Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
tekrar merhaba
-BÜŞRA-1
-AYGÜL
-MİRAY
-EYLEM
-BÜŞRA-2
-ZEYNEP
-SUZAN BURDA 7 KİŞİ VAR DİĞERLERİ DE İSMİNİ YAZSIN LÜTFEN

404 ADET OKUYORUZ BİTİŞ TARİHİ:HAFTAYA CUMA BENCE OKUDUKTAN SONRA İSİMLERİ TEK TEK OKUYUP HEDİYE EDİYORUZ DİYE BİLİYORUM..YA DA BAŞTAN NİYET EDERKEN DE İSİMLERİ OKUYUP BAŞLAYABİLİRİZ AMA BU POSTUN ALTINA EKSİK İSİMLERİ OLANLAR YAZSIN LÜTFEN

Insallah canim etmezmiyim allahim insallah biz isteyenlere saglikli sihhatli erkek evlat nasipp eder insalllah

Canim doktorla yuzyuzemi konustun merak etttim bazi dr konusmuyorda yuzde 80 baya iyi bir rakam canim kizlarim 11 3 yasinda en kucugum 14 aylik olduk hayirlisi bakalim insallah bizlerede nasip olur bolca dua edelim insallah

Cabm sen hic testlerle denemişmiydin yoksa gelişigüzel mi hamile kaldın
Canim doktorla yuzyuzemi konustun merak etttim bazi dr konusmuyorda yuzde 80 baya iyi bir rakam canim kizlarim 11 3 yasinda en kucugum 14 aylik olduk hayirlisi bakalim insallah bizlerede nasip olur bolca dua edelim insallah

canım doktorla telefonda konuştum yurtdışında.Rabbim hepimize nasip eder inşallah

Canım ben ismimi daha önce yazmıştım aslında. Duygu

BÜŞRA-1
-AYGÜL
-MİRAY
-EYLEM
-BÜŞRA-2
-ZEYNEP
-SUZAN
-DUYGU

404 ADET OKUYORUZ BİTİŞ TARİHİ:HAFTAYA CUMA BENCE OKUDUKTAN SONRA İSİMLERİ TEK TEK OKUYUP HEDİYE EDİYORUZ DİYE BİLİYORUM..YA DA BAŞTAN NİYET EDERKEN DE İSİMLERİ OKUYUP BAŞLAYABİLİRİZ AMA BU POSTUN ALTINA EKSİK İSİMLERİ OLANLAR YAZSIN LÜTFEN

1-BÜŞRA-1
2-AYGÜL
3-MİRAY
4-EYLEM
5-BÜŞRA-2
6-ZEYNEP
7-SUZAN
8-DUYGU
9-SERAP

İKİ İŞİ DAHA İSİM YAZMADI AMA 11 KİŞİ OLDUĞUMUZU BİLİYORUM 404 TANE OKUYORUZ..DUALARDA BULUŞALIM DOSTLAR..

Kızlar slm benim bir kızım m var şimdi ikinciye hamileyim eşim çok erkek bebek istiyordu ama sanırım il ncı bebeğinize kız
Doktor büyük ihtimal kız bebek dedi
Bacak arasını görmedi ama kemik yapısından tahmin etti
Gönül isterdi ki bird oğlum olsun
Ama yapacak bişey yok
Üçüncüyü asla düşünmüyordum
Ama eşim için n istiyorum
Bebeğim doğsun biraz büyük n düşünüyorum sanırım artık üçüncüyü
İnşallah su mübarek cuma günü umarım benimde tüm isteyenlerind bir erkek evladı olur

AMİN CNM

Kaç haftalıksın canım?

KİMDİ ACABA HATIRLIYOR MUSUN
Canim yazdığın isimleri biliyorum ama bunun disinda isim hatırlamıyorum. Kizlar iki rekat namazla isimleri niyet ederek baslarsak daha iyi olur inanarak okuyalim aksini dusunmeyelim Allah kabul etsin insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…