- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.121
Benim de koyuluk bir gün sürüyor böyle hemen çatlamıyor. Bir de stresten çok uzak dur çatlamayı geciktirir. Dediğin gibi sıvı alımı testi çok etkiliyor sen de farkettin zaten biraz sabret yumurta çatlayana kadar.
Tmm canim Allah razi olsun. Rabbim gönlündekini kucagina versin amiinn Ecmainn.Benim de koyuluk bir gün sürüyor böyle hemen çatlamıyor. Bir de stresten çok uzak dur çatlamayı geciktirir. Dediğin gibi sıvı alımı testi çok etkiliyor sen de farkettin zaten biraz sabret yumurta çatlayana kadar.
Demekki testin yeni pik oldu canım öncekilere tekrar baktım üstüne gölge düşmüş bize koyu geldi galiba bu tam pik yarına çatlar kaçıncı günün oldu akıntı basladimjBu sefer t ceden koyu oldu
Amiiinnn cümlemizin inşallah.Tmm canim Allah razi olsun. Rabbim gönlündekini kucagina versin amiinn Ecmainn.
Senin testlerde aynı benim ki gibi gidiyor. Bu geceye çatlayabilir. daha yeni pik yapmış. Akşam 5-6 gibi tekrarla gece yine tekrar edersin.Saat 12:30 taki testim arkadaslar Eki Görüntüle 2044272
4 saatte bir tekrarla eşit olsa çat olur .Zaten sen hissediyordun bu çok güzel bir avantaj bol bol Soda iç bugün fitil kullanma .Eşin kaç gündür cinsel perhiz yapıyor ?Saat 12:30 taki testim arkadaslar Eki Görüntüle 2044272
İşte bu pik demek benim pikten bir kaç saat Sonra hemen çat olurdu .Akıntıya dikkat et hele şeffaf Ve yapışkan sümüklü olması gereklidir.Onu gördüğün an testini tekrarla Ve hemen ilişki olsun .Şansın daha fazla olur.Bu sefer t ceden koyu oldu
Canim bugun 5. Gün cinsel perhizde. Şuan adet sancisi gibi bi hissim var stresim gecti :)))4 saatte bir tekrarla eşit olsa çat olur .Zaten sen hissediyordun bu çok güzel bir avantaj bol bol Soda iç bugün fitil kullanma .Eşin kaç gündür cinsel perhiz yapıyor ?
Canım benim kötü düşünme stres yapma bebisinde etkilenir bir sıkıntı olmadığı için soylememis zaten söylediği 32+6 haftanla uyumlu bebek gayet olması gerektiği gibi gidiyor demek bunu profilinde 33 hafta yazdığı için diyorum . sana usg kağıdı vermedi mi onlarda da yazar diye biliyorum boy kilo bir kontrol et istersenKızlar birşey soracam
Dün kontrolüm vardı doktor bebeğin gayet iyi dedi 32.6 günlük dedi .Ama kilosunu Ve boyunu söylemedi.Sizce neden söylemedi ?Acaba kilo mu almamış .Kilo almazsa hafta olarak geriden gelirdi.Ama tam hafta olarak çıktı .çok tedirginim gayet iyi dedi .Birşey demedi .kafam karışık kötü düşünüyorum .Başka bir doktora mı gitsem
Hadi hayırlısı canım hakkında dikkatle yap sıvı alımına dikkat et sabaha kadar çatlar ınş en geç en azından sabah degerlendirirsin .Canim bugun 5. Gün cinsel perhizde. Şuan adet sancisi gibi bi hissim var stresim gecti :)))
Son hafta doktor degistirmistimKızlar birşey soracam
Dün kontrolüm vardı doktor bebeğin gayet iyi dedi 32.6 günlük dedi .Ama kilosunu Ve boyunu söylemedi.Sizce neden söylemedi ?Acaba kilo mu almamış .Kilo almazsa hafta olarak geriden gelirdi.Ama tam hafta olarak çıktı .çok tedirginim gayet iyi dedi .Birşey demedi .kafam karışık kötü düşünüyorum .Başka bir doktora mı gitsem
Kızlar birşey soracam
Insallah canim. Benden sonra sira sende Allah yardimcimiz olsun:)Hadi hayırlısı canım hakkında dikkatle yap sıvı alımına dikkat et sabaha kadar çatlar ınş en geç en azından sabah degerlendirirsin .
Tmm canimSenin testlerde aynı benim ki gibi gidiyor. Bu geceye çatlayabilir. daha yeni pik yapmış. Akşam 5-6 gibi tekrarla gece yine tekrar edersin.
Amin canım cumlemizin ınş ben sağ yumurta olunca denemeye karar verdim suan hastayım 3.günüm 15.gün gidip baktirmayi düşünüyorum sağ yumurta buyuduyse deniycem ınş. Rabbimin izniyle.Insallah canim. Benden sonra sira sende Allah yardimcimiz olsun:)
Cnm zaten doktorun gayet iyi Demis bi aksilik olsa keisnlikle söylerdi sen sormadiysan oda dememiş dir bence kötü bişey düşünme yolunda olmayan bişey gorse söyleydi hadi sağlıcakla al kucağına insAllah oglunu .Kızlar birşey soracam
Cnm zaten doktorun gayet iyi Demis bi aksilik olsa keisnlikle söylerdi sen sormadiysan oda dememiş dir bence kötü bişey düşünme yolunda olmayan bişey gorse söyleydi hadi sağlıcakla al kucağına insAllah oglunu .Kızlar birşey soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?