- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.981
Canim sayiyi tamamladiktan sonra okuyabilirsinKizlar bu salavat-ı tefriciyeyo fazla okusak ne olur acaba K Khvekokusu20
Canim sayiyi tamamladiktan sonra okuyabilirsin
Arkadslar bugün 20.gunum kürtaj ddn sonra ki bugün yıne lekelenmem var kahverengi kırmızıya yakın renkte lekelerim var nedense bilmiyorum perşembe gecesi ilişki olmuştu bır defa korumali diğeri korunmasız olmuştu geçenlerde yine korunmasız ilişki olmuştu 1gun sonrasında lekelenmem olmuştu doktora söyledim cuma günü böyle bir durum olduğunu tekrar olursa gel dedi perşembe günü ilişkiden sonra biseyim yoktu ıki gün arayla lekelenmem var yine bnm bu durumumla alakalı bır fikri olan varmı acaba sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok korkuyorum geçen cumartesi ılk iliskimizdi korunmasız olmuştu bugün 9. Gün hiç ağrım sancim yk
Bilmiyorum cnm randevumu iptal edıp yarın hastaneye gidecem böyle olmaz buBen yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum canm rahim tam temizlenmediği icin ara ara kanama olabilirism gibi geliyor
Benim buyuk kizimda 8 yasinda 2010 dogumu.kucuk kizim 2 yasinda hic bi yontem denemedim onda sık ılıskı ıle oldu aynı ılk kizim gibi.ama hic aklimda yoktu oglan olsun diye onun icin hic takmadim kafama kizima arkadas geliyo diye sevindim kizim cok yanlizdi.cokda sever ablasi kardesini.oynatir hep.inan sendede ogle olur kizina arkadas geliyo ne guzel. saun 15 haftalik hamileyim yontemi bende denedim burdan okudugumu uyguladum ama tutmadi.inan cok agladim uzuldum bi ara istemedim.dogru ya dogru erkek istedim ama suan cok pismanim.allah bogle nasip gormus.kucama alinci yavrumu manyak gibi neler dusundum dicem.seninde allah gonlune gore verir insallah.Benim 8 yaşında kızı m var 2010 doğumlu hiç çocuk düşünmüyordum kızı m hep kardeş istedi iyi dedik başına geçtik şekilde sekiz yıl sonra ara çok verince hiç ne takı ne yöntem denedik sadece yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama sonrası yada yumurtlama günü yapmaya çalıştım ama teke ilişki denemedik.gun aşırı yaptik
Canim kurtajdan sonra adet olmadan hamile olanlar var. Istemiyorsan korunsaydin keske. Lekelenme olabilir ilk adete kadar demisti benim doktorum. Endise etme. Hayirlisi olsun insallah halkindaArkadslar bugün 20.gunum kürtaj ddn sonra ki bugün yıne lekelenmem var kahverengi kırmızıya yakın renkte lekelerim var nedense bilmiyorum perşembe gecesi ilişki olmuştu bır defa korumali diğeri korunmasız olmuştu geçenlerde yine korunmasız ilişki olmuştu 1gun sonrasında lekelenmem olmuştu doktora söyledim cuma günü böyle bir durum olduğunu tekrar olursa gel dedi perşembe günü ilişkiden sonra biseyim yoktu ıki gün arayla lekelenmem var yine bnm bu durumumla alakalı bır fikri olan varmı acaba sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok korkuyorum geçen cumartesi ılk iliskimizdi korunmasız olmuştu bugün 9. Gün hiç ağrım sancim yk
Cnm bnm lekelenme ilişki den sonra oluyor geçen cumartesi girdiğimiz ilişkide pazartesi günü lekelenmem oldu 1gun sürdü sonra perşembe günü ilişki oldu gece bugün pazar ve yine lekelenmen varCanim kurtajdan sonra adet olmadan hamile olanlar var. Istemiyorsan korunsaydin keske. Lekelenme olabilir ilk adete kadar demisti benim doktorum. Endise etme. Hayirlisi olsun insallah halkinda
Bilmiyorum cnm bnm doktorum bana korun veya korunma demedi hatta ılk ilişkiden sonra lekelenmem olduğu zaman doktora söyledim bidaha böyle bişey olursa gell dediBencede yerleşme degil canim rahim tam temizlenmedi çünkü adet sonrası ilişki olunca bile bazen pembe akıntı oluyor
oldu canim ama bugun kalktigimdan beri asiri derecede kasik agrim var anlamadim aksamda devam ederse acile gidicemDeneme oldumu gece
toparlayamamis olabilir canim kendini ondandir lekelenme benceCnm bnm lekelenme ilişki den sonra oluyor geçen cumartesi girdiğimiz ilişkide pazartesi günü lekelenmem oldu 1gun sürdü sonra perşembe günü ilişki oldu gece bugün pazar ve yine lekelenmen var
Olabilir Cnm senin durumun nasıl oldurahim
toparlayamamis olabilir canim kendini ondandir lekelenme bence
Benim buyuk kizimda 8 yasinda 2010 dogumu.kucuk kizim 2 yasinda hic bi yontem denemedim onda sık ılıskı ıle oldu aynı ılk kizim gibi.ama hic aklimda yoktu oglan olsun diye onun icin hic takmadim kafama kizima arkadas geliyo diye sevindim kizim cok yanlizdi.cokda sever ablasi kardesini.oynatir hep.inan sendede ogle olur kizina arkadas geliyo ne guzel. saun 15 haftalik hamileyim yontemi bende denedim burdan okudugumu uyguladum ama tutmadi.inan cok agladim uzuldum bi ara istemedim.dogru ya dogru erkek istedim ama suan cok pismanim.allah bogle nasip gormus.kucama alinci yavrumu manyak gibi neler dusundum dicem.seninde allah gonlune gore verir insallah.
Canim sayiyi tam okumann lazimÖyle degil canm mesele 50 tane okuyacam diyorum bir an unutun 30 oldi mu acaba diyorum 29 müydü 30 müydü diye tam şaşırıp eksik gelmesin die fazla okuyorum boyle olunca birsey olurmu acaba
Canim sayiyi tam okumann lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?