Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim 8 yaşında kızı m var 2010 doğumlu hiç çocuk düşünmüyordum kızı m hep kardeş istedi iyi dedik başına geçtik şekilde sekiz yıl sonra ara çok verince hiç ne takı ne yöntem denedik sadece yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama sonrası yada yumurtlama günü yapmaya çalıştım ama teke ilişki denemedik.gun aşırı yaptik

Ben üçüncüyü denemek şöyle dursun.ikinciye hamile kalınca bile uzun aradan sonra çok pişman oldum aldırmayı bile düşündüm.simdi kendime şaşırıyorum ama dün gece dedimki icimden saçmalama kendin gel iki kızı n olucak yeter dedim ben sanırım m cesaret edemem bu olsaydı dünyalar benim olursun ama bunu zorlamanın anlamı yok sanirim

Yavrularına iyi bir gelecek verip okutup kariyerli ve hayırlı bir evlat olarak yetiştirirken benden iyisi yok.esimde direten biri değil yazık şimdi hakkksiLik etmeyin ama gönlünden geçiyor tabi hissediyorum.fajat hayatta hiçbir zaman istediğiniz olmaz dimi

Cinsiyeti öğrenmeden önce yanlış anlaşılmasın o zaman psikolojim kötüydü depresyondayım
Çok kötü dönmek geçirdim maddi sıkıntılardan vardı
Şimdi çok şükür çok iyiyim hamileliğinin tadını çıkarıyorum

acikcasi nasil okunagina bakmamistim sen diyince simdi okudum internetten o zaman arkadasta ismini soylesin namazla tekrar baslarim bide internette 1 okunusta en az 400 kere okunmali yaziyordu bilgin var mi bununla ilgili
valla cnm ben ilk okuduğumda namazdan sonra sadeve 1 tane okumuştum cunku namazı kılıp duasını yapana kadar kizim feryat figan ağlıyordu bence okuyabildiğim kadar oku yorulunca dinlenirsin kıbleye doğru başı kapalı abdestli okumak daha hayirli deniliyor

Dongum kac gun ? Belki test bozuktur? Yada daha yum zamanına vardir ? Dub hic yapmadin mi ?
Kızlar merhaba tekrar..Yumurtlama dönemimi kaçırdım takvim haftasonu diyor ama ben daha önce yumurtladım kesin testte yaptım inanın çizgi bile çıkmadı artık önümüzdeki aylara kaldı malesef

Dongum kac gun ? Belki test bozuktur? Yada daha yum zamanına vardir ? Dub hic yapmadin mi ?
Çikocum yok ya ben anladım dalı günü falandı kasıklarım ağrıyodu..ben zaten anlayabiliyorum artık vucudumu takip ettiğim için ama takvim yanılttı beni yani akıntımın kıvamına bakmadım sadece ama şuan yumurtlama sonrası kuruluk evresindeyim kontrol ettim çünkü..eşim olmadığı için ben deneyemedim ama önümüzdeki ay inşallah denicem yine..hayırlsı böyledir belki bakalım..

Elifemm- Gecemavisim ve diger kizlar acil cevap verin lutfen normalde yumurtlamam akintimdan 2/3 gun sonra olurdu dun akintim oldu ama yogunlugu cok azdi bende yunurtlama gunume kadar sperm kalitesi dusmesin diye dun aksam korunarak iliski oldu ama bu sabah testi yaptim ve pik olmus bugun iliski olsa sperm kalitesi acisindan sizce nasil olur bir dahaki aya mi ertelesem

Eklentiler

• 20180217_131957.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 55
Canim Çok islaksan akintin varsa 4 saatte bir takip et testini tekrarla. Testin açıldığında ilişkide bulun bence kaçırma derim esinede tatli bisiler yedir keciboynuzh pekmezci falan icir spermleri hareketlendir.
Bu benim fikrim ama yinede elifeme sor sen canım.

Iyi test soran arkadaşlar vardı . ben eczaneden miratech aldım 2 paket 10 tane vardı. Biraz pahalı ama iyi sonuç veriyor. Tavsiye ederim.

sagol canim cok ikilemde kaldim

Kizlar başta da soylenecek isim usul bu sekolde
Tamam canım ben zaten baştan başladım abdest aldım başımı örttüm isimleri saydım kendi ismimi de söyledim ve sağlıklı erkek bebeklerimizin olması için salavatı tefriciyeyi okumaya dedim başladım 300 kaldı..Allah kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…