Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim.önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
İyi akşamlar hanımlar
Erkek bebegimiz olacak ama bi türlü karar veremiyoruz isme . Çok değişik olmamakla beraber hem anlamı güzel hem kulağa hoş gelen erkek bebek isim önerilerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:
Ertuğrul :) hayalimde ki isim ❤

Size tek tavsiyem lütfen manasız sıfatsız isimler koymayın evladınıza bunun yaşlılığı var ilerde sıkıntı yaşamasın evladınız.

İyi akşamlar hanımlar
Erkek bebegimiz olacak ama bi türlü karar veremiyoruz isme . Çok değişik olmamakla beraber hem anlamı güzel hem kullanıcı hoş gelen erkek bebek isim önerilerinizi bekliyorum ..
soyadınızın baş harfine göre koyarsanız daha uyumlu oluyor..baş harfinizi öğrenmemde sakınca varmı

İyi akşamlar hanımlar
Erkek bebegimiz olacak ama bi türlü karar veremiyoruz isme . Çok değişik olmamakla beraber hem anlamı güzel hem kullanıcı hoş gelen erkek bebek isim önerilerinizi bekliyorum ..
Ben de 35 haftalık hamileyim,benim de fikre ihtiyacım var...konuyu takipteyim bakalım neler yazacak arkadaşlar...eşim ille Türkçe bir isim olsun diye ısrar ediyor...istediği isimlerden birkaçı:Timur,Noyan,Oğuzhan,Alperen,Metehan...daha var da aklıma geldikçe yazarım....isim karakteri çok etkiliyor onun için özenli olmak gerek...ben Mirza ya da Said olsun istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor...

Ekleme:İlber

Ah be gülüm ne yaptın :) konuyu yanlış yere açtığın için Ban yiyeceksin muhtemelen...
Yine de ben sevdiğim erkek isimlerini yazayım belki senin de hoşuna giden çıkar
Salih
Yusuf
Asım
Asaf
Agâh
Bahadır
Enes
Hamza
Muaz
Musab
Yiğit
Zahit
Zübeyr
Huzeyfe
Halit
Halis

59 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. muhammed said koyduk. isim karaktere sirayet ediyor onun için güzel isimler vermek lazım.

Ertuğrul :) hayalimde ki isim ❤

Size tek tavsiyem lütfen manasız sıfatsız isimler koymayın evladınıza bunun yaşlılığı var ilerde sıkıntı yaşamasın evladınız.
Bende öyle düşünüyorum ayaz düşünmüş eşim ama bana çok düz bir isim geldi anlamsız soğuk geldi o yüzden olacaksa iki isim olsun bari biri anlamlı olsun istiyorum. Kesinlikle haklısınız

soyadınızın baş harfine göre koyarsanız daha uyumlu oluyor..baş harfinizi öğrenmemde sakınca varmı
Öyle takıntımiz yok farketmez içime sinsin yeter diyorum
Evet isim karakteri etkiliyor gerçekten ama içimi ısıtan bir isim bulamıyorum.

Ah galiba banlanacagim nereye açacağımı bilemedim . Yusufu çok seviyorum ama çok yakın çevrede 4 tane Yusuf var Mustafa çok seviyorum oda 2 tane Ahmet seviyorum oda 2 tane :) ama Asaf da düşünmüyor değilim biraz içimi ısıtıyor açıkçası yanında bir isimle birlikte en azından biri anlamlı olur
Asaf var aklımın bir köşesinde aslında :)

Bir oğlum daha olsa adını Davud koyarım. Çok seviyorum.

Ege veya Can
Gurur da çok güzel

59 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. muhammed said koyduk. isim karaktere sirayet ediyor onun için güzel isimler vermek lazım.
Maşallah Allah bağışlasın

Destan
Ata

Kayra
Kayra ismi de çok güzel bi eşimle paylaşayım teşekkür ederim ♡

Ömer
Enes
Eymen
Özcan
Furkan
Melik naçizane sevdigim isimler
Teşekkür ederim herbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…