Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Diyorum ki bizim de taziyemiz vardı birkaçgün sonraya mı atsak acaba? Ben yetiştiremicem bu hengamade bile okumaya çalışıyprum inanın

Kiz bebek isteyen topini bende okudum az cok evet onlarda kiz istiyo ve iliski yumurtadan kac gun once iliski oluyo ve sonuc bazilarinda yine erkek.orayada yazdim yontem herkezde tutmuyo.bi arkadasima bebek gormeye gittim gecenlerde 3 oglu dogurdu.oda anlatti baya seyler yapmis ama sonuc oglan.nasip kismet bi yerdede oda cok uzuluyodu.kizim olsun cok istedim diye pembe pembe seyler almak istedim.ah bizde o mavilere hasretiz.nasip kismet.

Canim senin iliskiden kac saat once yum akintisi gelmisti belli bi saatten sonra kurumaya baslaniliyor yani yogun akinti islaklik varmiydi ornegin ben 3.kizima iliski aninda kuruydum bi kac gun sonra islaklik oldu sanirim 2 veya 3 gun sonra yum catlama akintisi gordum 1 ayda tek iliski yani kazayla

Merhaba ben akintaya bakmadim ogle fazla da anlamam ogle akintimdan veya agrim felan olmaz ogle.ben 4 ay yumurtami takip ettim ve her ay ayni zamanda pik yapip ayni zamanda catladi yani silindi.tek sey var ben sabah namazinda bi test yaptim silinmemisti daha.ve hic sivi almadan.oglene dogru bi test daha yaptim silinmisti.ve iliski aksam oldu mecburen.cunku esim evde yoktu.aksam cocuklari yatirdim ogle yani 8 gibi.simdi diyom keske esimi cagirsaydim belki gec kaldim diyom.aman iste sonradan yok sogle yapsaydim yok bogle yapsaydimlar bitmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…