- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.001
Ya bu takvim olayı nasl oluyorBi rivayette benden olsun. Ikiside ocakta dogduysa yüksek ihtimal ikisinede mayista hamile kaldin. Üçuncüge haziran agustos ekim aralik şubat yada nisan aylarından birini seç
Takvim degil. Zaten tutmayan cok ornek var hepsinde oldugu gibi. Örnegin tek sayili ayda erkege hamile kaldiysan cift sayılı aylar kiz gibi... ama dedigim gibi tutmayan cok varYa bu takvim olayı nasl oluyor
Evet o kısmı bende merak ediyorum ama burda 10 gün perhizi olup kızı da olan oldu oğlu olandaBirde benimde anlam veremedigim cinsel perhizi 10gun yapin diyenler.. 5.günden itibaren sperm kalitesi ve hizi düser diye makale okumustum doktorlarda ayni şeyi söylüyor. Bence en ideali 3 veya 4 gün. Sen deneme yaptinmi yada yapacakmisin canim
Yok asla... ne mutlu bize 2 tane var cok şükürYa kız evladı gibi var mıııı
Insallah tutunmustur bebisin annesineEvet o kısmı bende merak ediyorum ama burda 10 gün perhizi olup kızı da olan oldu oğlu olanda
İki yakın arkadaşım var birinin hergün deneme ile oğlu olmuş
Diğerinin ise uzun bi süreden sonraki deneme ile oğlu olmuş o ay şartlar gereği başka deneme olmamıştı diyor
Benim deneme oldu 6 gün perhizle
İnşaAllah canım hepimizinki tutunmuşturInsallah tutunmustur bebisin annesine
Benim yumurtlama bittiİnşaAllah canım hepimizinki tutunmuştur
Kizlar yarin insallah ultrasona gidicem 12 +4 olucagiz allah nasip ederse. Doktora cinsiyeti sormalimiyim sizce?. Bu haftalarda dogru olurmu soylerse acaba?.
Kizimda 11+4 haftaliklen erkek demisti. Sonradan kiz diyince cok uzulmistim. Simdi kararsiz kaldim sizin fikriniz nedir?
Canim senin bebisin kac haftada belli olmustu cinsiyeti?Bence erken sorma. Ki yanlış çıkma olasılığı aşırı aşırı fazla
Canim senin bebisin kac haftada belli olmustu cinsiyeti?
Allah bagislasin canim. Bende kendi bisey demezse ses cikartmim ozaman.14. Hafta kız gibi
15. Hafta erkek gibi
Dediler ben de amannnnnn sizle mi ugrascam dedim 16 da gitmedim 17. De gidince kesin söyledi
Ne zaman yaptın canım koyulaşmaya başlamış fakat henüz değil
Bence sor eğer makinesi iyiyss ve tecrübeli doktorsa kesin tahmin yapar ve yüzde 80 doğruluk payı olur.Kizlar yarin insallah ultrasona gidicem 12 +4 olucagiz allah nasip ederse. Doktora cinsiyeti sormalimiyim sizce?. Bu haftalarda dogru olurmu soylerse acaba?.
Kizimda 11+4 haftaliklen erkek demisti. Sonradan kiz diyince cok uzulmistim. Simdi kararsiz kaldim sizin fikriniz nedir?
Ne zaman yaptın canım koyulaşmaya başlamış fakat henüz değil
Akşam 8 gibi yap iki saat öncesinde hiç birşey yiyip içme canım. Bakalım ne durumdasın12:30 da yaptım cnm akşam tekrar yapacam
Akşam 8 gibi yap iki saat öncesinde hiç birşey yiyip içme canım. Bakalım ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?