- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.501
Bilmiyorum cnm ya bana çok zayifsun diyorlr boyum 155Anaaaa burasi citir kizlarla dolu 48 ler 50 ler hemde memnun deillerr biz nidekkk. Benim boy 1:67 kilo 64. Aslinda memnunum biraz daha ince olsam iyi olurduda barisigim halimle 40 bedenim seviyorum kilolarimi :)
Canim benim boy 1 65 kiloda 62 yazin 64 du 2 kilo vermisim valla napim cocuklara yemek yediremiyom sinirden ben yiyom
Off sorma canım o dertten bende muzdaribim.Kizlar ya kilolar nedir sizde bu aralar kilolarıma fena taktim
Biz senle yakınmışız canım benimde boyum 1.70 kilom 64. Ama buna da zorla indim 68 kiloydum. İnsülin direnci yüzünden diyet yaparken kilo almıştım ben. Yemekten değil. Şuan detoks yapıyorum inşAllah eski halime döneceğim inanıyorumAnaaaa burasi citir kizlarla dolu 48 ler 50 ler hemde memnun deillerr biz nidekkk. Benim boy 1:67 kilo 64. Aslinda memnunum biraz daha ince olsam iyi olurduda barisigim halimle 40 bedenim seviyorum kilolarimi :)
Canim cok normal takma kilonu. Gider onlar bende doğumdan sonra 44 bedendim 1 sene sonra 38 1sene sonra geri 40 oldum.Kızlar hepiniz iyisiniz benim doğum kilolarim yapısti3 ay oldu bebeğim ama ben 44 bedenim
Bence cok idealizzBiz senle yakınmışız canım benimde boyum 1.70 kilom 64. Ama buna da zorla indim 68 kiloydum. İnsülin direnci yüzünden diyet yaparken kilo almıştım ben. Yemekten değil. Şuan detoks yapıyorum inşAllah eski halime döneceğim inanıyorum
Biz senle yakınmışız canım benimde boyum 1.70 kilom 64. Ama buna da zorla indim 68 kiloydum. İnsülin direnci yüzünden diyet yaparken kilo almıştım ben. Yemekten değil. Şuan detoks yapıyorum inşAllah eski halime döneceğim inanıyorum
15cok fazla kızKizlar benim tsh değerlerim yükselmiş 15 olmus bunun etkisinden iştahının açıldığını düşünüyorum normalde 71 kiloydum ve gayette memnunum kilomdan cunku benim kemik ağırlığın da fazla 71 bana gayetee yakışıyor ama vermem lazım 4 kiloyu nasil ama iş beyinde bitiryor aslinda
15cok fazla kız
Cok şukur canim. PlanlardayimGecemavisim canım iyim teşekkür ederim. Sen nasılsın . pek katilamasamda takip ediyorum siizleri.
Gözüm uzerinizde
Allah sag salim kucaklarina almayi nasip eder insallah.allah onlarada bogle nasip gormus.ne guzel ama bi yonden oglanlar iyi anlasir birbirinle.mesela benim kizima ilk kardes istiyomusun diye sordumda evet ama oglan olmasin demisti.simdi de seviniyo kiz diye.iyi yonlerini gormek lagzim herseyin.allahim bogle hayirli gormus.Kızlar erkek kardeşimin eside 3ye hamile 2 oğlu vardı çok kız istediler 3. De oğlanmis sağlıkla gelsin ınş.yöntem filan bişey denemediler.tek bildiğim kardeşim çok protein ağırlıklı besleniyor sabahları bol yumurta yiyor ve hemen hergün et ağırlıklı besleniyor ve çok spor yapıyor.bol portakal nar tüketiyor.bu yönde onerecegim eşlerinizi iyi besleyin.
Ayy inşallah ya hamile kalmadan 40 bedendim. Sütümü etkiliyo diyet.insallah ek gıdaya başlayınca veririmCanim cok normal takma kilonu. Gider onlar bende doğumdan sonra 44 bedendim 1 sene sonra 38 1sene sonra geri 40 oldum.
Allah iyilik versin.iyim bende sukur.iyi gidiyo sukur hamilelik.aynen ya ev isi cocuklar yemek derken aksam oluyo.vakit hizli geciyo.buna sukur.benim 2 tane kizim var 3 yolda.biri 8 yasinda kizimin biri 2.senin 3 kizdi yaslari kacti belkide sormusumdur ama unutuyom.4 dusunuyodun demi.karistiriyo da olabilirim.Iyiyiz cok sukur kosturmaca canim valla yoruluyorum benim kucukler cok yoruyo ev isi yemek bulasik derken bi bakiyon gece olmus vakit hizli geciyor sen neler yapiyorsun cocuklarin kac yasindalar
Bitane daha dusunuyosan bosver kiloyu.bi tane daha yap hepsini bir verirsin.hem emziriyosun hic diyet yapma.kac aylik oldu oglun.Ayy inşallah ya hamile kalmadan 40 bedendim. Sütümü etkiliyo diyet.insallah ek gıdaya başlayınca veririm
Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin cnm. Allah tamamına erdirsin inşallah.Arladaslar benm hafta ortasi 6 haftam bitiyor 7.Haftaya giriyorum. Sadece beta baktirdim 4500 cikti 5 haftalikken tam nasil sizce kizlar yorumlarinizi bekliyorum.7.haftaya girince bu hafta icon dr a gitmeyi dusunuyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?