Doğuma Hazırlık Erkek Bebek İsminde Kararsızız :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek Bebeğim olursa adı ne olsun?

• Efe

OY: 33 29,7%
  • Kayra

OY: 38 34,2%
  • Ege

OY: 29 26,1%
  • Duhan

OY: 10 9,0%
  • Fazıl

OY: 5 4,5%

• Ankete Katılan
    111
  • Anket Kapalı .
secenekler buysa efe olsun diyorum telaffuzu kolay oldugu icin
saglikla gelsin insallah allah anali babali hayirli omurlu bi evlat olmayi nasip etsin

seçeneklerde efe olduğu için efe diyorum bende ama iki isimde düşünebilirsin canım
yiğit efe
yağız efe
çınar efe
kayra efe
ben bu isimleri beğeniyorum iki isim hoşuma gidiyor paylaşmak istedim
benim oğlumun adıda, yiğit arda
yiğit ismini ayrı bir beğeniyorum
bu isim işi çok zor allah yardım etsin,

seçeneklerde efe olduğu için efe diyorum bende ama iki isimde düşünebilirsin canım
yiğit efe
yağız efe
çınar efe
kayra efe
ben bu isimleri beğeniyorum iki isim hoşuma gidiyor paylaşmak istedim
benim oğlumun adıda, yiğit arda
yiğit ismini ayrı bir beğeniyorum
bu isim işi çok zor allah yardım etsin,

aslında ankete koymadığımız iki ism var bunlardan biride Yiğit diğeri Haktan...Ama Efe ile Yiğit hemen hemen anlam olarak aynı :) Haktan ve Kayra da aynı anlama geldi ve Efe ve Kayrayı tercih ettik eşimle :) seçeneklerin için çok teşekkür ederiz..Çınarda dikkatimi çekti :)

ben kayraya oy werdımm ama egeyıde begenıorum benımde oglum olucak bende cokk kararsızımm kayra veya yagız dusunuoruz su anda

canım hayırlısıyla saglıkla dunyaya gelsin inşallah.. ben de kayraya oy verdim ama kaya da cok hosuma gidiyor soylemeden edemeyecegim :) sevgiler..

inşallah hayırlısı hepimiz için...sağsalim gelsinde isim kolay :) inşallah hepimiz sağlıkla ve sıhhatle doğumumuzu gerçekleştirelim..

:(daha belli değil,sakladı..bugün gittik dr.a göstermedi..Ama çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendik..e bu da yeter de artar..sabırla bekliyoruz yani kızlar:)

kız ismi hazır :) erkek olursa ismini hazır etmek için anket yaptık :) 15 haziranda bir daha gidcm.vallaha bilmiyorum artık çok heyecanlıyım..15 haziranda duyrcam zaten cinsiyeti :D

Back
X