- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.401
Inşallah CnmCumamiz mübarek olsun hanımlar. ALLAH hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Kiz bebek isteyen topini bende okudum az cok evet onlarda kiz istiyo ve iliski yumurtadan kac gun once iliski oluyo ve sonuc bazilarinda yine erkek.orayada yazdim yontem herkezde tutmuyo.bi arkadasima bebek gormeye gittim gecenlerde 3 oglu dogurdu.oda anlatti baya seyler yapmis ama sonuc oglan.nasip kismet bi yerdede oda cok uzuluyodu.kizim olsun cok istedim diye pembe pembe seyler almak istedim.ah bizde o mavilere hasretiz.nasip kismet.Bende okudum öyle white tan bahsediyorsun dimi.kız için çok uğraştı 3.oğlu geliyor.o yüzden artık inanmıyorum yöntem filan tamamen nasip rabbim diledigine kız veriyor diledigine erkek hepimizin bir yerden imtahanı bunlar o yüzden çok takmamak oluruna bırakmak lazım.bazı erkeklerde Y spermi bazılarında X spermi fazla sanırım tamamen böyle düşünüyorum artık çevremde hep gördüğüm oğlu olanın peşine oğlan kızı olanın kızı oluyor.Allah im sen gonullerdekini nasip et.amin
Canim sen bayagi bilgilisin masalllah nerden ogrendinYumurtanın hangi tarafta olduğu önemli değil dolleyecek olan spermler zaten hangi taraftan yumurtladigini biliyorsan o yöne yatmak lazım bilmiyorsan kalcanin altına yastık koyup yatmak lazım.
Canim seffaf akinti dedigin yum aki gibimi bide sulu akinti oluyor hangisinde yumurta catlamis oluyor canim biraz nilgilendirirmisinEvet canım şeffaf renkti akıntım yumurta catladiktan sonra azaldı ve beyaz renge döndü ertesi günü
Canim senin iliskiden kac saat once yum akintisi gelmisti belli bi saatten sonra kurumaya baslaniliyor yani yogun akinti islaklik varmiydi ornegin ben 3.kizima iliski aninda kuruydum bi kac gun sonra islaklik oldu sanirim 2 veya 3 gun sonra yum catlama akintisi gordum 1 ayda tek iliski yani kazaylaKiz bebek isteyen topini bende okudum az cok evet onlarda kiz istiyo ve iliski yumurtadan kac gun once iliski oluyo ve sonuc bazilarinda yine erkek.orayada yazdim yontem herkezde tutmuyo.bi arkadasima bebek gormeye gittim gecenlerde 3 oglu dogurdu.oda anlatti baya seyler yapmis ama sonuc oglan.nasip kismet bi yerdede oda cok uzuluyodu.kizim olsun cok istedim diye pembe pembe seyler almak istedim.ah bizde o mavilere hasretiz.nasip kismet.
uymusHızlı okuyabilirim yetiştiremeyen arkadaşlara da yardımcı olabilirim tabi isterseniz
Amin inşallah cnm. Hayırlı cumalar olsunCumamiz mübarek olsun hanımlar. ALLAH hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Merhaba ben akintaya bakmadim ogle fazla da anlamam ogle akintimdan veya agrim felan olmaz ogle.ben 4 ay yumurtami takip ettim ve her ay ayni zamanda pik yapip ayni zamanda catladi yani silindi.tek sey var ben sabah namazinda bi test yaptim silinmemisti daha.ve hic sivi almadan.oglene dogru bi test daha yaptim silinmisti.ve iliski aksam oldu mecburen.cunku esim evde yoktu.aksam cocuklari yatirdim ogle yani 8 gibi.simdi diyom keske esimi cagirsaydim belki gec kaldim diyom.aman iste sonradan yok sogle yapsaydim yok bogle yapsaydimlar bitmiyo.Canim senin iliskiden kac saat once yum akintisi gelmisti belli bi saatten sonra kurumaya baslaniliyor yani yogun akinti islaklik varmiydi ornegin ben 3.kizima iliski aninda kuruydum bi kac gun sonra islaklik oldu sanirim 2 veya 3 gun sonra yum catlama akintisi gordum 1 ayda tek iliski yani kazayla
Canım sevinirim ama herkes tamamlayabilecek mi?Bende duaya katılabilirim
Evet okuyanlar doğru diye yazsın. Ben okudum cnm doğrudur.Kızlar toplam 8 kişiydik
D Dil-Berk okudu
@Ceymiceyn okudu
B Beybipattis okudu
Black5angel okudu
pirlanta97 okudu
Doğru yazdım değilmi bu arkadaşlar okudu başka okuyan varsa ekliyim
Allah kabul etsin.Bende okudum canlar 555 adedi rabbim hepimize hayırlı sağlıklı oğlanlar nasip etsin bu arada ben namaza ilk listedeki 11 kişiyi katarak başlamıştım bitirirken de onları katarak dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?