- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Bende öyle düşünüyorum ayaz düşünmüş eşim ama bana çok düz bir isim geldi anlamsız soğuk geldi o yüzden olacaksa iki isim olsun bari biri anlamlı olsun istiyorum. Kesinlikle haklısınız
Öyle takıntımiz yok farketmez içime sinsin yeter diyorum
Evet isim karakteri etkiliyor gerçekten ama içimi ısıtan bir isim bulamıyorum.
Ah galiba banlanacagim nereye açacağımı bilemedim . Yusufu çok seviyorum ama çok yakın çevrede 4 tane Yusuf var Mustafa çok seviyorum oda 2 tane Ahmet seviyorum oda 2 tane :) ama Asaf da düşünmüyor değilim biraz içimi ısıtıyor açıkçası yanında bir isimle birlikte en azından biri anlamlı olur
Asaf var aklımın bir köşesinde aslında :)
Maşallah Allah bağışlasın
Kayra ismi de çok güzel bi eşimle paylaşayım teşekkür ederim ♡
Teşekkür ederim herbirinize
Ama çok yakın benimkiler aile içerisindeNeyse olan oldu belki adminlerin gözünden kaçmıştır
Benim çevremde de Yusuf çok var aslında ama ne yapayım çok güzel isim :)
Ben de doğayı çok sevdiğimden Rüzgar, Toprak, Yağmur, Boran, Çınar, Poyraz, Deniz gibi isimler koyardım oğlum olsa, favorim Rüzgar :))) Rüzgar ekip fırtına biçerdim, kesin çok afacan, ele avuca gelmeyen bir çocuk olurdu.Ben uzun isimleri değil de söylemesi, kodlanması kolay kısa isimleri beğeniyorum. Kaan, Mert, Batu, Berk gibi. Sağlıkla doğsun. :)
Ben de doğayı çok sevdiğimden Rüzgar, Toprak, Yağmur, Boran, Çınar, Poyraz, Deniz gibi isimler koyardım oğlum olsa, favorim Rüzgar :))) Rüzgar ekip fırtına biçerdim, kesin çok afacan, ele avuca gelmeyen bir çocuk olurdu.
Katılıyorum, ismin çocuklarda etkisi olduğunu düşünüyorum, bazı isimlere bakıyorum istisnasız hepsi yaramaz olur mu ? Valla oluyorRüzgar'lar cidden baya afacan çocuklar oluyorlar ehehe. Efe, Deniz falan onlar da baya afacan oluyor. Furkan'lar baya uslu :) Tabi bunlar genel gözlemim benim, istisnaları vardır.
Evet takıntılyim isim konusunda biraz aslında hem 4 harfli isimler çok hoşuma. Gidiyor hemde içinde rüya harfi bulunan isimler o yüzden çınar , poyraz , toprak isimleri çok güzel bence ama anlamsız vs yorumları duyunca moral bozuluyor haliyle :)Ben de doğayı çok sevdiğimden Rüzgar, Toprak, Yağmur, Boran, Çınar, Poyraz, Deniz gibi isimler koyardım oğlum olsa, favorim Rüzgar :))) Rüzgar ekip fırtına biçerdim, kesin çok afacan, ele avuca gelmeyen bir çocuk olurdu.
Selim çok hoşSelim edizseviyorum bu ismi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?