- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.381
Canım çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2114805 Mrb arkadaslar .. benim hic bekleemedigim bir suprizim varrr.. tam 1 sene olmustu .bu bir senenin 2 3 ayi gun asiri iliski denedim olmayinca gittim prolaktin yuksekmis ilac kullandim.4 5 ay sizi takip ettim yumurtlama zamani denedim. Baktim olmuyor bu ay dr um ilac tedavisi baslayacakti ki reglm 1 hafta gecikince yaptim vee ve sonuc.. Allahim isteyenlerin kucaklarini doldur yarabbimm..
Aminn inşallah Rabbim gönlüne göre versinBenim bugun de geldi şeffaf akintim kizlar iyiki dün denememişim bu gece deneyecek insAllahhh dua edin bana nolurRabbim sağlıklı salih bir erkek evlad nasip etsin inşallah hepimize banada
Tamam canım bu gece bende deniycem Hamile nin duası da kabul olur ne olur silerde dua edin inşallah oğluşlarımız olsun sağlıkla.Yok canım est.bende burda okuduklarimdan öğreniyorum sağlık bilgimde var biraz :) dünde seffafmiydi normalde adet bitince bir kaç gün kuru geçer sonra beyaz renk gelir bu beyaz dediğim camasira geçince sarı renk gozükebilir .catlamadan 2-3 gün önce hafiften şeffaf renk gelmeye başlar sonra çoğalıp baya çamaşırı islatir yumurtlama olduktan sonra tekrar azalıp beyaz renk alır adet gününe kadar.eğer catlamadiysa önceki birliktelikten olan spermler zaten hazır ordalar bence mutlaka birliktelik olsun şansını arttırmak için.
Yok canım çok dua ettim 1 hafta istihare kılıp yattım hiçbirşey gormedimCanım sen rüya gördünmü hiç cinsiyeti öğrenmeden önce ben rüyalara çok inanırım
28 yaşındayım cnm ben de çok gecikmek istemiyorum ama gel gör ki eşim çok inatçı cilveden falan hiç anlamıyor yine de ikna olmuyor. Vardır bunda da bir hayır.YaşIn kaç
Benim fazla vaktim yok 38 yaşındayım yaptım ettim doğdu 39 40 olurum .bir arkadaşım erken menapoza girdi, artık iyice erken yaşlarda duymaya başladım menapoza girenleri ben yapayım ne olur ne olmaz işi sağlama alayım
Yaşın varsa bekle ama fazladan bekleme derim .erkeklere iki kedi gibi miyavlamaya bakar cilveyle ikna olurlar.
Cok tesekkurler arkadaşım:)Rabbim gönlündeki oğluşu sağlıkla nasib etsin inşallah Tebrikler
Amin canim benim saol :)cnm hayirli olsun rabbim gonlundekini nasip etsin
Rüyanda kıyafet yada renk görmedin mi hiçYok canım çok dua ettim 1 hafta istihare kılıp yattım hiçbirşey gormedim
benKimler okudu bitirdi kimlerin ne kadar kaldi herkes bi yazsinda teslim edin duasini yapayim ben
Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin cnmEvet kizim var cnm yontem denedim denedm hamile bile kalamadm yontemi biraktim hooop hamileyn
ben
Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin cnm
Bence yumurta akıysa tam zamanıydıOff kızlar ben yine over test yapsammı bu sümüksü akıntı ne olabilirki normalde 10 gün sonra adet olucam yumurtlamış olamam sanırım ama bilemedimde.
Yok canım gördüğüm bazi ruyalarin anlamına baktığımda dualariniz gerçek olucak diyordu.bir kezde utanaraktan yazıyorum erkek organı gördüm rüyamdaRüyanda kıyafet yada renk görmedin mi hiç
Kızlar bi süredir ağır bi grip ve misafirlerle uğraşıyordum. Sık sık girip yazamadım. Teslim etmek için girmiştim ki çıkanlar olmuş sayı 555e çıkmış. Yeni sayıya göre benim 150 tane kaldı. Onları da hemencecik okumaya çalışacağım inşAllah.Kimler okudu bitirdi kimlerin ne kadar kaldi herkes bi yazsinda teslim edin duasini yapayim ben
Eki Görüntüle 2114805 Mrb arkadaslar .. benim hic bekleemedigim bir suprizim varrr.. tam 1 sene olmustu .bu bir senenin 2 3 ayi gun asiri iliski denedim olmayinca gittim prolaktin yuksekmis ilac kullandim.4 5 ay sizi takip ettim yumurtlama zamani denedim. Baktim olmuyor bu ay dr um ilac tedavisi baslayacakti ki reglm 1 hafta gecikince yaptim vee ve sonuc.. Allahim isteyenlerin kucaklarini doldur yarabbimm..
Evet canım öyleydi dün geceyi değerlendirdik.Bence yumurta akıysa tam zamanıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?