bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.bende erkek bebek bekliyorum. ben çift isim düşünüyorum eymen ve yusuf ama karar veremediğim nokta şu ki 'eymen yusuf' mu? 'yusuf eymen' mi? sırası nasıl olsun? bir fikir verebilir misiniz?
bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.bende erkek bebek bekliyorum. ben çift isim düşünüyorum eymen ve yusuf ama karar veremediğim nokta şu ki 'eymen yusuf' mu? 'yusuf eymen' mi? sırası nasıl olsun? bir fikir verebilir misiniz?
Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin...
Benim oğlum 5 aylık olacak birkaç gün sonra. İsmi Taha Eymen..
Taha Peygamber Efendimizin Kur andaki Allah ın seslendiği rumuzu ve Hz. ömer in şehadetine vesile olan sure nin adı
Eymen de cennetin sağ kapısı Peygamber Efendimizin süt annesinin künyesi ve kelime anlamı olarak daha hayırlı daha kutlu demek. Rabbim bu isimleri koymamızı nasip etti şükür. Ama ben birbaçka isim önerisi olarak Bera yı tavsiye edebilirim o da sahabe ismi Enes b. Malik in kardeşinin ismi hayatı beni çok etkilemişti kısmetse ikincisin bakalım:)
Çok üzüldüm:/ Rabbim cennette buluştursun..Taha benim de aklıma geldi. ikisinin anlamı da çok çok güzel. ama benim kuzenim oğlunu daha yeni kaybetti. 3 yaşında ki oğlumuzun da adı Taha'ydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?