- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.361
Yani hatırlamıyorum sadece lavaboya gidince gördüm diger gün gittim doktora çatlamış dedi o akşam oldu bizim zaten öncesinde takipteydim soldan yumurtam oluştu evet saga yattımNe renkti akintin hatirliyormusun.birde sen soldan yumurtlayip sağa yatmistin demi.neden sola yatmadin yada düz sırt üstü yatsaydin keşke spermler sol yumurtaliga yüzmek için hemde yer çekimine karşı zaten enerjilerini tüketmiş oluyor.ama ışte rabbimden biseyler aksaklıklar sebep oluyor.
Erkek bebek için sağa yatmak daha iyi diye duymuştum bende öyle değilmi yani simdi ?birde sağdan yumurtlamak mı erkek bebek için. UygunNe renkti akintin hatirliyormusun.birde sen soldan yumurtlayip sağa yatmistin demi.neden sola yatmadin yada düz sırt üstü yatsaydin keşke spermler sol yumurtaliga yüzmek için hemde yer çekimine karşı zaten enerjilerini tüketmiş oluyor.ama ışte rabbimden biseyler aksaklıklar sebep oluyor.
Amin inşallah Rabbim kabul etsin canım555 tane okudum Rabbim kabul etsin bana da burdaki arkadaşlarıma da tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin âmin
Rabbim gönlündeki oğluşu sağlıkla nasib etsin inşallah TebriklerEki Görüntüle 2114805 Mrb arkadaslar .. benim hic bekleemedigim bir suprizim varrr.. tam 1 sene olmustu .bu bir senenin 2 3 ayi gun asiri iliski denedim olmayinca gittim prolaktin yuksekmis ilac kullandim.4 5 ay sizi takip ettim yumurtlama zamani denedim. Baktim olmuyor bu ay dr um ilac tedavisi baslayacakti ki reglm 1 hafta gecikince yaptim vee ve sonuc.. Allahim isteyenlerin kucaklarini doldur yarabbimm..
Ağrın oluyorsa çok iyi canım ağrı azaldığı an çatlamış oluyorBu sefer anladım galibayada agrı olunca denesem daha iyi olmazmı ben testlerle ugraşmak istemiyorum sıkılırım
Bozma moralini canım diyorum ya nasip olmayınca biseyler engel oluyorPsikolojim şuan yerlerde
Bahsettigine göre 12 saati gecmissin gibi geliyor bana hem ortam asidiklesiyor hemde tam tersi yöne yatmissin hangi taraftan yumurtladigini bilmiyorsan kalcanin altına yastık koyup yatmak lazımYani hatırlamıyorum sadece lavaboya gidince gördüm diger gün gittim doktora çatlamış dedi o akşam oldu bizim zaten öncesinde takipteydim soldan yumurtam oluştu evet saga yattım
Yumurtanın hangi tarafta olduğu önemli değil dolleyecek olan spermler zaten hangi taraftan yumurtladigini biliyorsan o yöne yatmak lazım bilmiyorsan kalcanin altına yastık koyup yatmak lazım.Erkek bebek için sağa yatmak daha iyi diye duymuştum bende öyle değilmi yani simdi ?birde sağdan yumurtlamak mı erkek bebek için. Uygun
Cnm sen sagdanmi soldandı yumurtladın hamis kalmadan ?Bozma moralini canım diyorum ya nasip olmayınca biseyler engel oluyor
Benim bugun de geldi şeffaf akintim kizlar iyiki dün denememişim bu gece deneyecek insAllahhh dua edin bana nolurElifemm- kadın doktorundan iyisin maşallah, keşke önceden tanısaydım seni.
Bacım ozaman ben bu gün o şeffaf bol akıntıyı öğlen gördüm ara ara tuvalete gidip kontrol ediyorum hala şeffaf ama azalıyo gece çalışmaya başlıyım mıyoksa dönüp arkamı uyuyayım mı
Yok canım est.bende burda okuduklarimdan öğreniyorum sağlık bilgimde var biraz :) dünde seffafmiydi normalde adet bitince bir kaç gün kuru geçer sonra beyaz renk gelir bu beyaz dediğim camasira geçince sarı renk gozükebilir .catlamadan 2-3 gün önce hafiften şeffaf renk gelmeye başlar sonra çoğalıp baya çamaşırı islatir yumurtlama olduktan sonra tekrar azalıp beyaz renk alır adet gününe kadar.eğer catlamadiysa önceki birliktelikten olan spermler zaten hazır ordalar bence mutlaka birliktelik olsun şansını arttırmak için.Elifemm- kadın doktorundan iyisin maşallah, keşke önceden tanısaydım seni.
Bacım ozaman ben bu gün o şeffaf bol akıntıyı öğlen gördüm ara ara tuvalete gidip kontrol ediyorum hala şeffaf ama azalıyo gece çalışmaya başlıyım mıyoksa dönüp arkamı uyuyayım mı
Sagdaydi benim canımCnm sen sagdanmi soldandı yumurtladın hamis kalmadan ?
Amin Inş canım rabbim gonlundekine hamile kalmayı nasip etsin.Benim bugun de geldi şeffaf akintim kizlar iyiki dün denememişim bu gece deneyecek insAllahhh dua edin bana nolurRabbim sağlıklı salih bir erkek evlad nasip etsin inşallah hepimize banada
Canım ben seni süper annelerden hatırlıyorum sanki inşallah saglıklı hayırlı bir ogluşun olur bunu yürekten diliyorum.Benim bugun de geldi şeffaf akintim kizlar iyiki dün denememişim bu gece deneyecek insAllahhh dua edin bana nolurRabbim sağlıklı salih bir erkek evlad nasip etsin inşallah hepimize banada
Canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı hayırlı bir ogluşun olur senin de burda dileyen isteyen tüm arkadaşlarımızınElifemm- kadın doktorundan iyisin maşallah, keşke önceden tanısaydım seni.
Canım sen rüya gördünmü hiç cinsiyeti öğrenmeden önce ben rüyalara çok inanırımBahsettigine göre 12 saati gecmissin gibi geliyor bana hem ortam asidiklesiyor hemde tam tersi yöne yatmissin hangi taraftan yumurtladigini bilmiyorsan kalcanin altına yastık koyup yatmak lazım
cnm hayirli olsun rabbim gonlundekini nasip etsinEki Görüntüle 2114805 Mrb arkadaslar .. benim hic bekleemedigim bir suprizim varrr.. tam 1 sene olmustu .bu bir senenin 2 3 ayi gun asiri iliski denedim olmayinca gittim prolaktin yuksekmis ilac kullandim.4 5 ay sizi takip ettim yumurtlama zamani denedim. Baktim olmuyor bu ay dr um ilac tedavisi baslayacakti ki reglm 1 hafta gecikince yaptim vee ve sonuc.. Allahim isteyenlerin kucaklarini doldur yarabbimm..
Amiin canim. Evet o arkadasimiz ciddi anlamda etkilendim. Hicbir yönteme inancim yok. Cok istemistiBende okudum öyle white tan bahsediyorsun dimi.kız için çok uğraştı 3.oğlu geliyor.o yüzden artık inanmıyorum yöntem filan tamamen nasip rabbim diledigine kız veriyor diledigine erkek hepimizin bir yerden imtahanı bunlar o yüzden çok takmamak oluruna bırakmak lazım.bazı erkeklerde Y spermi bazılarında X spermi fazla sanırım tamamen böyle düşünüyorum artık çevremde hep gördüğüm oğlu olanın peşine oğlan kızı olanın kızı oluyor.Allah im sen gonullerdekini nasip et.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?