Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öyle deme umut edelim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü baksın
Canim Allah bakmak gibi insani sifatlardan münezzehtir tehlikeli bir cumle bu. Malesef dilimize yerleşmiş ama dikkat edelim Allah Yukarda Allah baksin Isimiz Allah a kaldı cümleleri ciddi manada tehlikeli. Bu durumda hep hz. Ali nin duasi gelir aklima Allahim gönlümde olani hayirli eyle hayirli olani gönlüme razi eyle

Haklısın arkadaşım bu mübarek günde allah gönlümüze göre eylesin amin

Bu arada kızlar kasıklarım ağrıyor gerçekten hala yumurtlamadım stres yaptım gerçekten:) birkaç havuç yiyip bu gece denemek istiyorum..yarın bir daha denicem öyle işte:)

• p
Kızlar ecrin arkadaş vardı hamilemi acaba birde mrm di yanlış yazmışta olabilirim oda deneme yapmıştı ama gelip yazmadılar
hayirli cumalar canim burdayım okuyorum adet döngun gore bugün adet olmam lazım yumurtlamaya gore 18 ı bakalim şuan sadece göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum birde bol akıntı ama hiç umudum yok hamile gibi hissetmiyorum sanki

Mrb kızlar hayırlı cumalar dilerim hepinize dilerimki rabbim gönlümüzden geçeni nasibimiz eder inşallah ben dün gece yaptım denememi goguslerim çok ağrıyor bu akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum ama fazla umudum yok gibi tutacagindan yinede en iyisini rabbim bilir sağlıkla kalın

Hayırlı cumalar hanımlar
Allah deneme yapacak arkadaslara salih ogullar nasip etsin inşaallah. Benim kızlarım hastalandi pek yazamıyorum. Arada girip bir iki sayfa ancak okuyabiliyorum. Bugün salati tefriciye duamizi yapsak iyiydi. Eksik kaldı mı tamam mı anlamadım.

merhaba canim. ben sadece yum zamana yakin yapmak lazim diye okumustum. tam olarak ne zaman birlikte olmak lazim? tesy siliklesince birlikte olmak dogru mu? bide ben bu kuruluk islaklik olayda cok fransiz kaldim bi anlatsaniz rica etsem

Kısmet cnm ya..öyle anda yapmak lazım ki yumurta çatlamış olsun..kimi diyo hafif açıkdığında kümi diyo pik anında valla karışık işler bunlar
Ben hem sabirine hem de doktora sordum hafif açıldığında dediler. Ben öyle deneyeceğim inşAllah. Zaten kısmette ne varsa o olur.

T Cden koyumuydu yoksa ayni renktemiydi?
Koyuydu diye hatırlıyorum canım. Testi sabah yapmıştım öyleydi akşam denedim. Ertesi gün denemedim nasılsa çatlamıştır diye. Bi sonraki sabah bi bakayım dedim hala pik halindeydi. O gün akşam eşim gelince deneyeyim dedim ama akşam tekrar baktığımda t silikleşmişti artık. Denedik yine de ama bence yumurta çatladığı an orda olanlarla döllendi.
Pik anında denemek tehlikeli biraz çünkü geç çatlayabiliyor. Sürekli deneyince de cinsel perhiz olmuyor sperm kalitesi düşüyor.

Yumurta catlamadan öncemi oldu sence sonrami hatirliuormusn
Ha bide ikinci kizimda pik oldugu gun iliski oldu.ozaman tabi erkek bebek icin degildi.Bi seneye yakin olmadi ve bende ozaman yumurtayi kaciriyorum herhalde diye test aldim.pik oldugu gun ve ertesi gun denemistik.oncesi de olmamisti iliski.benim nasipimde yok erkek evlat o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…