- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
Teşekkürler öyle tercih ediyorumHayırlı olsun. Sağlıka kucağınıza alırsınız inşallah
Şimdiki annelerin duyulmamış isim koyma hevesi nedir anlamıyorum
Yağız / Yiğit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler öyle tercih ediyorumHayırlı olsun. Sağlıka kucağınıza alırsınız inşallah
Yağız / Yiğit
İkisi de cok guzel..Ben Aras koydum. Ama aklımda ilk Pamir vardi kimse begenmedi .
Aa ne kadar değişik gercekten duymamistimBende hamileyim, oğluşumuz olursa adı Dûhan olucak
O zaman , kızımız olursa da ismi Âmine YâdeAa ne kadar değişik gercekten duymamistim
Allah saglıkla onu da nasıp etsın ınsallahO zaman , kızımız olursa da ismi Âmine Yâde![]()
UZAY koymuştum erken doğan bebeğime.uzay'a gitti oğluşumMerhaba
İlk bebeğim olacak nasipse ve bugün bir oglumuz olacagini ogrendik
Ben hiç duyulmamış ender isimleri severim onerilerinize açığım..
İki isimli düşünürseniz "Arın Atlas"Merhaba
İlk bebeğim olacak nasipse ve bugün bir oglumuz olacagini ogrendik
Ben hiç duyulmamış ender isimleri severim onerilerinize açığım
Basınız sagolsunUZAY koymuştum erken doğan bebeğime.uzay'a gitti oğluşum![]()
tabiki kastettiğim ütopik isimler değil ama klasik ahmet mehmet olmasın diye.. karel duymamıstım ahlasta oyle ınsallah saglıkla gelsın minişinizHayırlı olsun öncelikleben de hamileyim bize bir doktorumuz kız, bir doktorumuz erkek dedi
17 haftalık olduk ama hala emin değiliz cinsiyetten
eğer bebişim erkek olursa Umay, Karel, Ahlas, Kayra ya da Elyesa isimlerinden birini koyacağım
illaki birilerinden duymuşsunuzdur ama aşırı aşırı da yaygın isimler değil. Ben de sizin gibi, değişik isim sevenlerdenim
![]()
arın isimin çok beğeniyorum atlası da öyle, teşekkür ederimİki isimli düşünürseniz "Arın Atlas"
kulağa hoş geliyor. Ya da Arden Uraz
Sağlıkla doğsun inşallaharın isimin çok beğeniyorum atlası da öyle, teşekkür ederim
Valla bende bizim köyde olmayan bir isim s3ceyim dedim. 2 tane varmış bile .Hayırlı olsun. Sağlıka kucağınıza alırsınız inşallah
Yağız / Yiğit
Ben hiçbirinin ütopik olduğunu düşünmüyorum. Hepsinin anlamlarına kadar baktım, güzellerdi. Tabi herkesin bakış açısı farklı. Sizin düşünceniztabiki kastettiğim ütopik isimler değil ama klasik ahmet mehmet olmasın diye.. karel duymamıstım ahlasta oyle ınsallah saglıkla gelsın minişiniz
Aynen ben de hep anlamına bakarım.. hepsi güzel hiç olmusuz bir şey okumadımBen hiçbirinin ütopik olduğunu düşünmüyorum. Hepsinin anlamlarına kadar baktım, güzellerdi. Tabi herkesin bakış açısı farklı. Sizin düşünceniz