erkek bebek isimleri

pinkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
45
0
36
Şırnak
slmm kızlar erkek bebek ismi arıyorum hem çok anlamlı olsun hem de değişik ve kulağa hoş gelen bi isim olsun istiyorumm bana yardım eder misiniz??

canım ben kerem koydum oğlumun ismini iyilik,cömertlik anlamına geliyor.onun dışında etrafımda bu aralar efe,ege,eymen,tuna,çınar,taylan,kaan,emir isimleri koyuluyor...

HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN SAĞLIKLA DOĞSUN .. erkek olsaydı batuhan , eymen , eren gibi isimler bebeniyoduk ... ama kızımız olucak belki senin işine yarar:)

HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN SAĞLIKLA DOĞSUN .. erkek olsaydı batuhan , eymen , eren gibi isimler bebeniyoduk ... ama kızımız olucak belki senin işine yarar:)

Cnm nasılsın?Nasıl gidiyo hamilelik?beni hatırladın inş cnm..demek kızın olucak tatlım,hayırlısı olsun..bizimki de erkeğe benziyomuş ama ısrarla bacak bacak üstüne atıyoruz biz teyzesi..o yüzden bidahaki ay renkli ultrasonda belli olucak inş..

evet canımm tabiki hatırladım ara ara kaybediyoruz birbirimizi:) bugünde aklıma gelmiştin tam isabet oldu:)) kız dedi dr rekli 4 boyutluda baktı yüz üstü yatıyodu gerçi.

bi doktorum daha var onada gidicem bu hafta bakalım oda aynı fikirdemi:)) ben hep başlarda erkek hissediyodum ama şimdide kızıma alıştım değişmese bari:))

sende en yakın zamada emin olursun inşallah... çok çok öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…