- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.901
Benim 8 yaşında kızı m var 2010 doğumlu hiç çocuk düşünmüyordum kızı m hep kardeş istedi iyi dedik başına geçtik şekilde sekiz yıl sonra ara çok verince hiç ne takı ne yöntem denedik sadece yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama sonrası yada yumurtlama günü yapmaya çalıştım ama teke ilişki denemedik.gun aşırı yaptikCanim bende sendenim suan 3 kizima hamileyim erkek sandim cunku hamileliyim cok ama cok farkli ben diger iki kizimda hep kustum migdem agridi hep zayifladim son iki ay biraz kilo almistim.hep eksi seyler yemistim.bunda tam tersi hic kusmadim migdem arimadi hatta kilo aldim ve tatli seyler yiyorum.cok farkli yani.nasip.belkide erkek istedigim icin piskolocik biraz benimki.insallah 3 oglun olur.bunda yontem denemismiydin sen.allah gonlune gore verir insallah
Cinsiyeti öğrenmeden önce yanlış anlaşılmasın o zaman psikolojim kötüydü depresyondayımBen üçüncüyü denemek şöyle dursun.ikinciye hamile kalınca bile uzun aradan sonra çok pişman oldum aldırmayı bile düşündüm.simdi kendime şaşırıyorum ama dün gece dedimki icimden saçmalama kendin gel iki kızı n olucak yeter dedim ben sanırım m cesaret edemem bu olsaydı dünyalar benim olursun ama bunu zorlamanın anlamı yok sanirim
Kubranur kizlar diğer isimben basladim ama isimleri en son niyetle soylesek olmaz mi canim
Kubranur kizlar diğer isim[/QU
Beni yazmayı unutunuzmu yaptığınız listede saydım 11 kişi vardı ama bnm ismim8m @suuuus 4716 diye yoktu bende ben değilim sandim
valla cnm ben ilk okuduğumda namazdan sonra sadeve 1 tane okumuştum cunku namazı kılıp duasını yapana kadar kizim feryat figan ağlıyordu bence okuyabildiğim kadar oku yorulunca dinlenirsin kıbleye doğru başı kapalı abdestli okumak daha hayirli deniliyoracikcasi nasil okunagina bakmamistim sen diyince simdi okudum internetten o zaman arkadasta ismini soylesin namazla tekrar baslarim bide internette 1 okunusta en az 400 kere okunmali yaziyordu bilgin var mi bununla ilgili
Bencede en son isimleri söyleyip hediye edelimben basladim ama isimleri en son niyetle soylesek olmaz mi canim
Kızlar merhaba tekrar..Yumurtlama dönemimi kaçırdım takvim haftasonu diyor ama ben daha önce yumurtladım kesin testte yaptım inanın çizgi bile çıkmadı artık önümüzdeki aylara kaldı malesef
Çikocum yok ya ben anladım dalı günü falandı kasıklarım ağrıyodu..ben zaten anlayabiliyorum artık vucudumu takip ettiğim için ama takvim yanılttı beni yani akıntımın kıvamına bakmadım sadece ama şuan yumurtlama sonrası kuruluk evresindeyim kontrol ettim çünkü..eşim olmadığı için ben deneyemedim ama önümüzdeki ay inşallah denicem yine..hayırlsı böyledir belki bakalım..Dongum kac gun ? Belki test bozuktur? Yada daha yum zamanına vardir ? Dub hic yapmadin mi ?
Kizlar başta da soylenecek isim usul bu sekoldeBencede en son isimleri söyleyip hediye edelim
sagol canim cok ikilemde kaldimCanim Çok islaksan akintin varsa 4 saatte bir takip et testini tekrarla. Testin açıldığında ilişkide bulun bence kaçırma derim esinede tatli bisiler yedir keciboynuzh pekmezci falan icir spermleri hareketlendir.
Bu benim fikrim ama yinede elifeme sor sen canım.
Tamam canım ben zaten baştan başladım abdest aldım başımı örttüm isimleri saydım kendi ismimi de söyledim ve sağlıklı erkek bebeklerimizin olması için salavatı tefriciyeyi okumaya dedim başladım 300 kaldı..Allah kabul eder inşallahKizlar başta da soylenecek isim usul bu sekolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?