- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.541
Canim Allah bakmak gibi insani sifatlardan münezzehtir tehlikeli bir cumle bu. Malesef dilimize yerleşmiş ama dikkat edelim Allah Yukarda Allah baksin Isimiz Allah a kaldı cümleleri ciddi manada tehlikeli. Bu durumda hep hz. Ali nin duasi gelir aklima Allahim gönlümde olani hayirli eyle hayirli olani gönlüme razi eyleÖyle deme umut edelim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü baksın
Haklısın arkadaşım bu mübarek günde allah gönlümüze göre eylesin aminCanim Allah bakmak gibi insani sifatlardan münezzehtir tehlikeli bir cumle bu. Malesef dilimize yerleşmiş ama dikkat edelim Allah Yukarda Allah baksin Isimiz Allah a kaldı cümleleri ciddi manada tehlikeli. Bu durumda hep hz. Ali nin duasi gelir aklima Allahim gönlümde olani hayirli eyle hayirli olani gönlüme razi eyle
hayirli cumalar canim burdayım okuyorum adet döngun gore bugün adet olmam lazım yumurtlamaya gore 18 ı bakalim şuan sadece göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum birde bol akıntı ama hiç umudum yok hamile gibi hissetmiyorum sankiKızlar ecrin arkadaş vardı hamilemi acaba birde mrm di yanlış yazmışta olabilirim oda deneme yapmıştı ama gelip yazmadılar
Ama yumurtlama gunum du o gun.yani yumurtadan sonra mi iliski olcak11 13 15 senin erken olmuş
Senin ilişki adetten 5 6 gün sonra olmuş aynı benim gb benimde kız
Yumurta catlamadan öncemi oldu sence sonrami hatirliuormusnAma yumurtlama gunum du o gun.yani yumurtadan sonra mi iliski olcak
cnm emin misin yumurtlama günü olduğunaAma yumurtlama gunum du o gun.yani yumurtadan sonra mi iliski olcak
kesin emin misin yumurtladığınaaYumurta catlamadan öncemi oldu sence sonrami hatirliuormusn
Canım yorumları yorum bendeL Lilarengim1 canım ben senin takvimi anlamadım. Nerden bakıyorsun anacim aydinlatmadin bizi? Takvimi niye kendine sakliyorsun
O renksiz akinti kisiden kisiye degisiyor bence. Benim 3 gun once geliyor o. Senin yapacağın piki yakalayana kadar 8 saat aralikla test yapmak. Testin vardir insallah. Insallah cat anindada islak olursun. Bu kuruluk olayini cok arastirdim cnm o konudada icin rahat olsun kuru olanlarinda ogullari olmus hatta bitanesi subazli kayganlastirici kullanmış. Preseed değil eczaneden 20 liraya aldim yazmisti
Senin takvimde bide bana bakabilir msn tutuo mu acaba son adet 25.07.2017 iliski 4 ve 6 agustos 28 gunde bi adet oluorumYok cnm denemedim başka test ama bugün almayı düşünüyorum
Ben hem sabirine hem de doktora sordum hafif açıldığında dediler. Ben öyle deneyeceğim inşAllah. Zaten kısmette ne varsa o olur.Kısmet cnm ya..öyle anda yapmak lazım ki yumurta çatlamış olsun..kimi diyo hafif açıkdığında kümi diyo pik anında valla karışık işler bunlar
Koyuydu diye hatırlıyorum canım. Testi sabah yapmıştım öyleydi akşam denedim. Ertesi gün denemedim nasılsa çatlamıştır diye. Bi sonraki sabah bi bakayım dedim hala pik halindeydi. O gün akşam eşim gelince deneyeyim dedim ama akşam tekrar baktığımda t silikleşmişti artık. Denedik yine de ama bence yumurta çatladığı an orda olanlarla döllendi.T Cden koyumuydu yoksa ayni renktemiydi?
Yumurta catladiktan sonra oldu ben vucudumu bi kac ay takip ettim ve test silindikten sogle bi 8 saat sonra felan oldu esim evde yoktu o yuzdenYumurta catlamadan öncemi oldu sence sonrami hatirliuormusn
Evet eminim hep ayni zamanda pik yapip catliyodu.bi kac ay takip ettim.tek hatam belkide gec kaldim cunku sildindikten 8 saat sonra felan iliski oldu esim evde yoktukesin emin misin yumurtladığınaa
Ha bide ikinci kizimda pik oldugu gun iliski oldu.ozaman tabi erkek bebek icin degildi.Bi seneye yakin olmadi ve bende ozaman yumurtayi kaciriyorum herhalde diye test aldim.pik oldugu gun ve ertesi gun denemistik.oncesi de olmamisti iliski.benim nasipimde yok erkek evlat o kesin.Yumurta catlamadan öncemi oldu sence sonrami hatirliuormusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?