Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
merhaba canim. ben sadece yum zamana yakin yapmak lazim diye okumustum. tam olarak ne zaman birlikte olmak lazim? tesy siliklesince birlikte olmak dogru mu? bide ben bu kuruluk islaklik olayda cok fransiz kaldim bi anlatsaniz rica etsem
Testin üç aşamasi oluyor acik cok koyu ve esit. Yani C den acik C den cok koyu (pik) ve C ile ayni renk. Benim anladigim ve okuduğum bilgilerle yumurta catladigi anda lh hormonu hala testte kendini gosteriyor yani pikten sonraki esit olan evrede bence birliktelik olmali t cok sil8ndigi zaman yumurta catladiktan sonra baya bir vakit gecmis oluyor. Unarim anlatabildim. Yani piki görecez çok koyu olan T yi 4 saatte bir test ve C ile T esit renge donustugunde deneme. Canim islaklik durumu vajinal akinti şeffaf olan hani renksiz yumurtlama doneminde oluyor buda gebe kalmayi kolaylastiriyor. Kurulukta vajinanın kuru olmasi :) o an iliskiye bile zor giriliyor malesef vajinusmus yasayan arkadaşlarımızın cok yasadigi bir durum.

Allah razi olsun canim. test siliklesince dollenme ihtimal az yani gebelik olusmaz demek anladigim. yakin zamanda deneme yapmicam sadece arastirma asamasindayim

Yumurta akım geldi:) inşallah geç kalmam hemen ilişkiye giricem:) sanırım zamanı ne diyorsunuz

Kızlar bende Maybebaby vardı ama aynı zamanda Ladytimer da kullanıyordum. Ovulasyon testlerimle kıyaslayınca Ladytimer daha doğru hesaplıyor gibime geldi. İsterseniz bi de onu deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…