Doğuma Hazırlık erkek bebek için isim önerileriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selvboylum

♥♥♥ Bu Dünyadaki Tek Servetim AİLEMM♥♥♥
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.528
643
198
Merhaba kızlar
Allah kısmet ederse oğluşum olacak hayırlısıyla:)
Ve ben oğluşum için İslami, anlamlı (Kurandan veya sahabe isimleri) isimler arıyorum...Bu konuda sizin de önerilerinize çok ihtiyacım var...Yardımlarınızı bekliyorum. ..

. eslem sahabe ismidir her ne kadar kız çocuklarına konulsa da günümüzde

Eymen, Asaf ve Furkan. Rabbim evladınızı iki cihandada yüzünüzün akı eylesin..
Aminn inşallah cümlemize de:) Furkan da malesef ailede var...ben Eymeni çok istiyorum ve çok seviyorum o olucak sanırım ama ailede eylem ve eslem adında 2 ayrı kız çocuğu var..isim benzerliği oluyor sizce nasıl olur??Asaf ismi de çok güzelmiş anlamı acaba ne:) Teşekkürler....

Son düzenleme:
kolay bir ısım koyun bence furkan gibi , hiç duyulmamış yada az kullanan isimler de okadar zorluk oluyorki böyle alangirli isimler okulda bile yanlış yazılıyo yanlış telafuz ediliyo günlük hayatında zorluk çekmesin..

Evet haklısın:) Amaa Furkan ailede var yaa yoksa o isim de çok güzel:) Teşekkürler. ...

Ben sevdikten sonra herhalde olsada koyardım :)) Asafı ben ilahiyat okuyan kız kardeşimden duymuştum. Sahabe ismi diyede hatırlıyorum.Nete bakımda anlamına;

Anlamı : 1. Vezir. 2. Erdem, ileri görüşlülük, yönetimde başarı. Hz. Süleyman'ın ünlü veziri. Süleyman (a.s.)'ın en çok güvendiği kişiydi. Neml suresinde anlatılanlar Asaf üzerine yorumlandı. Daha sonra padişahın vezirlerine Asaf unvanı verildi.

Anladım canim cok teşekkür ederim:) sence talha mı eymen mi? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ...

Anladım canim cok teşekkür ederim:) sence talha mı eymen mi? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ...

Est. Ne kusuru. Ben olsam babası ile birkaç gün seslenirdim herhalde hangisi kulağa hoş geliyor diye. Açıkcası ben karar veremedim :)) seçemedim, ikiside güzel.

İnşaALLAH canım. Tabiki.. Hayırlısıyla sağ salim kavusursunuz inşaAllah..
Ben de gecen sene bu zamanlarda son ayıma girmiştim. Heyecan doruktaydı..
Sağol canim Allah razı olsun...benim daha sona var ama doğum sezaryen ve riskli olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…