Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence de canım muhtemelen ilk ilişki tutmuştur çünkü iki ilişki arası süre çok azdı
Ama en iyi süreyi de yakalasan herşeyi mükemmel de yapsan sonuçta ne yazıldıysa o oluyo
Bi arkadaş vardı burda önceden o herşeyi tam yapmıştı ama üçüncü kızı oluyordu
Nasip herşey hepimizin hakkında hayırlısı...

Kim ki 3.kızı olan

Babymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.
Evet bir de zaten orkidem diyet kısmına en büyük örnek aylarca bi kere bile peynir yemedim demişti
Benim dediğim prensesim2 gibi bi nicki vardı arkadaşın

Bir de diyette yeşil yapraklı sebzelerin yasak olması niye anlamıyorum
Ben birkaç ay önce bi detoks uzmanı ile bir aylık alkali diyet programı yaptım
Kendisine de dedim erkek bebek istiyorum kolay hamile kalmak için yapıyorum diye
Tek yediğim yeşil yapraklı sebzeydi hatta bi de yosun hapı içiyordum klorofili yoğun diye
Kendisi hep böyle yaşıyor ve bi oğlu var bu arada ne et yer ne patates ne de çay,kahve, soda içer yakın arkadaşım aynı zamanda devamlı görüştüğüm ordan biliyorum

Canim belirti olarak en goze batani diger aylarin aksine akinti cok gelmesiydi. Bide karnimda dolaba falan yaslandigimda agri oluyodu. Basska belirti yoktu.

Sen nezaman düşünüyorsun? Insallah olur elimizden geleni yapiyoruz . Ben mr01 i cok merak ediyorum uzun zamandir yazmiyor. O da cok diyet yapmıştı okuyordum msjlarini.
Ben bu ay düşünüyordun bazı aksilikler den ekime kaldi.Eşim göreve gitti. Rabbim gerkesin gönlüne göre versin. Onu bende merak ediyorum. M MRM01 neredesin canım

ORKDM iki kızındada erkek istemiş ikincide yum takibi yapmış kızı oşmuş 3.de adet bitimi yapmoş oğlu olmuş hatta facede süper anneler 2018 de yazmıştı. Şimdi hatırladım.

Buda ikinvi kızında yazdıDığı yazı yani +12ye girmiş
ORKDM
ama bakk simdi beyzanin siliklesince iliski olduu seninde
benim kaybolmaya yuz tuttuktann teeeeee kac saat sonra buda demek oluyokii asidiklesince iliski olmus oluyo o+12

Testlere başla günde bir kere yap çift çizgiyi görüncede testleri günde ikiye çıkar burada paylaş yardımcı oluruz canım

Ya benim kafam şuna takıldı adetin ilk gününden sayarak 14. günde de yüksek ihtimal deniliyor ve akıntım bugün yine geldi psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda da çok hafiften sancı var 3.testimi yaptım hala bir şey yok ilişki olsa mı olmasa mı??
Çok sordum demi kusura bakmayın lütfen..Ayrıca cvp verdiğiniz için de teşekkür ederim.

Test yapıo resmini atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…