Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Biraz zayıflayıp mi hamile kalsam acaba yoksa nede olsa hamilelikte alacam hic yormim mi kendimi sizin kilolar ne alemde moralim bu yuzden fena bozuk

Valla komşuluk varda kimse birbirine fazla gidip gelmiyor

Kızlar erkek kardeşimin eside 3ye hamile 2 oğlu vardı çok kız istediler 3. De oğlanmis sağlıkla gelsin ınş.yöntem filan bişey denemediler.tek bildiğim kardeşim çok protein ağırlıklı besleniyor sabahları bol yumurta yiyor ve hemen hergün et ağırlıklı besleniyor ve çok spor yapıyor.bol portakal nar tüketiyor.bu yönde onerecegim eşlerinizi iyi besleyin.

Ben 58 ile 59 arasıyım kışın malum 1 .2 kilo alınıyo normalde 56 57 arası benim için ideali.ama bu kiloyla hamile kalırsam kızlarımda 20 kilodan aşağı almadım birdahakide öyle olur gibi . hani bazısı derya hamilelikte kilo almadım yada 3 kilo aldım .çocukta çıkar 3 kilonun üstünde işte ben onları çok imrenirim

• kizlar korunmasiz iliski olali 1 hafta oluyor ama ertesi gunden itibaren ozellikle belimde ve kasiklarimda agrilarim var

Anaaaa burasi citir kizlarla dolu 48 ler 50 ler hemde memnun deillerr biz nidekkk. Benim boy 1:67 kilo 64. Aslinda memnunum biraz daha ince olsam iyi olurduda barisigim halimle 40 bedenim seviyorum kilolarimi :)

Canim eylul ekim gibimi hamile kaldi gelin. Senle ayni donemdemi.

Sizi gördükçe ben ölem en iyisi ha bu nedir en şişko ben miyim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…