Doğuma Hazırlık erkek bebek ismi önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
bu konu burda mı açılır bilmiyorum aradım sayfaları ama bulamadım
hamileyim şimdiden isim telaşı başladı bizde,kayınvalidem kız ismini belirledi bana fikrini söyledi ben hem ismi sevdim hemde hatrı kırılmasın diye kabul ettim.Ama bizim sunduğum erkek ismimlerini bi türlü beğenmiyor bende belli etmesemde bozuluyorum.içime dert oldu şöyle güzel herkesin beğeneceği bir erkek çocuk ismi bulsamda kimse itiraz edemese diyorum,bana yardımcı olurmusunuz

ömer
eren
emre
yağız
çınar
mete
emir
hakan
anıl

yiğit(oğlumun ismi)
yaman
ayaz
toprak
eren
mehmet
erdem

berke
berk
yağız
hamza (bu ismi çok severim oğluşum olursa koyacam inş.)

Daha çok zaman var, bence 50 kere değişir fikriniz

en beğendiğim erkek ismi Çağrı
ama kendi çocuğum olursa da Musa'b olsun isterdim..

buraya sormak kafayı daha da karıştırmıyor mu

Daha çok zaman var, bence 50 kere değişir fikriniz

en beğendiğim erkek ismi Çağrı
ama kendi çocuğum olursa da Musa'b olsun isterdim..

buraya sormak kafayı daha da karıştırmıyor mu
yok aslında kafamda bir seçenek belirdi bile iyi oldu ama okur okumaz işte bu diyeceğim bir isim gelecekmi diye bekliyorum.bu arada Musa biliyorumda Musa'b ne anlama geliyor

anlamını bilmiyorum ama Peygamberimiz döneminde yaşamış bir ashabın ismi (Musa'b bin Umeyr)..

şimdi netten baktım şu anlamlara geliyormuş
Zor. Güçlü, dayanıklı.

benim kulağıma hep hoş gelmiştir.

anlamını bilmiyorum ama Peygamberimiz döneminde yaşamış bir ashabın ismi (Musa'b bin Umeyr)..

şimdi netten baktım şu anlamlara geliyormuş

benim kulağıma hep hoş gelmiştir.
Anladım değişik bir isimmiş,ama çocuk acısısından düşünürsek taşıması zor bir isim değilmi sence

yoooo neden taşıması zor olsun ki

bu yaşıma kadar hiç kız ismi düşünmedim ama neredeyse lise çağlarımdan beri bu isim sürekli meşgul ediyor zihnimi

vardır bir hikmeti diye düşünüyorum

Eren,Mert,Gökay,Atay,Ertuğ,Çınar,Berat,Özgen,Emir,
en beğendigim isimlerden biri Egemen :)

seninle insallah hemen hemen ayni donemde dogum yapacagiz:)
yanliz canim, senin ve esin karar vermesi gerekiyor.
bende yuztane isim soyluyorum kimse ( annemler) beyenmiyor. herkesin fikrini almak sorunda kalirsak isim bulamayiz diye dusunuyorum...

neyse ama mirac dini isim, guzel isimdir.
birde elvin ismini dusunmustum ben; cennet cicegi, gokkusaginin her bir tayfina verilen isim, sicak demek mis :)

bu arada kayin validen sen ne desen beyenmeyecek, kiz ismini buldugu gibi bence erkek bebeyin isminide kendi koyacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…