- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
. eslem sahabe ismidir her ne kadar kız çocuklarına konulsa da günümüzdeMerhaba kızlar
Allah kısmet ederse oğluşum olacak hayırlısıyla:)
Ve ben oğluşum için İslami, anlamlı (Kurandan veya sahabe isimleri) isimler arıyorum...Bu konuda sizin de önerilerinize çok ihtiyacım var...Yardımlarınızı bekliyorum. ..
Evet sahabe ismi ama malesef Eslem eltimin kızının adı. eslem sahabe ismidir her ne kadar kız çocuklarına konulsa da günümüzde
Ömer ailede var Talha ismi çok güzel ben de düşünmüştüm:) önerin için çok teşekkürlerKenan
Kerim
Talha
Yahya
Ömer
Ömer ailede var Talha ismi çok güzel ben de düşünmüştüm:) önerin için çok teşekkürler
Aminn inşallah cümlemize de:) Furkan da malesef ailede var...ben Eymeni çok istiyorum ve çok seviyorum o olucak sanırım ama ailede eylem ve eslem adında 2 ayrı kız çocuğu var..isim benzerliği oluyor sizce nasıl olur??Asaf ismi de çok güzelmiş anlamı acaba ne:) Teşekkürler....Eymen, Asaf ve Furkan. Rabbim evladınızı iki cihandada yüzünüzün akı eylesin..
Evet haklısın:) Amaa Furkan ailede var yaa yoksa o isim de çok güzel:) Teşekkürler. ...kolay bir ısım koyun bence furkan gibi , hiç duyulmamış yada az kullanan isimler de okadar zorluk oluyorki böyle alangirli isimler okulda bile yanlış yazılıyo yanlış telafuz ediliyo günlük hayatında zorluk çekmesin..
Aminn inşallah cümlemize de:) Furkan da malesef ailede var...ben Eymeni çok istiyorum ve çok seviyorum o olucak sanırım ama ailede eylem ve eslem adında 2 ayrı kız çocuğu var..isim benzerliği oluyor sizce nasıl olur??Asaf ismi de çok güzelmiş anlamı acaba ne:) Teşekkürler....
Anladım canim cok teşekkür ederim:) sence talha mı eymen mi? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ...Ben sevdikten sonra herhalde olsada koyardım :)) Asafı ben ilahiyat okuyan kız kardeşimden duymuştum. Sahabe ismi diyede hatırlıyorum.Nete bakımda anlamına;
Anlamı : 1. Vezir. 2. Erdem, ileri görüşlülük, yönetimde başarı. Hz. Süleyman'ın ünlü veziri. Süleyman (a.s.)'ın en çok güvendiği kişiydi. Neml suresinde anlatılanlar Asaf üzerine yorumlandı. Daha sonra padişahın vezirlerine Asaf unvanı verildi.
Anladım canim cok teşekkür ederim:) sence talha mı eymen mi? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ...
ömer ailemizde var canım eşim de Talha diyor onu da düşünüyoruz çok sağoll canımmÖmer ve Talha çok güzel.
Aminn inşallah çok tesekkur ederim... Dualarinizda bana da yer verin olur mu?,Yasir
Taha
Umeyr
Mus'ab
Ömer Asaf
Hamza..
Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin..
İnşaALLAH canım. Tabiki.. Hayırlısıyla sağ salim kavusursunuz inşaAllah..Aminn inşallah çok tesekkur ederim... Dualarinizda bana da yer verin olur mu?,
Sağol canim Allah razı olsun...benim daha sona var ama doğum sezaryen ve riskli olcakkİnşaALLAH canım. Tabiki.. Hayırlısıyla sağ salim kavusursunuz inşaAllah..
Ben de gecen sene bu zamanlarda son ayıma girmiştim. Heyecan doruktaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?