Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bide hamileliği ovulasyon testiyle ogreniyorlarmis. Önce siliklesiyor mu yani murtlamadan sonra yoksa hep koyu mu gidiyor

Ben yumurta akini her ay hissediyordum bendeki akinti su kivaminda şuanda parmakla kontrol ettim. Yumurtlamanin olduguna inanmiyorum ben şuanda belki sivi tuketimine dikkat etmedim bilmiyorum 2 saat önce cay icmistim. 1 saat sonra tekrar yapicam. Hislerime guveniyorum cat olmadi bence

Stres yaptığın için hormonların değişiyor.öylesine yapıyormuş gibi düşünmeye çalışhayırlı güzel haberlerle ınş.

Ben anlamadim bu işi az once test yaptim silk çıktı t. Ama bende ne akinti var ne agri
Hissedeceksin diye bir kayde yok .Sakin ol testini tekrarla bazen o çat akıntısı azar azar gider sen fark etmezsin .Bak ben çok güzel hissederdim bir ay senin gibi oldum inanmadım hastaneye gittiğimde çat çoktan olmuştu ve ben kaçırmıştım

Yine tekrarla çat anı önemli çünkü o yumurta aki Rahmi kayganlaştırıp y nin kolay gitmesine yardımcı olur

Yine tekrarla çat anı önemli çünkü o yumurta aki Rahmi kayganlaştırıp y nin kolay gitmesine yardımcı olur
Tek cekindigim nokta o biliyomusun cunku kuruyum. Yine tekrarlicam testi. Denemeyi sabah yapmaya karar verdim. Yumurta omru 24 saatmis eger kacirirsak gebelik ihtimalide kalkiyor ortadan diger aya kalir artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…