bence erkek çocuk için isim HUZEYFE olabilir.Huzeyfe anlam olarak peygamber efendimizin sırdaşı olan bir sahabedir.
cnm hayırlı olsun bebeğin öncelikle. ben çok düşünmüştüm erkek olursa ne olsun diye ahmet benimde favorim ama 2 seçenek daha var benim için YAĞIZ ve KUZEY kuzeyi eşim karadenizli diye düşündüm yağızda anlamlı bi isim belki başına ahmet koyabilirsin iki isimde moda ...:)Darısı isteyen herkezin başına işallah.tatlı telaşlar bunlar o evrelere geliriz umarım.
Eymen ismi hoşuma gitmişti Ayrıca anlamıda güzel
ben de klasik isim seviyorum... ömer gibi...hem hz ömer gibi adil olsun... eğer birgün hamile kalabilirsem ve erkek bebeğim olursa ömer ferit koymak istiyorum. kısmet bakalım
cnm hayırlı olsun bebeğin öncelikle. ben çok düşünmüştüm erkek olursa ne olsun diye ahmet benimde favorim ama 2 seçenek daha var benim için YAĞIZ ve KUZEY kuzeyi eşim karadenizli diye düşündüm yağızda anlamlı bi isim belki başına ahmet koyabilirsin iki isimde moda ...:)Darısı isteyen herkezin başına işallah.tatlı telaşlar bunlar o evrelere geliriz umarım.
herkese merhaba isim koymak çok zormuş. hem anlamı güzel olacak hem de kulağa hoş gelecek herkesin istediği bu ama karar vermek çok zor son ana kadar kara kara düşüncez heraldeben sanırım daha çok klasik isimleri beğeniyorum ahmet ve yusuf gibi mesela.... bu iki ismi de çok beğeniyorum anlamları da çok güzel ama bir yandan da o kadar da alışılagelmiş bir isim olmasa diyorum kafam karışıyor.şöyle kulağa dolu dolu gelen,anlamı güzel bildiğiniz isimleri paylaşır mısınız benimle....şimdiden herkese teşekkür ediyorum ))
bende severm ahmet ismini ve bnm için değeri çok büyük bi isim ilerde allah nasip ederde oğlum olrsa AHMET EZEL koymayı düşünüorum tavsiye ederm:)) ikisinin birleşince anlamı: öncesi olmayan nitelikli kişi
herkese merhaba isim koymak çok zormuş. hem anlamı güzel olacak hem de kulağa hoş gelecek herkesin istediği bu ama karar vermek çok zor son ana kadar kara kara düşüncez heraldeben sanırım daha çok klasik isimleri beğeniyorum ahmet ve yusuf gibi mesela.... bu iki ismi de çok beğeniyorum anlamları da çok güzel ama bir yandan da o kadar da alışılagelmiş bir isim olmasa diyorum kafam karışıyor.şöyle kulağa dolu dolu gelen,anlamı güzel bildiğiniz isimleri paylaşır mısınız benimle....şimdiden herkese teşekkür ediyorum ))
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş... isim istersen hem tok hemde cok hoş bir isim olarak
Ahmet Faruk ... veya .. Ahmet Sami ... koyabilirsin... inanan insanlar için ahmet isimi resululllahı cagrıştırır .... ona baktıkca onu (sav) anmak kadar güzel bir şey olamaz
utku anlamı çok güzel ve şimdiye kadar tanıdığım tüm utku isimli çocuklar çok akıllıydı
burak
mehmet fatih
fatih
ahmet hakan vs. vs. vs.
isim çok da bebek yok bize de dua edin inş.
ismiyle müsemma olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?