Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canim 5 dk once yaptim testi yine ama daha catlamamis cok sukur insallah yarin catlar sadece seyi bilmiyorum ustuste iliski olunca erkek spermleri nasil etkiler yoksa sadece hamile kalmam mi zorlasir bilemiyorum
Canım sperm çok birikmedigi için gebelik şansın az olabilir çünkü internet ten hiç okudu mu bilmiyorum milyonlarca spermden sadece belli bir sayıda yumurtaya ulaşabiliyor yoksa y ve x in dollemesiyle alakası yok.ınş hayırlısı olur hakkında rabbim rast getirsin.

canim Allah razi olsun cok tesekkurler

sagol canim beklicem catin zamanina insallah yarin olur ama hayirlisi artik

Bende aralık ayında deneme yapacaktım çin takvimi erkek gösteriyordu o ay stres çok yaptım yumurtam çatlamadı ocak ayı kız gösteriyordu deneme yaptım tek ilişki tuttu şubat ayı erkek gösteriyordu şimdi diyorum keşke şubatta deneseymişim belki olurdu

Canim ocakta tek iliskiyle kızınmi oldu yani cin takvimimi tuttu

Ben akıntı olmadığını fark ettim doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi bende igneyle çatlatın demiştim doktor onun bir zamanı var olgunlaşma süresi yani benim geçmişti iğne yapsamda çatlamaz demişti

Kizlar bana gore bu takvimler günah ve yanlis hiçbirşeyi allahtan başka kimse bilemez takvime gore yol almak gaybi bilen allahin inancına ters geliyor herseyi allah bilir yumurtlama zamanı bana doğru gelen şey onda da sonucu ve nasibi bize ancak allah nasip ediyo ama takvimle kesinat yanlis bence yinede siz bilirsiniz bu benim düşüncem

g
Hakkında hayırlısı olsun canım stres yapma bu deneme ilk mi yoksa önceden denemelerin oldu mu birde burda yazılan örnek verilen herşeyi yapacakmısın yoksa sadece yumurtlama gününümü deneyeceksin
gecen ay yumurtla testiyle hamile kalmistim ama dusuk yaptim canim bende cin takvimine gore benimde ocak subat mart erkek gosteriyor bide tesaduf belki ama cin takvimi cevremdeki herkeste tuttu hacet namazi kilip esime soguk dus aldirip 1 saat onceden sert nescafe iciricem nasip artik bakalim Allah hayirlisini nasip etsin hepimize

Testin ne durumda akinti agri varmi

Kizlar soğuk duştan kastınız nedir bildiğiniz soğuk su ile baştan aşağı yikanmak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…