- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.941
Canım sperm çok birikmedigi için gebelik şansın az olabilir çünkü internet ten hiç okudu mu bilmiyorum milyonlarca spermden sadece belli bir sayıda yumurtaya ulaşabiliyor yoksa y ve x in dollemesiyle alakası yok.ınş hayırlısı olur hakkında rabbim rast getirsin.canim 5 dk once yaptim testi yine ama daha catlamamis cok sukur insallah yarin catlar sadece seyi bilmiyorum ustuste iliski olunca erkek spermleri nasil etkiler yoksa sadece hamile kalmam mi zorlasir bilemiyorum
canim Allah razi olsun cok tesekkurlerCanım sperm çok birikmedigi için gebelik şansın az olabilir çünkü internet ten hiç okudu mu bilmiyorum milyonlarca spermden sadece belli bir sayıda yumurtaya ulaşabiliyor yoksa y ve x in dollemesiyle alakası yok.ınş hayırlısı olur hakkında rabbim rast getirsin.
sagol canim beklicem catin zamanina insallah yarin olur ama hayirlisi artikCanim stresini cok iyi anliyorum. Ust uste olan iliskide oglani bulanda oldu. Bana sorarsan testlerin arasını siklastir t de hafif acilma olursa dene derim. Yarina bile kalmayabilir cat ama bak benim testlerde t nin daha koyu oldugunu görürdüm. Belki daha cok koyulasir. Ama icine sinmediyse 1 ay daha bekle istersen.
Hakkında hayırlısı olsun canım stres yapma bu deneme ilk mi yoksa önceden denemelerin oldu mu birde burda yazılan örnek verilen herşeyi yapacakmısın yoksa sadece yumurtlama gününümü deneyeceksinsagol canim beklicem catin zamanina insallah yarin olur ama hayirlisi artik
Canim ocakta tek iliskiyle kızınmi oldu yani cin takvimimi tuttuBende aralık ayında deneme yapacaktım çin takvimi erkek gösteriyordu o ay stres çok yaptım yumurtam çatlamadı ocak ayı kız gösteriyordu deneme yaptım tek ilişki tuttu şubat ayı erkek gösteriyordu şimdi diyorum keşke şubatta deneseymişim belki olurdu
Evet tuttu tek ilişki oldu benimCanim ocakta tek iliskiyle kızınmi oldu yani cin takvimimi tuttu
Ben akıntı olmadığını fark ettim doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi bende igneyle çatlatın demiştim doktor onun bir zamanı var olgunlaşma süresi yani benim geçmişti iğne yapsamda çatlamaz demiştiBende aralık ayında deneme yapacaktım çin takvimi erkek gösteriyordu o ay stres çok yaptım yumurtam çatlamadı ocak ayı kız gösteriyordu deneme yaptım tek ilişki tuttu şubat ayı erkek gösteriyordu şimdi diyorum keşke şubatta deneseymişim belki olurdu
gBende aralık ayında deneme yapacaktım çin takvimi erkek gösteriyordu o ay stres çok yaptım yumurtam çatlamadı ocak ayı kız gösteriyordu deneme yaptım tek ilişki tuttu şubat ayı erkek gösteriyordu şimdi diyorum keşke şubatta deneseymişim belki olurdu
gecen ay yumurtla testiyle hamile kalmistim ama dusuk yaptim canim bende cin takvimine gore benimde ocak subat mart erkek gosteriyor bide tesaduf belki ama cin takvimi cevremdeki herkeste tuttu hacet namazi kilip esime soguk dus aldirip 1 saat onceden sert nescafe iciricem nasip artik bakalim Allah hayirlisini nasip etsin hepimizeHakkında hayırlısı olsun canım stres yapma bu deneme ilk mi yoksa önceden denemelerin oldu mu birde burda yazılan örnek verilen herşeyi yapacakmısın yoksa sadece yumurtlama gününümü deneyeceksin
Testin ne durumda akinti agri varmig
gecen ay yumurtla testiyle hamile kalmistim ama dusuk yaptim canim bende cin takvimine gore benimde ocak subat mart erkek gosteriyor bide tesaduf belki ama cin takvimi cevremdeki herkeste tuttu hacet namazi kilip esime soguk dus aldirip 1 saat onceden sert nescafe iciricem nasip artik bakalim Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Hayir canim bolgesel erkek icin soguk dus diyolar kasiklara cinsel organi sanirimKizlar soğuk duştan kastınız nedir bildiğiniz soğuk su ile baştan aşağı yikanmak mi
Canim sen deneme yapicanmiKizlar soğuk duştan kastınız nedir bildiğiniz soğuk su ile baştan aşağı yikanmak mi
Canim sen deneme yapicanmi
Hayir canim bolgesel erkek icin soguk dus diyolar kasiklara cinsel organi sanirim
Vallahi guldurdun beni canim valla benimki herturlu razi soguk denize bile atlar benim icin kiz kandiadami bi defa nolcak sankimBenim esim hayatta kabul eymez soguk dusu o bolgeye siz neler diyosunuzda bu adamlaru soguk suyun altuna koyuyirsunuz allah askina hele akil verin
Eline al bi şişe otururken esin dök ustune yanlislikla oldu deBenim esim hayatta kabul eymez soguk dusu o bolgeye siz neler diyosunuzda bu adamlaru soguk suyun altuna koyuyirsunuz allah askina hele akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?