Doğuma Hazırlık erkek bebek ismi önerileri olan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
bayanlar az kaldı doğumuma isim konusu hala netlik kazanmadı az duyulmuş hoş isimler arıyorum ve sizce çift isim mi tek isim mi??
:KK46:
benden önce bi arkadaş konu açmış onu görünce bende açayım her gece internette tek tek aramaktansa dedim :KK50:

Ben Kusay ismini cok begeniyorum.
Ayrica bunlarda guzel isimler.
Eymen
Miraç
Elyesa
Talha
Ensar

ben yahya isterdım ..yahya as gıbı sabırlı .merhametli.veya yusuf..iffetli ve güzel...

Devrim
Poyraz
Han
:)
Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla gelsin.

Kesinlikle tek isim. Cift isim sorun

Aras ismi basta olmak uzere tuna, emir, ege, deniz, mert, demir, efe

Hem turkce, hem tr karakter yok, hem fonetigi guzel hem anlami kotu olmayan hem de modern isimler :)

Ay canim yanlis anlama da ne zaman isim konusu gecse cübbeli ahmet hocanin bi sözü var o gelir aklima gülerim.

Adamin biri gitmis hocaya hocam oglum oldu bi isim söylesen de koysak demis. Hoca atiyorum ahmet koy diyo adam herkeste var diye itiraz ediyo. Mehmet koy diyo yok hocam kuranda gecsin diyo. Muhammed koy diyo yok hocam orjinal bi isim ariyorum diyo. Bu kez hoca diyoo e firavun koy o zaman hem kuranda geciyo hem kimsede yok hemde cok orjinal.

Aklima geldide paylasmak istedim. :)

Cift isim herzaman bas agritir.
Doruk ve emir guclu isimler cok begeniyorum.emre isminide karizmatik buluyorum.

Kayra, Tuna ve Rüzgar üçü de çok beğendiğim isimler :)

Boran,
Turan,
Civan,
Elvan,
Ediz,
Deniz,
Şamil,
Asil,
Saygın,
Hazar,
Gencer,
Övünç,
Kıvanç,
Mirkelam,
Mirza,
Yekta
Benim listem bu:KK36::KK36:

Son düzenleme:
Cift isim seviyorm ben eren ,yekta,yigit,yasir,yusuf,kaan olabilir hayirlisiyla kucaginizada alin ins

kimseye olmayan orijinal bir isim olsun diye dusunup sacma sapan isimler koymayin bebisinize bence.
benim isim onerilerim :

ali
murat
kayra
yavuz

Back
X