aren ismi de güzel ama ermeni ismii.. size uygunsa süper isim
tamam arkadaşım da sen de bilmeden yadırgıyosun insanı...ben çok degişik kimsede olmayan bi isim arıyorum demiş olsaydım haklısın.ben değişik isim aramıyorum ki halbuki öyle beşlıklar var bir sürü..ben sadece dikkat ettiysen doğa ile ilgili ismleri seviyorum dedimçrüzgar çınar ayaz vs..ama sen beni sanki saçma bi isim koyuyomusum gibi yargılıyosun.sırf değişik olsun diye koyuyosun diyosun.halbuki hiçbiri değişik degil.ayrıca kızının ismini begendim ama cok hafif kalmış bence sana göre...mehmet akife gelince var olan çok bilindik ismlerden ağır da olsa hoşlanmıyorum.sana kötü davrandığımı da düşünmüyorumçkendi yazdığın yazıyı bikere okursan ne kadar kavgacı ve iğneleyici yazdığını anlarsın.yine de tesekkürlerbu kavgacı yaklaşımını yadırgadım açıkcası...sen buraya bi topik açmışsın..ben de değer verip okumuşum,ayrıca yorum da yapmışım..senin amacın oğluna isim aramak değil mi??sonuçta yazdığın isimleri beğenen de olur ,beğenmeyen de ...eleştirilere açık olman lazım...ben sadece kendi fikrimi söyledim...ben eski isimleri beğeniyorum,isim denince birileri çağrıştırılmalı,mesela MEHMET AKİF...tabi istediğini koy...yazdığın isimleri beğenmedim diye yanlış yaklaşıyorsun bana,ama şunu söliyim,misafirine hiç ii davranmadın!!bu arada kızımın adı ASYA.....
erkekk bebegim olacak birkac isim bulduk ama karar veremiyorum cok duyulmamış bi isim arıyorum
++DORA
AYAZ
ÇINAR
RÜZGAR
aaa çok begendim valla eşime de söledim o da bayıldı sanırım barlas yada cınar olacak .öneren arkadaşa ve herkese teşekkürler
saol canım...ebrar sölemesi çok zor geldi.baran da ilk oğluma cok istemiştim eşimin babasının ismini koyunca koymadık sogudum artık. ben barlas ve cınar arasında kaldım...
aslında acıkcası eşim ..ares.. koymak istiyo ama ben gülben ergen de var ya herkes soracak falan ondan degişik bi isim aradım..barlas yattı kafama çok isterse ares barlas deriz napiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?