Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadslar bugün 20.gunum kürtaj ddn sonra ki bugün yıne lekelenmem var kahverengi kırmızıya yakın renkte lekelerim var nedense bilmiyorum perşembe gecesi ilişki olmuştu bır defa korumali diğeri korunmasız olmuştu geçenlerde yine korunmasız ilişki olmuştu 1gun sonrasında lekelenmem olmuştu doktora söyledim cuma günü böyle bir durum olduğunu tekrar olursa gel dedi perşembe günü ilişkiden sonra biseyim yoktu ıki gün arayla lekelenmem var yine bnm bu durumumla alakalı bır fikri olan varmı acaba sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok korkuyorum geçen cumartesi ılk iliskimizdi korunmasız olmuştu bugün 9. Gün hiç ağrım sancim yk

Kafayı yiyecem ne oldu böyle bana bilmiyorum 27 subatta randevum var acaba onu iptal edıp bu haftami gitsem doktorun yanına bi fıkır verın böyle olunca psikolojimpsikolojim bozuluyor abdest alacsm diye lavaboya gittim ic camasirimda kahverengi leke gördüm hala salati tefricuye duasinada baslayamadim

Ben yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum canm rahim tam temizlenmediği icin ara ara kanama olabilirism gibi geliyor

Benim buyuk kizimda 8 yasinda 2010 dogumu.kucuk kizim 2 yasinda hic bi yontem denemedim onda sık ılıskı ıle oldu aynı ılk kizim gibi.ama hic aklimda yoktu oglan olsun diye onun icin hic takmadim kafama kizima arkadas geliyo diye sevindim kizim cok yanlizdi.cokda sever ablasi kardesini.oynatir hep.inan sendede ogle olur kizina arkadas geliyo ne guzel. saun 15 haftalik hamileyim yontemi bende denedim burdan okudugumu uyguladum ama tutmadi.inan cok agladim uzuldum bi ara istemedim.dogru ya dogru erkek istedim ama suan cok pismanim.allah bogle nasip gormus.kucama alinci yavrumu manyak gibi neler dusundum dicem.seninde allah gonlune gore verir insallah.

Canim kurtajdan sonra adet olmadan hamile olanlar var. Istemiyorsan korunsaydin keske. Lekelenme olabilir ilk adete kadar demisti benim doktorum. Endise etme. Hayirlisi olsun insallah halkinda

Canim kurtajdan sonra adet olmadan hamile olanlar var. Istemiyorsan korunsaydin keske. Lekelenme olabilir ilk adete kadar demisti benim doktorum. Endise etme. Hayirlisi olsun insallah halkinda
Cnm bnm lekelenme ilişki den sonra oluyor geçen cumartesi girdiğimiz ilişkide pazartesi günü lekelenmem oldu 1gun sürdü sonra perşembe günü ilişki oldu gece bugün pazar ve yine lekelenmen var

Kızlarının yaş aralığı aynı benim gibi
3.çocuk da neler denedin canım diyet uyguladınmı yoksa sadece yum günümü biraz anlatırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…