Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri söylermisiniz lütfen:((((((((((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozge6789

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
8
0
6
İstanbul
Merhaba 7 aylık oldu ama daha isim bulamadık
erkek isimlerini anlamları ile beraber yazarmsınız.
Kuran'da geçerse daha çok sevinirim. Herkese teşekkür ederim

buğrahan,cihangir,demirhan,giray,tuğcihan,mete

bizde bulamadık kız hazırda erkek düşünüyoruz.daha cinsiyetimiz belli olmadı ama

Eymen ismini koyacağız oğluşuma :) ama ben bi isim daha istiyorum büyük ihtimal Anıl Eymen olacak

Eymen hem sahabe ismiymiş hem de anlamı çok güzel. Çok şanslı, oldukça kısmetli ve bereketli demekmiş. Ama çocuğa ağır gelebilirmiş o yüzden sakin, ağır başlı anlamında Anıl ismini düşündüm.

Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin...
Benim oğlum 5 aylık olacak birkaç gün sonra. İsmi Taha Eymen..
Taha Peygamber Efendimizin Kur andaki Allah ın seslendiği rumuzu ve Hz. ömer in şehadetine vesile olan sure nin adı
Eymen de cennetin sağ kapısı Peygamber Efendimizin süt annesinin künyesi ve kelime anlamı olarak daha hayırlı daha kutlu demek. Rabbim bu isimleri koymamızı nasip etti şükür. Ama ben birbaçka isim önerisi olarak Bera yı tavsiye edebilirim o da sahabe ismi Enes b. Malik in kardeşinin ismi hayatı beni çok etkilemişti kısmetse ikincisin bakalım:)

Allah kısmet eder de bi oğlum olursa adı MUHAMMED olacak inşallah, ikinci isim olarak yanına mete veya emre ekleyebiliriz :)

bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.bende erkek bebek bekliyorum. ben çift isim düşünüyorum eymen ve yusuf ama karar veremediğim nokta şu ki 'eymen yusuf' mu? 'yusuf eymen' mi? sırası nasıl olsun? bir fikir verebilir misiniz?

yusuf eymen daha uyumlu oluyor )

YUSUF EYMEN kesinlikle. daha hoş duruyor. eğer benim ve eşimin ailesinde de Yusuf çok fazla olmasaydı ben de Yusuf Eymen koyacaktım

Taha benim de aklıma geldi. ikisinin anlamı da çok çok güzel. ama benim kuzenim oğlunu daha yeni kaybetti. 3 yaşında ki oğlumuzun da adı Taha'ydı

Yusuf güzel çok güzel ama yeğenininadı ı Yusuf koyduk ana sınıfında arkadaşları Yusuf Yusuf musun? Yusufcuk cozıf diyorlar oda ağlıyor bunuda düşün derim tatlım ve tek isim çok daha rahat formlarda falan:) hayırlı olsun yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…