- Konu Sahibi Nurpoyraz55
-
Aldım aldım.. hem çocuğa da bı baksınlar aç mıdır acik mıdır?
Gerizekali
Yav bi S***** G** (Defol) orospuya bak seni parcalarim ben
Yaa ne kadarda usluplusunSoylenenler dogru olabilir. Okumadim evet ama ben uslubu yanlis buluyorum. Cok asagilayici kucumseyici mesela bi taneside bebegi terkedip baska koca arar yakinda yazmis ne kadar dogru konu nasil burayaya geldi
O sozde okumus kisinin bana yazdigini gordunuzmi ben ogluna asik bi anneyim. Bana kalkmis bebegini terkedip baska koca arar yakinda yazmis. Okumus hanfendi daha yuzunu kisiligini bilmedigi bi kadin hakkinda nasil bole bi yorum yapabiliyoBu mesajınız yüzünden hakaret ettiğiniz üye size dava açsa verilecek tazminat cezasını tam olarak hangi parayla ödemeyi düşünüyorsunuz?
Gerizekali
Yav bi S***** G** (Defol) orospuya bak seni parcalarim ben
Al canm all iyi yapmissn . Izmir narliderede oturuyrm not dusAldım aldım.. hem çocuğa da bı baksınlar aç mıdır acik mıdır?
Lütfen ihmal etme, artık herkes öğrensin bir zahmet sanal diye önüne gelene sinkaflı küfürler edilemeyeceğini.Aldım aldım.. hem çocuğa da bı baksınlar aç mıdır acik mıdır?
Neden öyle bir kriter mi var ? Eğitimden kastınız nedir mesela anneniz, anneanneniz, babaanneniz nasıl eğitimler aldılar. Mesela benim annem ilkokul mezunu bile değildir ama melek gibi bir annedir.Evet mumkunse sadece eğitimliler dogursun
:d çünkü iyi eğitimli akıllı insanlar genelde ileri görüşlü olurlarO sozde okumus kisinin bana yazdigini gordunuzmi ben ogluna asik bi anneyim. Bana kalkmis bebegini terkedip baska koca arar yakinda yazmis. Okumus hanfendi daha yuzunu kisiligini bilmedigi bi kadin hakkinda nasil bole bi yorum yapabiliyo
Polisler kapiya geldiğinde orda olsam keskeAl canm all iyi yapmissn . Izmir narliderede oturuyrm not dus
O sozde okumus kisinin bana yazdigini gordunuzmi ben ogluna asik bi anneyim. Bana kalkmis bebegini terkedip baska koca arar yakinda yazmis. Okumus hanfendi daha yuzunu kisiligini bilmedigi bi kadin hakkinda nasil bole bi yorum yapabiliyo
Bu dunyaya bizim gibi insanlarda lazim inanin. Gercekten cok yazik hepiniz okumus egitimli calisan kadinlarsiniz.insanlari kucumsemeyin . Bi gun sizde kendinizi biseye muhtac bulabilirsiniz. Bebegimin kiyafet ihtiyacjni karsilayamadiysam bu beni kotu biri yapmaz. Herkez hersey ile sinanabilir. Anne yuregim ona olan sevgim ve hic bir zorlugu yansitmamam bile yeter hepinize iyi gecelr:d çünkü iyi eğitimli akıllı insanlar genelde ileri görüşlü olurlar
Annenizin zamaniyla suanki zaman ayni mi? Üniversite okumak cerez oldu resmen. Okumayanin hali ortada iste, kocasindan dayak yiyip bebegime bana kimse bakmaz diyerek bosanamiyorlar bile. Kocasi evden atsa kendine bile bakamayacak ama birde bebek yapmis dogrumu sizce buNeden öyle bir kriter mi var ? Eğitimden kastınız nedir mesela anneniz, anneanneniz, babaanneniz nasıl eğitimler aldılar. Mesela benim annem ilkokul mezunu bile değildir ama melek gibi bir annedir.
Isterse sikayetci olabilir . Bana soyledikleri bi kufurden daha agirdiHoş bir yorum olmamış ama sonuçta hakaret yok. Siz ise açıkça hakaret ediyorsunuz. Başka birine de hakaret etmişsiniz.
Yarın sabah şikayetçi olsalar ip'nizden şak diye bulunursunuz. Kocanıza nasıl açıklayacaksınız mesela ne için ifadeye çağırıldığınızı?
Büyük ihtimalle hakaretten ceza da alırsınız. Nasıl ödeyeceksiniz cezayı?
Iste bende onu soluyorum bebegime asigim seviyorum herseyi yaparim diyorum cok iyi bir anneyim erken yasta anne olmam okumamam sevmeme engel degil diyorum bizene senin bebegine bagliligndan biz onu yorumlamioz diolar bu seferdeAnnenizin zamaniyla suanki zaman ayni mi? Üniversite okumak cerez oldu resmen. Okumayanin hali ortada iste, kocasindan dayak yiyip bebegime bana kimse bakmaz diyerek bosanamiyorlar bile. Kocasi evden atsa kendine bile bakamayacak ama birde bebek yapmis dogrumu sizce bu
Bu ne Allah aşkına konuyu ne için açtınız ne yapıyorsunuz? Ayıp ya.. Beğenmediğini yönetime şikayet edersin olur biter. Küfür etmek de ne oluyorYav bi S***** G** (Defol) orospuya bak seni parcalarim ben
Hala anne yüreği diyorsunuz, sizi burada kimse bir şey istediniz diye eleştirmedi. Herkes içinde bulunduğunuz koşulları değiştirmeniz gerektiğini söyledi ve siz içinizde olan "okumuş kadın" nefreti yüzünden küfretmeye başladınız?? Ee diyorsunuz ki beni Anadolu kadını olmakla?? suçluyorlar öte yandan siz başkasına rahatlıkla o..pu diyorsunuz?? Bir kafayı toparlayın öyle gelin.Bu dunyaya bizim gibi insanlarda lazim inanin. Gercekten cok yazik hepiniz okumus egitimli calisan kadinlarsiniz.insanlari kucumsemeyin . Bi gun sizde kendinizi biseye muhtac bulabilirsiniz. Bebegimin kiyafet ihtiyacjni karsilayamadiysam bu beni kotu biri yapmaz. Herkez hersey ile sinanabilir. Anne yuregim ona olan sevgim ve hic bir zorlugu yansitmamam bile yeter hepinize iyi gecelr
Hukuken onun söylediklerinin ceza alacak bir tarafı yok. Ama sizin dediklerinizin yaptırımı var. Karşı tarafın avukat masrafına kadar sizden çıkıyor bildiğim kadarıyla.Isterse sikayetci olabilir . Bana soyledikleri bi kufurden daha agirdi
Tamam ceza alacak tarafi yok hukukta bi yaptirimi yok. Sizce kirici degilmi . Agir degilmi. Bunu soyleyin lutfenHukuken onun söylediklerinin ceza alacak bir tarafı yok. Ama sizin dediklerinizin yaptırımı var.
Canm bu yorumu yapmamış olsaydın keşke yardımcı olmaya çalışacaktım sana çöpe gideceğine birinin ihtiyacı karşılanır diyordum ama malesefGerizekali
Ben kime ne yazdimj bilmiyorum. Yanlista olabilir. Kusura bakma .Canm bu yorumu yapmamış olsaydın keşke yardımcı olmaya çalışacaktım sana çöpe gideceğine birinin ihtiyacı karşılanır diyordum ama malesefsaglikla büyüsün bebeğin yardımcı olacak birini bulabilirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?