- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.861
Insallah canim etmezmiyim allahim insallah biz isteyenlere saglikli sihhatli erkek evlat nasipp eder insalllahCnm ewet haftaya denemem olcak insAllah dua edin Allahim insAlalh sağlıcakla ogluma hamile kalirim
Cnm insAlalh dua edin haftaya denemem var i nsAlalh bu sefer ogluma hamile kalirim 4.de insAllah bizde hep o maviş takımları aliriz cok karışık duygulardayım hem çok yakin hem çok uzak sankim bilmiyom
Canim doktorla yuzyuzemi konustun merak etttim bazi dr konusmuyorda yuzde 80 baya iyi bir rakam canim kizlarim 11 3 yasinda en kucugum 14 aylik olduk hayirlisi bakalim insallah bizlerede nasip olur bolca dua edelim insallahCanım merak etme yazacağım bütün detayları doktor çok tecrübeli söyledikleri çok mantıklı geldi bana yum gününe takıl lıp kaldık tek ilişki çok ilişki önemli değil diyor.Burda çok ilişkiyle erkek bebeğe hamile kalanı çok gördük.Tek ikişkiylede yum günü kıza hamile kalan da çok o yüzden bence önemli olan vajen ph artırı y lere ortam hazırlamak.Bu diyet ph artırıp ylere ortam hazırlıyor.Diyet her gün kaçamaksız uygulanacakmış.Israr edip diyeti alacağım.Benim bebişde 2 aylık biraz büyüsün hem diyet hemde yum gününü deneyeceğim.Oda yum içimde kalmasın keşke deneseydim dememek için
Senin kızlar kaç yaşında bide adam yüzde 80 diyor bu çok güzel umut verici
Canim doktorla yuzyuzemi konustun merak etttim bazi dr konusmuyorda yuzde 80 baya iyi bir rakam canim kizlarim 11 3 yasinda en kucugum 14 aylik olduk hayirlisi bakalim insallah bizlerede nasip olur bolca dua edelim insallah
Canim doktorla yuzyuzemi konustun merak etttim bazi dr konusmuyorda yuzde 80 baya iyi bir rakam canim kizlarim 11 3 yasinda en kucugum 14 aylik olduk hayirlisi bakalim insallah bizlerede nasip olur bolca dua edelim insallah
Canım ben ismimi daha önce yazmıştım aslında. Duygutekrar merhaba
-BÜŞRA-1
-AYGÜL
-MİRAY
-EYLEM
-BÜŞRA-2
-ZEYNEP
-SUZAN BURDA 7 KİŞİ VAR DİĞERLERİ DE İSMİNİ YAZSIN LÜTFEN
404 ADET OKUYORUZ BİTİŞ TARİHİ:HAFTAYA CUMA BENCE OKUDUKTAN SONRA İSİMLERİ TEK TEK OKUYUP HEDİYE EDİYORUZ DİYE BİLİYORUM..YA DA BAŞTAN NİYET EDERKEN DE İSİMLERİ OKUYUP BAŞLAYABİLİRİZ AMA BU POSTUN ALTINA EKSİK İSİMLERİ OLANLAR YAZSIN LÜTFEN
Yok canim gelisiguzel olduCabm sen hic testlerle denemişmiydin yoksa gelişigüzel mi hamile kaldın
CAANIM BİR KİŞİNİN İSMİ EKSİK BEKLİYORUM YAZMASININiyet ederken de lazim yanliz isim
KİMDİ ACABA HATIRLIYOR MUSUNCAANIM BİR KİŞİNİN İSMİ EKSİK BEKLİYORUM YAZMASINI
AMİN CNMKızlar slm benim bir kızım m var şimdi ikinciye hamileyim eşim çok erkek bebek istiyordu ama sanırım il ncı bebeğinize kız
Doktor büyük ihtimal kız bebek dedi
Bacak arasını görmedi ama kemik yapısından tahmin etti
Gönül isterdi ki bird oğlum olsun
Ama yapacak bişey yok
Üçüncüyü asla düşünmüyordum
Ama eşim için n istiyorum
Bebeğim doğsun biraz büyük n düşünüyorum sanırım artık üçüncüyü
İnşallah su mübarek cuma günü umarım benimde tüm isteyenlerind bir erkek evladı olur
Kızlar slm benim bir kızım m var şimdi ikinciye hamileyim eşim çok erkek bebek istiyordu ama sanırım il ncı bebeğinize kız
Doktor büyük ihtimal kız bebek dedi
Bacak arasını görmedi ama kemik yapısından tahmin etti
Gönül isterdi ki bird oğlum olsun
Ama yapacak bişey yok
Üçüncüyü asla düşünmüyordum
Ama eşim için n istiyorum
Bebeğim doğsun biraz büyük n düşünüyorum sanırım artık üçüncüyü
İnşallah su mübarek cuma günü umarım benimde tüm isteyenlerind bir erkek evladı olur
21 .haftaya girdimKaç haftalıksın canım?
Canim yazdığın isimleri biliyorum ama bunun disinda isim hatırlamıyorum. Kizlar iki rekat namazla isimleri niyet ederek baslarsak daha iyi olur inanarak okuyalim aksini dusunmeyelim Allah kabul etsin insallah aminKİMDİ ACABA HATIRLIYOR MUSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?