Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
14.haftadayim henuz, dr erkek olacak dedi ancak bize bisey gostermedi. Onun lafina istinaden isim dusunuyoruz. Ben esimle ikimizin isimlerinden olusan ATAY ismini dusunuyordum, anlami Herkesce bilinen Taninmis demekmis. Esim Mir Atay olsun diyor. Ben pek hoslanmadim ama sizlerin fikir ve onerileriniz neler?

Hayırlı olsun .benim Bebişimin de cinsiyeti Cumartesi belli olacak ☺️Atay daha güzel bence anlamı da iyimiş kulağada hoş geliyor ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben çok çektim iki isimden , tek isim verin derim :)) mir i ben de sevmedim. Atay guzel. Bir de Arca diye bir cocuk gordum gecenlerde. O da hosuma gitmisti. Saglikla gelsin ins :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14.haftadayim henuz, dr erkek olacak dedi ancak bize bisey gostermedi. Onun lafina istinaden isim dusunuyoruz. Ben esimle ikimizin isimlerinden olusan ATAY ismini dusunuyordum, anlami Herkesce bilinen Taninmis demekmis. Esim Mir Atay olsun diyor. Ben pek hoslanmadim ama sizlerin fikir ve onerileriniz neler?

Oğuz Atay hoş olurdu :)

Mir Atay neden olmasın dedirtiyor ama bence de pek sevimli değil. Mir ismi bana itici gelir.

Atay tek başına gayet güzel geldi bana.

Hayırlı olsun .benim Bebişimin de cinsiyeti Cumartesi belli olacak ☺️Atay daha güzel bence anlamı da iyimiş kulağada hoş geliyor ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisiyla saglikla insallah :)

Ben çok çektim iki isimden , tek isim verin derim :)) mir i ben de sevmedim. Atay guzel. Bir de Arca diye bir cocuk gordum gecenlerde. O da hosuma gitmisti. Saglikla gelsin ins :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Degisikmis anlami ne acaba, amiiin :)

Oğuz Atay hoş olurdu :)

Evlenmeden onceki soyismim :) aslinda onu da koymayi cok istiyordum ama boyle bakinca daha bi hos oldu sanki :)

Mir Atay neden olmasın dedirtiyor ama bence de pek sevimli değil. Mir ismi bana itici gelir.

Atay tek başına gayet güzel geldi bana.

Heh iste gunlerdir kendi kendime tekrar ediyorum ama yok yani olmuyor bi turlu..

Mir benim hoşuma gitmedi açıkçası sanki bişeyi eksik söyler gibi

Mir benim hoşuma gitmedi açıkçası sanki bişeyi eksik söyler gibi

Kesinlikle, bi de soylerken Miratay gibi bilesik isim sanki. Ayri ayri iki isim gibi degil, Mir tek basina soylendiginde bi garip.

Kesinlikle, bi de soylerken Miratay gibi bilesik isim sanki. Ayri ayri iki isim gibi degil, Mir tek basina soylendiginde bi garip.

Evet birleşik söylerken öyle bir yanıda var Miratay oluyor. Söylerken zorlanıyorum şahsen bi alelacele ağızdan çıkma telaşı var :1:

Sadece atay güzel ya da başka isimler de olabilir.

Çağan
Çağdaş
Arın
Batu

gibi :nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek çocuğum olsa ismini :16:
efe,emir,m.ali,yunus,ömer :52:
falan koyardım .. :emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek:
sağsalim kucağınıza alın .. :49::46:

Evet birleşik söylerken öyle bir yanıda var Miratay oluyor. Söylerken zorlanıyorum şahsen bi alelacele ağızdan çıkma telaşı var :1:

Eveet :)

Sadece atay güzel ya da başka isimler de olabilir.

Çağan
Çağdaş
Arın
Batu

gibi :nazar::nazar:

Çağan da cok istedigim isimlerden biri aslinda

erkek çocuğum olsa ismini :16:
efe,emir,m.ali,yunus,ömer :52:
falan koyardım .. :emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek:
sağsalim kucağınıza alın .. :49::46:

Tesekkur ederim, amin

Ege - Can - Deniz - Burak - Bartu - Efe oğlum olsaydı bunlardan birini koyardım.

Back
X