Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim banada oyle geliyor 3 saat sivi almadân yaptim ama idrar cok acik renkti. Bekliyorum az sonra tekrar yapicam. Test 2 tane kaldi
Hadi inşallah çatlar birini 11 gibi digerinide akşam 7 yap madem son 2 tane kalmis.doktora gitme durumun varsa bugün bi gidip haktır dilersen için rahatlar en azından

Kizlar bugun kontrole gittim doktor ultrasyon fotosu yine vermedi monitorda bebek resmi duruyodu benim bebeginmis istersen tlf cek dedi cektim ama nasi yukluyecem bide doktora gore 11 hafta 1 günlük

Kizlar bugun kontrole gittim doktor ultrasyon fotosu yine vermedi monitorda bebek resmi duruyodu benim bebeginmis istersen tlf cek dedi cektim ama nasi yukluyecem bide doktora gore 11 hafta 1 günlük
Sayfanın en altında mesaj yazdığın bölümde dosya yükle yazısı var oradan yükleniyor.

Baya nazlıymış gerçekten testin de az kalmış yedek alsan iyi olur aslında ya da akıntı takibi yapıp o akıntı olduktan sonra o testi yapmak.
Öyle yapicam canim son 1 kaldi. bu gece 12 de pikten sonra 48. Saat oluyor. Yumurta aki kivamini beklicem görünce testi yaparım. Aksi gibi aksama dugun var

Masallah bebisine neden çıktı vermiyorlar devlet hastanesi olduğu için mi.bebeğin önde çıkıyorsa erkek olabilir diyorum ben erkek bebek iri olurmuş diye duymuştum.
Devlet hastaneleri ya kagit yok diyo ya makina bozuk. Ben fazla anlamiyorum iri onde kese sekli felan sadece fotoda saga yakin olunca erkek diye biliyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…