Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben yazdım gribim okıyamadım diye duayı yaptınız mı arkadaş yardım edecek kaç tane okuycaz .süreleri bi uzatıp bi kısaltıyorsunuz duaLarın sayısı değişiyor anlamadım gitti

Allah kolaylik versin canim.napim bende kizi oglen uykusuna yatirdim.buyuk kizim film bakiyo.napim bende oturuyom.iyim bende sukur.sıkıldım baktım kımse yok burdada.
AllAh razı olsun Cnm AllAh ıyilik Versin inşallah evet bugün kimse fazla girmiyor bende sıkılıyorum kızım uyudu yalnız oturuyorum

SAgol.allah razı olsun.allah cumlemıze ıyılık versın.evet kımse yok artada.herkez evde cocuklardan fırsat bulup gıremıyor herhalde.hafta sonu kocalar da evde.benim esim hafta sonu da calisir cogunlukla.yanlizim yani hep.kizlar var sukur.sende benim gibi ev hanimisin ev is gunler geciyodur.ama yinede sanlisin sen komsularin felan vardir.yurt disinda komsuluk yok malesef.

Canim seffaf akinti dedigin yum aki gibimi bide sulu akinti oluyor hangisinde yumurta catlamis oluyor canim biraz nilgilendirirmisin
Canım camasirini islatitiyorsa ve iki parmağının arasında çektiğinde kopmuyorsa çok yakında yumurtliycan demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…