Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anaaaa burasi citir kizlarla dolu 48 ler 50 ler hemde memnun deillerr biz nidekkk. Benim boy 1:67 kilo 64. Aslinda memnunum biraz daha ince olsam iyi olurduda barisigim halimle 40 bedenim seviyorum kilolarimi :)
Biz senle yakınmışız canım benimde boyum 1.70 kilom 64. Ama buna da zorla indim 68 kiloydum. İnsülin direnci yüzünden diyet yaparken kilo almıştım ben. Yemekten değil. Şuan detoks yapıyorum inşAllah eski halime döneceğim inanıyorum

Bence cok idealizz . Onde duran 2 bazen 3 kat olan göbeği saymazsak

Nasil yapıyorsun canm belki bizede fayda olur

Kizlar benim tsh değerlerim yükselmiş 15 olmus bunun etkisinden iştahının açıldığını düşünüyorum normalde 71 kiloydum ve gayette memnunum kilomdan cunku benim kemik ağırlığın da fazla 71 bana gayetee yakışıyor ama vermem lazım 4 kiloyu nasil ama iş beyinde bitiryor aslinda

15cok fazla kız

Allah sag salim kucaklarina almayi nasip eder insallah.allah onlarada bogle nasip gormus.ne guzel ama bi yonden oglanlar iyi anlasir birbirinle.mesela benim kizima ilk kardes istiyomusun diye sordumda evet ama oglan olmasin demisti.simdi de seviniyo kiz diye.iyi yonlerini gormek lagzim herseyin.allahim bogle hayirli gormus.

Iyiyiz cok sukur kosturmaca canim valla yoruluyorum benim kucukler cok yoruyo ev isi yemek bulasik derken bi bakiyon gece olmus vakit hizli geciyor sen neler yapiyorsun cocuklarin kac yasindalar
Allah iyilik versin.iyim bende sukur.iyi gidiyo sukur hamilelik.aynen ya ev isi cocuklar yemek derken aksam oluyo.vakit hizli geciyo.buna sukur.benim 2 tane kizim var 3 yolda.biri 8 yasinda kizimin biri 2.senin 3 kizdi yaslari kacti belkide sormusumdur ama unutuyom.4 dusunuyodun demi.karistiriyo da olabilirim.

Kizlar hepiniz hem zayif hemde masallah uzunsunuz.ben 1.60 boyundayim.ve 60 kiloydum hamile kalmadan once 4 kilo almisim bile. Cok yiyom dur diyemiyom kendime herseyi canim cekiyo.kizim bogazi buyuk olcak kesin.

Arladaslar benm hafta ortasi 6 haftam bitiyor 7.Haftaya giriyorum. Sadece beta baktirdim 4500 cikti 5 haftalikken tam nasil sizce kizlar yorumlarinizi bekliyorum.7.haftaya girince bu hafta icon dr a gitmeyi dusunuyorum ne dersiniz?

Arladaslar benm hafta ortasi 6 haftam bitiyor 7.Haftaya giriyorum. Sadece beta baktirdim 4500 cikti 5 haftalikken tam nasil sizce kizlar yorumlarinizi bekliyorum.7.haftaya girince bu hafta icon dr a gitmeyi dusunuyorum ne dersiniz?
Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin cnm. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…