Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tamam canım bu gece bende deniycem Hamile nin duası da kabul olur ne olur silerde dua edin inşallah oğluşlarımız olsun sağlıkla.
Dün şeffaflık görmedim ama bugün çok yoğun şeffaftı

28 yaşındayım cnm ben de çok gecikmek istemiyorum ama gel gör ki eşim çok inatçı cilveden falan hiç anlamıyor yine de ikna olmuyor. Vardır bunda da bir hayır.

Kimler okudu bitirdi kimlerin ne kadar kaldi herkes bi yazsinda teslim edin duasini yapayim ben
Kızlar bi süredir ağır bi grip ve misafirlerle uğraşıyordum. Sık sık girip yazamadım. Teslim etmek için girmiştim ki çıkanlar olmuş sayı 555e çıkmış. Yeni sayıya göre benim 150 tane kaldı. Onları da hemencecik okumaya çalışacağım inşAllah.
Elifemm- bu arada çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucağına almak nasip etsin. Darısı tüm dileyenlere nasip olsun.

K Khvekokusu20 canım bende bitirdim çok şükür. Adım duygu 555 adet okudum sana teslim ediyorum. Rabbim hepimizinkini kabul etsin.
Bu arada daha önce bahsettiğim bi doktor vardı ya ondan randevu aldım haftaya çarşamba akşamı gideceğim inşAllah. Değişik birşey derse yazarım buraya da nasipse.

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında unutma

Bence yumurta akıysa tam zamanıydı
Evet canım öyleydi dün geceyi değerlendirdik.
Rabbim ol derse olur. Yoktan var edendir.
Dün sizlere ve kendime çok dua ettim .Artık kısmetimde var ise inşallah bende sağlıklı hayırlı salih bir oğluş doğururum.
Hepimizin cuması mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…