- 11 Şubat 2015
- 3
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi balikciazize
-
Mirac ve Kaan isimlerini ben de cok severim. Ali de aynen..Hepinize teşekkür ederim Kaan ve Miraç isimleri çok hoş geliyor kulağa. Ali Miraç ve Ali Kaan şeklinde de uyumlu duruyorlar :)
çok güzel tercih benim eşimin adı ulaş siz nasıl karar verdiniz :)benim bebişimin adı "ulaş" olacak...
özellikle eşimin ve babamın tercihiydi... Babam abim doğduğunda "ulaş" ismini koymak istemiş fakat 80'li yıllardaki siyasi olaylardan dolayı koyamamış, hep de içinde kalmış... Eşime ulaş ismini ben söyledim ve çok beğendi... kendisi de halkevlerinde yetişmiş biri olarak anlamlı bir isim koymak istiyordu zaten... :) biz bu şekilde karar verdik.. zaten ikimiz de yeni isimleri begenmiyoruz... hem eski, hem hala güncel, hem çok olmayan hem de anlamlı :)çok güzel tercih benim eşimin adı ulaş siz nasıl karar verdiniz :)
özellikle eşimin ve babamın tercihiydi... Babam abim doğduğunda "ulaş" ismini koymak istemiş fakat 80'li yıllardaki siyasi olaylardan dolayı koyamamış, hep de içinde kalmış... Eşime ulaş ismini ben söyledim ve çok beğendi... kendisi de halkevlerinde yetişmiş biri olarak anlamlı bir isim koymak istiyordu zaten... :) biz bu şekilde karar verdik.. zaten ikimiz de yeni isimleri begenmiyoruz... hem eski, hem hala güncel, hem çok olmayan hem de anlamlı :)
Merhaba Allah nasip ederse yakın zamanda bir oğlumuz olacak. Sizlerin tavsiye edebileceği isimler var mı :) İsim önerisi bekliyorum. Ama lütfen çalap, usum, utbe, alpağan gibi enteresan isimler olmasın :)
canım daha kesin bir kara vermediyseniz ve hala tunç ve doruk arasında gidip geliyorsanız doruk olabilir.önce rüzgar düşündük sonra çağana karar verdik. ama şimdi tunç ve doruk arasında da gidip geliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?