Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim.önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Neyse olan oldu belki adminlerin gözünden kaçmıştır

Benim çevremde de Yusuf çok var aslında ama ne yapayım çok güzel isim :)

Ben uzun isimleri değil de söylemesi, kodlanması kolay kısa isimleri beğeniyorum. Kaan, Mert, Batu, Berk gibi. Sağlıkla doğsun. :)

Ben uzun isimleri değil de söylemesi, kodlanması kolay kısa isimleri beğeniyorum. Kaan, Mert, Batu, Berk gibi. Sağlıkla doğsun. :)
Ben de doğayı çok sevdiğimden Rüzgar, Toprak, Yağmur, Boran, Çınar, Poyraz, Deniz gibi isimler koyardım oğlum olsa, favorim Rüzgar :))) Rüzgar ekip fırtına biçerdim, kesin çok afacan, ele avuca gelmeyen bir çocuk olurdu.

Son düzenleme:
Fatih
Faruk
Hasan
Ali
Ömer
Yeni nesil isimler benim hoşuma gitmiyor.

Rüzgar'lar cidden baya afacan çocuklar oluyorlar ehehe. Efe, Deniz falan onlar da baya afacan oluyor. Furkan'lar baya uslu :) Tabi bunlar genel gözlemim benim, istisnaları vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüzgar'lar cidden baya afacan çocuklar oluyorlar ehehe. Efe, Deniz falan onlar da baya afacan oluyor. Furkan'lar baya uslu :) Tabi bunlar genel gözlemim benim, istisnaları vardır.
Katılıyorum, ismin çocuklarda etkisi olduğunu düşünüyorum, bazı isimlere bakıyorum istisnasız hepsi yaramaz olur mu ? Valla oluyor

Evet takıntılyim isim konusunda biraz aslında hem 4 harfli isimler çok hoşuma. Gidiyor hemde içinde rüya harfi bulunan isimler o yüzden çınar , poyraz , toprak isimleri çok güzel bence ama anlamsız vs yorumları duyunca moral bozuluyor haliyle :)

Yusuf çok güzel bi isim
Selim
Bora
Eren
Bunlar da benim aklıma gelenler, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Biz nasipse Kerem Asaf koyacağız evet bu aralar asaf ismi çok var ama başka isimlerdende çok var ne yapalım bu arada ömer ve Yusuf ismini de çok seviyorum ama çok yakınlarımda var bende veremiyorum bu isimleri son iki senedir en çok verilen isimlerin arasında ilk sıradalar yusuf ve ömer ismi ayrıca :)

Oğlum olursa Kerem Alp koyacağım inşallah.
Önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…