Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Stresten sanırım adetim 2 gün geç geldi fitil devam 6 tane kaldı kızlar dua edelim birbirimize.ya da fitil adet geciktirdi bilemiyorum
Cnm hastaykeende bencede kullanma fitil ya.Hadi insallah Rabbim gönlünce versin stres yapma olucak diye dusun hep,birde kizlar akşam namazını kılmadan seccade de oturun 40 defa fatihayı serif okuyup dua edenin duası kabul olur buyuruluyor ben yapıyorum 2 gundr sizde yapın dua edin insAllah.

Bende bugun 7. fitili kullanicam strestenmidir nedir hala testte pik olmadi gunde iki kez yapiyorum ama hep t cizgisi silik akintimda yok kuruyum hep
Bende kuru oldum hep cnm o kadar akıntım vardı fitili kullanmadan kullanırken Hiç olmadı demek fitil yapıyo onu anladim.

Senin kaçıncı günün su an canım yaklaştın galiba
15teyim canim yarin 16 olacak fitili bırakıyorum ozaman M MRM01 benim tahminim carsamba 17.gun cat olur ama emin degilim testi yapmaya devam edicem az once bi akinti hissettim cok afedersiniz ama şeffaf degildi hafif sarimtrak gece yine test yaparim yaklasti galiba benim cat

Olabilir cnm gelmiş günün aman sıkı takip yap hatta bi Dr ye de git bakdir cnm yarın ihmal etme

Olabilir cnm gelmiş günün aman sıkı takip yap hatta bi Dr ye de git bakdir cnm yarın ihmal etme

Ben bu ay ovulasyon testi aldım netten innova diye deneme amaçlı geldiği gün tam yumurtlama günüm du yani 13 ünde geldi adetimin bitip devamindaki 5.gün çift cizgi çıktı zaten bu test hassasmis ara ara yapıyorum 15.gün çat oldu galiba

Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi hayirla buyutmeyi nasip etsin. Testinin markasi neydi piki gordukten sonra silik olduktan sonrami deneme yapmistin. Birde hic gece saatlerinde test yaptinmi
testin markasi lopoquick ti ben 32 hinde adet oluyodum.21. gun piklesti.test iki cizgi ayni koyulukta oldu aksam uzeri sonra 8 gbi yaptim.cok az acilma cizgide 12 de yaptim acilma braz daha belirgindi bekledim gece 2 yaptim da testi cuzgi kaybolmaya baslamisti o zaman oldu ve akinti.seffaf geldi pik.oldugunda . birde yusuf suresini surekli okuyun Gecemavisim

@AYSHEEEE e Canım aşağıda dosya yükleye baş kamera çıkıyor en başta hemen çek yüklenmesini bekle büyük resime baş cevapla ya bas

Sizce ne zaman olur cat bu gece olurmu acaba. Dun gece silik cikmisti oglen 1 gibi yaptim vaziyet boyle.

Canım pik yapmış görünüyor akıntın nasıl ağrı var mi kasiklarina bastırıp hızlı çek elini hangisinde ağrı oluyor kontrol et.akşam 5 gibi yine yap bence

Canım pik yapmış görünüyor akıntın nasıl ağrı var mi kasiklarina bastırıp hızlı çek elini hangisinde ağrı oluyor kontrol et.akşam 5 gibi yine yap bence
Canim sag taraf agridi dedigini yapinca islagim yani kuruluk yok ama yumurta akini yakalayamadim henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…