is hep boledir. Ben kimseden bise dilenmiyorum .
:olamaz: :olamaz:
Ayyy ben anlatamıyorum galiba. Bana ne sizin bebeğinize bağlı olup olmamanızdan, duygu durumundan? Onu sorgulamıyorum.
Diyoruz ki erken yaşta evlenip anne olmuşsunuz, bu sizi durdurmasın. Kendinizi geliştirin, yerinizde saymayın. Açıktan okuyun, çalışın, kendi paranızı kazanın. Koca eline bakmak bir yere kadar, insanın kendi parasının olması çok başka bir şeydir.

Konu başlığı kıyafet yardımı, 2.el kıyafetlerimizi değiş tokuş edlim değil, yardım istiyorsunuz, demek ki yardıma ihtiyacınız var, demek ki evet bakamıyorsunuz.

Ayıp değil bu inkar neden? Çocuğuna bakamayan diğer insanları aşağılayarak kendinizi ayrı tutmanızın manası ne? Bu sinir , ters ters cevaplar çok gereksiz.

İhtiyacınız yoksa " gerçekten "bence de konuyu kapattırın.

Ayyy ben anlatamıyorum galiba. Bana ne sizin bebeğinize bağlı olup olmamanızdan, duygu durumundan? Onu sorgulamıyorum.
Diyoruz ki erken yaşta evlenip anne olmuşsunuz, bu sizi durdurmasın. Kendinizi geliştirin, yerinizde saymayın. Açıktan okuyun, çalışın, kendi paranızı kazanın. Koca eline bakmak bir yere kadar, insanın kendi parasının olması çok başka bir şeydir.
Anlatamazsin...

Kendi öğrencim olsa aynı öğüdü verirdim Hemşire Hanım. Yazdıklarıma bakın, kötü bir şey demedim ki?
Adam çalışıyor, bakıyor bize diyor. Tamam da bu bir güvence değil ki. Belli ki ekonomik olarak zorlanabiliyor o da, şimdi bebek küçük, belli ki çalışamaz. Büyüyünce çalış dedim. Olay bu yani.

Iste bole soleseler tamm. Ama yorumlara bakin bi kim bole yazmis. Herkez bi asagilar tavirda egitimsiz erken anne olmus anadolu kadini bakamiyor caresiz . Hepiniz ayni pencereden bakmayin .

Kendi öğrencim olsa aynı öğüdü verirdim Hemşire Hanım. Yazdıklarıma bakın, kötü bir şey demedim ki?
Adam çalışıyor, bakıyor bize diyor. Tamam da bu bir güvence değil ki. Belli ki ekonomik olarak zorlanabiliyor o da, şimdi bebek küçük, belli ki çalışamaz. Büyüyünce çalış dedim. Olay bu yani.
doğru şeyler yazmışsın.herkes okumak zorunda değil üniversite.yüzlerce çeşit meslek var hem para kazanılabilecek hem de toplumun ihtiyacı olan.eskiden çalışıyormuş bebek büyüyünce biraz yeniden çalışmaya başla ayaklarının üzerinde dur demek istemişsin.ama yanlış anlamış sanırım seni.

Once yardim istedi sonra gurur yapti her lafi tersinden anliyor, uğraşma bosuna yani. Anadolu kadini dediler diye ben anadolu kadini degilim diye kendini paraliyor, bu kafaya ne anlatsan bos

Iste bole soleseler tamm. Ama yorumlara bakin bi kim bole yazmis. Herkez bi asagilar tavirda egitimsiz erken anne olmus anadolu kadini bakamiyor caresiz . Hepiniz ayni pencereden bakmayin .
Ben böyle bir şey yazmadım. İyi okuyun lütfen.
Kocanız Karun değil belli ki. Ekonomik durumunuz dalgalanabiliyor. Ben de dedim ki başka çocuk yapmayın, bu çocuk büyüyünce kreş yaşına vs. gelince de çalışın. Şimdiden de açıktan okumak için adımlar atabilirsiniz. Dediğim buydu.

Anadolu kadini ne zamandir aşağılama ifadesi oldu?? Her seyiniz tamam madem neden buradan kiyafet yardimi istiyorsun?? Ayrica egitimsizsin evet, seni okutmamis olabilirler ama sen kendini gelistirmek yerine mukemmel hayatina bir birey daha getirmissin tebrikler. Ayrica herkez degil herkes

doğru şeyler yazmışsın.herkes okumak zorunda değil üniversite.yüzlerce çeşit meslek var hem para kazanılabilecek hemd e toplumun ihtiyacı olan.eskiden çalışıyormuş bebek büyüyünce biraz yeniden çalışmaya başla ayaklarının üzerinde dur demek istemişsin.ama yanlış anlamış sanırım seni.
Aynen öyle. Kocam bakıyor, muhtaç değilim dedi. Başka birinin eline bakmak kötü bence.
Geçen benimki bir şey için para vermeye kalktı, bir kötü oldum. Ne münasebet dedim, almadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X