- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.961
Bence de canım muhtemelen ilk ilişki tutmuştur çünkü iki ilişki arası süre çok azdıMuhtemelen ilk olan tuttu, aslında ben pek yatmadım hemen banyoya gitmiştim ama bide peşinden uyumadım da sahura kadar yatmıyordum, diğerinde belimin altına yastık falan koydum sağıma yattım en az 20 dk kalkmadım, ama bunlar yeterli değil tabi Rabbim yazmış bikere
Kim ki 3.kızı olanBence de canım muhtemelen ilk ilişki tutmuştur çünkü iki ilişki arası süre çok azdı
Ama en iyi süreyi de yakalasan herşeyi mükemmel de yapsan sonuçta ne yazıldıysa o oluyo
Bi arkadaş vardı burda önceden o herşeyi tam yapmıştı ama üçüncü kızı oluyordu
Nasip herşey hepimizin hakkında hayırlısı...
Babymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.Kim ki 3.kızı olan
Ben diyet ve eşe takviyenin önemli olduğunu düşünüyorum. Hatta benim için 100 de 80 diyet ve takviye ben ona önem veriyorumBabymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.
Ayrıca @Birbilsem1132 çat anını yakalayamadı.Babymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.
Sen nezaman düşünüyorsun? Insallah olur elimizden geleni yapiyoruz . Ben mr01 i cok merak ediyorum uzun zamandir yazmiyor. O da cok diyet yapmıştı okuyordum msjlarini.
Evet bir de zaten orkidem diyet kısmına en büyük örnek aylarca bi kere bile peynir yemedim demiştiBabymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.
Canim belirti olarak en goze batani diger aylarin aksine akinti cok gelmesiydi. Bide karnimda dolaba falan yaslandigimda agri oluyodu. Basska belirti yoktu.canm senin yakin zaman oldugu icin senden başlayayim sormaya ve diger kizlar cevaplarda sevinirim denemeden sonra o 12 gunluk sure icinde yani test yapip hamilelik olduğu cikinca belirti falan varmiydi hamilelige dair denemeden sonraki 12 gun boyunca neler olmustu dikkatinizi ceken falan
Ben bu ay düşünüyordun bazı aksilikler den ekime kaldi.Eşim göreve gitti. Rabbim gerkesin gönlüne göre versin. Onu bende merak ediyorum. M MRM01 neredesin canımSen nezaman düşünüyorsun? Insallah olur elimizden geleni yapiyoruz . Ben mr01 i cok merak ediyorum uzun zamandir yazmiyor. O da cok diyet yapmıştı okuyordum msjlarini.
Orkidsmin nick neydi?Evet bir de zaten orkidem diyet kısmına en büyük örnek aylarca bi kere bile peynir yemedim demişti
Benim dediğim prensesim2 gibi bi nicki vardı arkadaşın
Slm kizlar ben yeniyim 1 haftadır okuyorum yazdiklarinizi bugun yani az once cok afedersiniz sari uzayan akıntı oldu ama testler az once geldi henuz yapamadım 11 gibi yapacam ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilir misiniz?
Son adet tarihin nedir canımCvp verebilecek kimse yok mu?
Testlere başla günde bir kere yap çift çizgiyi görüncede testleri günde ikiye çıkar burada paylaş yardımcı oluruz canım30 Ağustos bitimi ise 09 eylül benim ki biraz uzun sürüyor..
Testlere başla günde bir kere yap çift çizgiyi görüncede testleri günde ikiye çıkar burada paylaş yardımcı oluruz canım
Test yapıo resmini atarmısınYa benim kafam şuna takıldı adetin ilk gününden sayarak 14. günde de yüksek ihtimal deniliyor ve akıntım bugün yine geldi psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda da çok hafiften sancı var 3.testimi yaptım hala bir şey yok ilişki olsa mı olmasa mı??
Çok sordum demi kusura bakmayın lütfen..Ayrıca cvp verdiğiniz için de teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?